آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی با سس پیازچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
توپک سیب زمینی با پیازچه را به عنوان یک پیشغذای خوشمزه یا عصرانه به خصوص برای کودکانتان میتوانید در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی پنیری
۳ عدد سیب زمینی متوسط
یکچهارم فنجان پودر پنیر پارمسان
یکدوم فنجان پودر سوخاری
۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
یکچهارم فنجان خامه غلیظ
۱ قاشق غذاخوری ماست
۱ قاشق غذاخوری کره
یکدوم قاشق چایخوری سیر خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
۲ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
سیب زمینی را آبپز کرده و به وسیله گوشتکوب له کنید. وقتی سیب زمینی کاملا از دما افتاد و خنک شد، پودر سوخاری، پیازچه، پودر پنیر پارمسان، ماست، خامه، کره، سیر و ادویه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دست فرم دهید. سپس در مایه تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتانید. دو بار این کار را تکرار کنید تا لایه سوخاری ضخیم شود؛ چون در غیر این صورت ممکن است در حین سرخ شدن پاره شود. در نهایت توپکها را داخل روغن سرخ کنید.
نکات طرز تهیه
برای سرو، ۱ قاشق سس مایونز را با ۲ قاشق ماست و کمی پیازچه و فلفل قرمز مخلوط کرده و با توپکها سرو کنید.
میتوانید به جای آبپز کردن سیب زمینیها، آن را از وسط نصف کرده، در سطح آن خراش ایجاد کنید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
همانطور که گفتیم، توپکها را دو بار در پودر سوخاری بخوابانید تا در مرحله سرخ کردن مشکلی برایتان پیش نیاید.
اگر فرصت درست کردن این توپکهای خوشمزه را ندارید، پیشنهاد میدهیم توپک سیب زمینی آماده پخت پمینا را تهیه کنید. طعم بینظیر این محصول، ظاهر جذاب و آماده سازی سریع و بدون رقیب بودن آن از جمله ویژگیهای این محصول است که به عنوان بشقاب اسنک یا دورچین و همچنین غذای اصلی همراه انواع سس گرم و سرد مصرف میشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه