آموزش طرز تهیه تریلیچه پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم برای کیک:
4 عدد تخم مرغ در دمای اتاق(سایز بزرگ استفاده کردم)
3/4 لیوان شکر(لیوان 200 میلی)
3/4 لیوان آرد
نمک به مقدار خیلی کمی(1پنس)
1 پاکت بکینگ پودر(2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف لیوان پودر پسته
برای شربت:
3 لیوان شیر
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه
برای سس کاراملی:
1لیوان شکر
4 قاشق سوپخوری آب
1 قاشق مرباخوری آب لیمو
90 گرم کره در دمای اتاق
اگر کارامل غلیظ نشد1 قاشق چایخوری نشاسته و 1 قاشق چایخوری آب را مخلوط کرده به سس در حال جوش اضافه کنید.
نصف لیوان خامه صبحانه در دمای اتاق
طرز تهیه
سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا کنید.نمک و سفیده را تا زمانیکه کف کند هم بزنید. از طرف دیگر کم کم شکر را اضافه کنید و تا زمانیکه پف کند و سفت شود هم بزنید(شکر را در سه مرتبه با هم زدن اضافه کنید)زرده ها را نیز اضافه کرده با هم زن دستی کمی هم بزنید.مواد باقیمانده را نیز اضافه کرده و با لیسک بدون اینکه پف مواد گرفته شود آرام هم بزنید. مواد را داخل ظرف مناسب فر که کف آن کاغذ روغنی پهن شده و کناره هایش چرب شده بریزید.داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه سرخ شود بپزید(با خلال دندان تست کنید)کناره های کیک را جدا کرده و روی یک سینی برگردانید.وقتی ولرم شد با سیخ چوبی و یا چنگال در هر طرف کیک سوراخهایی ایجاد کنید.دوباره داخل قالبی که پخته بودید با دقت بذارید به صورتیکه قسمت پایین آن رو به بالا باشد.برای شربت، شیر و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و تا زمانیکه شکر آب شود روی حرارت ملایم هم بزنید. سپس از روی اجاق بردارید خامه را اضافه کنید و هم بزنید. آرام آرام روی کیک بریزید(کیک سرد و شربت گرم باشد ، داغ نباشد)2 ساعت داخل یخچال بذارید سرد شود. در این حین،برای سس کاراملی شکر، آب و آب لیمو را داخل قابلمه کوچکی بریزید و بدون هم زدن تا زمانیکه قهوه ای رنگ شود بپزید.کره را اضافه کرده تا زمانیکه آب شود هم بزنید.خامه را نیز اضافه کنید و هم زده از روی اجاق بردارید.تا زمانیکه سرد شود نگه دارید. سس کاراملی را روی تریلیچه بریزید.
نکات مهم:برای کیک سفیده های تخم مرغ را خیلی خوب هم بزنید.
موقع درست کردن سس کاراملی حتما از ماهیتابه یا قابلمه استیل استفاده کنید.
موقع آب شدن مخلوط شکری به هیچ وجه قاشق نزنید خودبخود رنگ کاراملی خواهد گرفت(میتوانید با تکان دادن ماهیتابه شکر را هم بزنید)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه