تحقیقاتی وجود دارد که بیان میکند پسته ، قلب شما و همچنین رگ های خونی شما را سالم نگه میدارد…
سازمان غذا و دارو (FDA) این موضوع را بیان میکند که دانه ها(آجیل )درختی از جمله پسته ، میتوانند شامل رژیم غذاییِ سلامت قلب باشند.شواهد دانشمندان نشان میدهد که مصرف روزانه 1.5 انس از آجیل های محتلف (حدود 30 گرم) ، ریسک مریضی های قلبی را کاهش میدهد.
مصرف پسته ، باعث افزایش انعطاف پذیری رگ های خونی و در نتیجه جلوگیری از افزایش فشار خون میشود.
مقاله ای در American Journal of Lifestyle Medicine بیان میکند که پسته ، کلسترول بد و ترگلیسرید را کاهش داده ، و باعث افزایش کلسترول خوب میشود .
مصرف پسته ، باعث افزایش انعطاف پذیری رگ های خونی و در نتیجه جلوگیری از افزایش فشار خون میشود.این فواید ، به دلیل وجود مواد مغذی هست که در پسته موجوئد میباشد.در پسته چربی های ترنس وکلسترول بد وحود ندارد . اما در عوض سرشار از فیبر میباشد.پست تنها دانه در میان خشکبار هست که دارای روسوراترول میباشد (.روسوراترول یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است).
جهت مشاهده خواص و مضرات پسته اينجا كليك كنيد
گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه