ادویه ای که می تواند سبب افزایش حافظه شود
ادویه ها بخش دوست داشتنی غذاها هستند که عده زیادی را مشتاق خوردن می کند. ادویه زردچوبه بیشتر در غذاهای هندی و آسیایی یافت می شود و عطر و رنگ خوبی به غذا می دهد.
مطالعات اخیر نشان داده است که یکی از مواد فعال در زردچوبه به نام کورکومین می تواند اثرات مثبتی روی حافظه کوتاه یا بلندمدت بزرگ سالان شصت تا هشتاد و پنج سال بگذارد. برای آشنایی بیشتر با ادویه ای که می تواند تنها ظرف یک ساعت سبب افزایش حافظه شما شود در این مقاله از 7گنج با ما همراه شوید.
تحقیقاتی که در دانشگاه تکنولوژی سوینبرن در ملبورن استرالیا انجام شد نشان داد که مصرف مکمل کورکومین پس از یک ساعت اثرات خود را روی حافظه می گذارد. آن ها تست های متعددی روی شرکت کنندگان انجام دادند و مشخص شد که کورکومین در خلق و خو، خون و مهارت های شناختی اثرات سریع و بلند مدتی می گذارد. تنها یک ساعت بعد از مصرف شرکت کنندگان بهبود قابل توجهی در حافظه خود نشان دادند.
شرکت کنندگان نتایج بهتری بعد از مصرف متداول 4 هفته ای مکمل کورکومین نشان دادند. مشخص شد که آن ها در سطح انرژی خود، میزان آرامش و عملکرد حافظه پیشرفت مثبتی داشته اند. حتی استرس، خستگی و ناراحتی های این چنینی نیز با درمان طولانی مدت مکمل کورکومین بهبود یافته است. کاهش کلسترول هم از جمله مواردی بود که بعد از مصرف کورکومین در بدن مصرف کنندگان رخ داد.
بیماران آلزایمری با علائم شدید از جمله زوال عقل، تحریک پذیری، بی قراری، اضطراب و بی تفاوتی با مصرف مکمل کورکومین توانستند به بهبودهای قابل توجهی دست یابند. مطالعات انجام شده روی داوطلبان که 764 میلی گرم زردچوبه با مقدار استاندارد 100 میلی گرم کورکومین به طور روزانه مصرف می کردند و به مدت 12 هفته آن را ادامه دادند، مشخص شد که علائم آلزایمر در این بیماران کاهش یافته است. همچنین هیچ گونه علائم منفی نیز مشاهده نشده است.
نتایج به دست آمده روی مکمل کورکومین با برند Longvida امتحان شده است، با این حال برندهای دیگر نیز در صورتی که مرغوب باشند می توانند همین نتایج را در پی داشته باشند. توصیه من این است که افراد مبتلا به اختلالات مغزی روزانه 400 میلی گرم کورکومین را در سه نوبت مصرف کنند. البته قبل از آن مشورت با پزشک لازم است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه