آموزش طرز تهیه دونات(حدود 15 عدد) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
نصف استکان کره آب شده ولرم(استکان کمر باریک ترک ، حدود 50_45 گرم)
نصف استکان شکر (35 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک(1 قاشق غذاخوری ، یا نصف پاکت خمیر مایه خیس)
1 پنس نمک
1 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
حدود 3.5 لیوان آرد(لطفا با کنترل بریزید) برای من 3.5 لیوان آرد کافی بود
روغن مایع برای سرخ کردن
شکلات تلخ و یا شکلات شیری برای تزیین
طرز تهیه
شکر ، شیر ولرم و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود. سپس تخم مرغ ، کره آب شده ، نمک و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را آرام آرام بریزید و خمیری که به دست نمی چسبد اما نرم است آماده کنید(بعد از لیوان سوم آرد را کم کم بریزید و ورز بدید). خمیر را داخل ظرفی که کمی آرد پاشیده اید بذارید و روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. سپس روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر استراحت کرده را با وردنه باز کنید خیلی نازک نباشد کمی ضخیم باز کنید. با لیوان فشار بدید و گرد برش بزنید. وسط خمیرهای گرد را با در شیشه فشار بدید و برش بزنید و شکل حلقه تو خالی بدید. کاغذ روغنی را به شکل مربع کوچک ببرید و خمیرهای حلقه ای را روی کاغذ های روغنی بذارید. یعنی هر دونات را روی یک کاغذ روغنی کوچک بذارید. بعد از اینکه تمام خمیرها را به این شکل آماده کردید روی خمیرها را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت بدید. روغن را داخل ماهیتابه گود و بزرگی بریزید و خوب گرم کنید. دونات ها را با دقت همراه با کاغذ روغنی بردارید و داخل روغن بندازید و کاغذ روغنی را بیرون آورید. با این کار بدون دست زدن دونات ها در روغن انداخته میشود و پف دونات گرفته نمیشود. خیلی سریع انجام دهید چون خمیر شکری است بلافاصله سرخ میشود. پشت و رو سرخ کنید و روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود. وقتی تمام دونات ها تمام شد خمیرهای کوچک را که با در شیشه بیرون آوردید سرخ کنید.
شکلات را به روش بنماری آب کنید و یک طرف دونات ها را در شکلات بزنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه