آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند

آموزش طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ عدد کوچک
سیر : ۱ حبه
کدو حلوایی مکعبی خرد شده : یک پیمانه
نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
زنجبیل : ۱ قاشق مرباخوری
نمک : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل : ۱ قاشق چای‌خوری
نعنا تازه ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری (اگه خشک بود ۱ قاشق غذاخوری)
خمیر یوفکا : به تعداد لازم

طرز تهیه

1- خب اول از همه تو ماهیتابه روغن زیتون میریزیم وقتی کمی گرم شد پیاز نگینی ریز خرد شده و سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا نرم بشه ولی نباید تغییر رنگ بده.
‌‌۲- بعد زنجبیل، نمک، فلفل و کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و با یه کوچولو آب اجازه میدیم بپزه و کدو نرم بشه.
‌‌۳- بعد از اینکه کدوها پخت نخود فرنگی، پنیر خامه‌ای و نعنا رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تو این مرحله اگه موادتون آب داشت صبر کنید تا آبش کامل کشیده بشه. مایه مون رو کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه.‌
‌‌۴- ورقه های خمیر یوفکا رو با کره ذوب شده چرب کنید و کمی تخم مرغ زده شده رو با برس روش بکشید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از موادمون که حتما باید خنک شده باشه تو خمیر میزاریم و رول میکنیم.
‌۵- کف سینی فر رو چرب میکنیم و بورک ها رو تو سینی میچینیم و روشونو با تخم مرغ زده شده و کنجد رومال میزنیم و برای مدت ۳۰ دقیقه تو فری که از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم.
اگه دوست داشتید میتونید آخر کار چند دقیقه هم از گریل استفاده کنید که روی بورک ها طلایی بشه.
امیدوارم دوست داشته باشید
طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی