افرادی که به طور منظم غذاهای تند و پر ادویه مصرف می کنند، طول عمر بالایی خواهند داشت...
افرادی که به طور منظم غذاهای تند و پرادویه مصرف می کنند، طول عمر بالایی خواهند داشت.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف غذاهای تند و پرادویه خطر مرگ ناشی از بیماری های خاص مانند سرطان، بیماری ایسکمیک قلب و بیماری های تنفسی را کاهش می دهد.
تاکنون مطالعات زیادی در مورد خواص درمانی فلفل و غذاهای تند صورت گرفته که همه بر نقش موثر این ماده در جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری ها، چاقی و مشکلات قلبی اذعان دارند.
بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که برخی از عوامل فعال زیستی در ادویه جات مانند کپسایسین می تواند اثرات مفیدی برای سلامت بدن داشته باشد.
براساس مطالعه جدیدی که در چین انجام شده، محققان اعلام کردند که احتمال مرگ افرادی که به طور منظم، ۳ الی ۷ بار در هفته غذاهای تند مصرف می کنند، ۱۴ درصد کمتر است.
پيشنهادات ما:
خواص و مضرات فلفل قرمز برای بدن
آشنایی با خواص و مضرات فلفل سیاه برای بدن
آشنایی با خواص و مضرات زردچوبه
گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج
www.7ganj.ir
منبع: مهر
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه