آموزش طرز تهیه پوره اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج 2 کیلوگرم
شیر 1/2 پیمانه
کره 50 گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ساقههای اسفناج را از برگ آن جدا کنید و برگها را به دقت بشویید.
2-در یک قابلمۀ مناسب، ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و نمک را داخل آن حل کنید. سپس اسفناج را داخل آن ریخته و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند و اسفناج بپزد
3-اسفناج را آب کش کنید و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج آب گرفته را داخل دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و آن را چرخ کنید
4-اسفناج چرخ شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
5-شیر را کم کم داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا شیر، جذب اسفناجها شود. سپس کره را داخل آن بریزید و پس از مخلوط شدن تمام مواد، پوره را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو بکشید و سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه