آموزش طرز تهیه تاتلی سلطان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای خمیر:
250 گرم کره
1 لیوان ایرمیک (آرد سمولینا)
1 عدد تخم مرغ
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک ، 50 گرم)
2.5 الی 3 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی تاتلی:
1 استکان شیر
1 استکان دانه خشخاش آبی
فندق و یا گردو
برای شربت:
3 لیوان آب
3.5 لیوان شکر ، آب لیمو
طرز تهیه
ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید بجوشد وقتی جوشید چند قطره آب لیمو را اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید و از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود. برای خمیر تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و ورز بدید آرد را در آخر و کم کم بریزید و خوب ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. تیکه هایی اندازه گردو از خمیر بردارید و با دست گرد کنید سپس خمیر ها را ابتدا در شیر بزنید و سپس در خشخاش بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. در آخر روی هر کدام یک عدد گردو و یا فندق بذارید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید. وقتی تاتلی ولرم شد شربت ولرم را بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه