آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه جوجه پریده

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه جوجه پریده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سبزی قرمه 1 بسته
بادمجان متوسط 4 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی به تعداد لازم
سیب زمینی بزرگ ÷ عدد
پیاز متوسط 1 عدد
رب انار ترش ÷ قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه سبز (به دلخواه) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا پیاز هارو نگینی خرد کرده وبا مقداری نمک میزاریم روی حرارت،وقتی پیاز ها حالت پژمرده شدن روغن اضافه میکنیم تا خوب سرخ بشن و رنگشون کاراملی بشه

2-بعد رب انارو با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم ومیریزیم رو پیازا و سرخ میکنیم

3-بادمجونارو ورقه ای کنید یا خلالی ولی درشت خورد میکنیم و اضافه میکنیم تا با پیازو رب انار سرخ بشه همزمان گوجه گیلاسی هارو هم اضافه میکنیم

4-سیب زمینی هارو هم متوسط خلال میکنیم و به مواد اضافه میکنیم

5-وقتی بادمجونا نرم شدن سبزی رو اضافه میکنیم ۱۰دقیقه سرخشون میکنیم

6-و بعد آب اضافه میکنیم چند جوش که زد زیرشو کم میکنیم میزاریم تا جا بیفته

سایر نکات

این خورش با برنج شمالی و زیتون پرورده عالی میشه
میتونید به جای گوجه گیلاسی از گوجه فرنگی استفاده کنید ولی پوست گوجه رو حتما بگیرید و به صورت نگینی درشت خوردش کنید
این خورش برای افراد گیاه خوار مناسب
و همونجور که از اسمش پیداس جوجش پریده?
من خودم که عاشق این خورش هستم?❤?
طرز تهیه جوجه پریده

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی