آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس کارامل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سس کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

شکر : ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
خامه صبحانه : ۱ بسته
کره : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق چای‌خوری
نمک : به مقدار کم

طرز تهیه

– ابتدا شکر رو در ظرفی که میخواید روی حرارت بذارید بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. بعد از یکی دو دقیقه که حرارت دید عرق میکنه و کم کم ذوب میشه. شما باید در این مرحله خوب هم بزنید تا شکرتون نسوزه. اونقدر هم زدن رو ادامه بدید تا شکر کاملا ذوب بشه و رنگش کمی تیره بشه. (بسیار دقت کنید که خیلی سریع باید شکر رو بعد از ذوب شدن و تغییر رنگ از روی حرارت بردارید. چون خیلی سریع میسوزه و خشک میشه).

۲- بلافاصله بعد از اینکه تغییر رنگ داد و از روی حرارت برداشتید، خامه رو کم کم بهش اضافه کنید و تند هم بزنید تا نبنده. اونقدر هم بزنید که کاملاً مخلوط شه. در ضمن وقتی خامه رو اضافه میکنید شروع میکنه به جز و ولز کردن. نگران نشدید و هم بزنید.

۳- بعد اینکه خامه و شکر ذوب شده کاملا مخلوط و یکدست شدن دوباره روی حرات بذارید تا یک دقیقه ای بجوشه.

۴- بعد از اینکه یک دقیقه ای روی حرارت بود، از روی حرارت بردارید و کره، وانیل و به اندازه خیلی کم (یک پنس) نمک رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره ذوب و همگی مخلوط شن. سس کاراملی که تهیه کردید بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه و توصیه میکنم وقتی گرم هست روی کیک هاتون بریزید. این سس کارامل رو تا چند هفته در یخچال میتونید نگه دارید.
‌‌
✔ نکته ها ✔
۱- در هنگام تهیه سس کارامل حتما شعله گاز باید ملایم باشه در غیر این صورت شکر خیلی زود سوخته و تلخ میشه.
۲- در هنگام تهیه سس کارامل حتما خامه رو کم کم اضافه کنین و مخلوط کنین چون در غیر این صورت شکر آب شده به خاطر سرمای خامه دوباره سفت شده و سس خراب میشه
طرز تهیه سس کارامل

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی