یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتیهای گوارشی، مصرف چای همراه با غذا و بلافاصله بعد از آن است...
یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتیهای گوارشی، مصرف چای همراه با غذا و بلافاصله بعد از آن است.
محمدرضا وفا متخصص تغذیه گفت: یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتیهای گوارشی مصرف چای همراه با غذا و بلافاصله بعد از آن است. مصرف مایعات همراه با غذا باعث ناراحتی گوارشی، چاقی و ناراحتی کبدی میشود.
وی افزود: بهترین نوشیدنی آب است و انسان باید روزانه از آب کافی برای بدن استفاده کند تا اگر کوچکترین خشکی مخاط دهان به وجود آمد سریعا با مصرف آب و یا نوشیدنیهای دیگر برطرف گردد. وی در ادامه افزود: اگر نوشیدن آب در حین غذا خوردن یک جرعه باشد، هیچ مشکلی به وجود نمیآید اما اگر مقادیر زیادی آب مصرف کند، میتواند مشکلاتی همچون سوء هاضمه و بیماری گوارشی ایجاد میکند.
گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
منبع: باشگاه خبرنگاران
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه