بنابر مطالعات جدیدی که از سوی متخصصان علوم پزشکی در آمریکا انجام گرفته، مصرف روغن ماهی روند تخریب سلولهای مغزی ناشی از افزایش سن را حدود یک تا دو سال به تاخیر میاندازد.
این متخصصان با اعلام مطلب فوق که در نشریه پزشکی «نورولوژی» آمریکا منتشر شده، افزودند: کوچک شدن اندازه مغز از علائم ابتلا به آلزایمر است که با افزایش سن به صورت طبیعی رخ میدهد.
در این مطالعه آنها دریافتند زنانی که میزان بالایی اسیدهای چرب امگا – 3 در خون خود دارند در سنین پیری اندازه مغزشان بزرگتر است و در نتیجه یک الی دو سال بر سلامت مغز آنها افزوده میشود.
اسیدهای چرب امگا – 3 در انواع ماهی به وفور یافت میشوند. علاوه بر این میتوان از کپسولهای حاوی روغن ماهی نیز برای تامین امگا – 3 بدن استفاده کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی وبامدی، متخصصان همچنین اعلام کردند: انتخاب یک رژیم غذایی متعادل همراه با فعالیتهای ورزشی منظم، پرهیز از استعمال دخانیات، حفظ وزن طبیعی و کنترل فشارخون و کلسترول میتوانند به حفظ سلامت مغز در سنین پیری کمک کنند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه