آموزش طرز تهیه تاتلی حيرا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای دو سینی
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ماست
2 لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
2 لیوان آرد
2 پاکت بکینگ پودر(هر پاکت 10 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم يا وانيل ايرانى كمى)
برای شربت(شربت بعد از آماده شدن باید خنک شود)
4 لیوان شکر
4 لیوان آب
برای غلطاندن تاتلی :
ایرمیک
طرز تهیه
برای شربت آب و شکر را تا وقتی که شکر حل شود هم میزنیم (نمیجوشانیم فقط هم میزنیم) برای خمیر تخم مرغ، ماست و روغن مایع را با همزن دستی میزنیم سپس بقیه مواد را اضافه کرده ورز میدیم خمیر نرمی میشود( آرد را با کنترل بریزین تا وقتی که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد. ممکن است آرد از مقداری که گفته شده کمتر و یا بیشتر استفاده شود) سپس تیکه های کوچکی از خمیر برداشته با دست شکل داده در در ایرمیک میغلطانیم . در سینی فر چرب شده با کمی فاصله میچینیم چون کمی پف میکند. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود میپزیم و کمی که از داغی افتاد شربت خنک را روی تاتلی میریزیم .
نکته:
❣اگر حرارت فر شما زیاد است و زود میپزد کمی درجه را کم کنید . از این مقدار دو سینی تاتلی درست میشود . برای من 50 عدد شد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه