آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی فندقی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان مغز فندق خرد شده
1 لیوان پودر نارگیل
1 لیوان آرد سوخاری
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای شربت:
1.5 لیوان شکر
1.5 لیوان آب
برای روی تاتلی:
1 لیوان شیر سرد
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، می تونید از پودر خامه استفاده کنید) ❣اندازه لیوان 200 میلی

طرز تهیه

برای اینکه شربت باید سرد باشد ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید. روی اجاق بذارید و وقتی شروع به جوشیدن کرد 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید.
برای کیک ، تخم مرغ و شکر را حدود 5 دقیقه هم بزنید. سپس روغن و بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید و خوب هم بزنید و داخل سینی چرب شده بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک سرخ شود با کنترل بپزید (برای اینکه بفهمید پخته است یا نه بدون اینکه از فر بیرون آورید با خلال دندان تست کنید اگر کیک به خلال دندان نچسبید یعنی پخته است) کیک پخته شده را از فر بیرون آورید و وقتی حرارت اولیه را از دست داد (حدود 5 دقیقه بعد) شربت سرد را روی کیک بریزید و صبر کنید شربت را جذب کند. در این فاصله کرم را آماده کنید. شیر سرد و پودر کرم شانتی را با همزن برقی خوب هم بزنید (میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) و روی کیک سرد شده بریزید و صاف کنید و سپس پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بذارید خوب سرد شود. هر جور دوست دارید میتوانید تزیین کرده برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
یک نکته به شما میگم برای تاتلی و دستورات نمکی میتوانید آرد سوخاری را در خانه آماده کنید هم خوشمزه میشه هم از نان های بیات استفاده میکنید
طرز تهیه تاتلی فندقی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی