آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه سوتلاچ در فر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوتلاچ در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

نصف لیوان برنج
2 لیوان آب
1 لیتر شیر
نزدیک 1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته (ترجیحا نشاسته ذرت)
2 قاشق غذاخوری آب
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
فندق بو داده و یا پسته برای روی سوتلاچ

طرز تهیه

برنج را با 2 لیوان آب بپزید. وقتی مقدار کمی از آب برنج ماند از روی اجاق بردارید. (در فیلم بی آب دیده شدنش شمارو به اشتباه نندازه. به خاطر این است که وقتی میماند آب را جذب میکند. در زمانی که دوربین را آماده میکردم کمی ماند و آب برنج کشیده شد)
شکر و شیر را داخل قابلمه دیگری بریزید و هم بزنید. برنج آب پز شده را بدون اینکه آبکش کنید به شیر اضافه کنید و هم بزنید. 2 قاشق نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید. زرده تخم مرغ را به آب و نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته به حالت گلوله نماند. مخلوط نشاسته را آرام آرام داخل قابلمه بریزید و مجدد هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیکه هم میزنید منتظر بمانید بجوشد. بعد از اینکه جوشید 10_8 دقیقه دیگر بپزید.(یادتان نرود گاهی هم بزنید) سپس از روی اجاق بردارید. وانیل را اضافه کنید و داخل کاسه های سفالی و یا شیشه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید (برای من 6 کاسه شد) کاسه ها را داخل سینی که کمی آب سرد داخل سینی ریخته اید بذارید. 10 دقیقه صبر کنید سپس در فر بذارید(ده دقیقه برای این است که روی سوتلاچ پوسته ببندد تا داخل فر بهتر سرخ شود). در فر 220 درجه از قبل گرم شده روی طبقه بالا بذارید و با شعله بالا بپزید(شعله پایین خاموش باشد) وقتی روی سوتلاچ قهوه ای شد از فر بیرون آورید. میتوانید با فندق بو داده تزیین کنید. 3_2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه سوتلاچ در فر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی