تغذيه سالم سلامت

6 راه برای تقویت قهوه با ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها

تقویم فارسی اندروید

آیا همیشه مصرف ویتامین های روزانه خود را فراموش می کنید؟ اما چیزی که هرگز فراموش نمی شود فنجان قهوه روزانه ماست. در واقع، روز ما تا زمانی که آن را نداشته باشیم شروع نمی شود. پس چرا با تقویت قهوه اثر آن را دو چندان نکنیم؟ دوز سالمی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و فواید مغذی را به کافئین روزانه خود با یک قاشق چای خوری از چیزی مفید اضافه کنید. بله درست شنیدید. افزودنی های زیر را امتحان کنید و قهوه ویتامینی مخصوص درست کنید. فواید آن بسیار زیاد است، از تقویت خلق و خو و انرژی و محافظت از قلب گرفته تا تقویت زندگی جنسی.

تقویت قهوه

برای سلامت قلب دارچین بخورید

پاشیدن دارچین روی فنجان صبحگاهی خود، مقدار قوی (و خوشمزه) از آنتی اکسیدان را به شما می دهد. دارچین هزاران سال است که هم به عنوان ادویه و هم به عنوان دارو استفاده می شود. این ادویه مملو از ترکیبات محافظ است و یکی از بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را در بین ادویه ها دارد.

بر اساس یک مطالعه بر روی موش ها، دارچین ممکن است به محافظت از قلب و مغز شما کمک کند. یک مطالعه روی سلول‌ های انسانی نشان می‌ دهد که می‌ تواند خطر سرطان را نیز کاهش دهد و همچنین ممکن است سیستم ایمنی شما را تقویت کند.

سرو: 1/2 قاشق چایخوری دارچین را در فنجان قهوه خود بریزید، یا قهوه خود را با 1 قاشق چایخوری از آن دم کنید.

نکته: به دنبال دارچین سیلان باشید که به نام دارچین “واقعی” نیز شناخته می شود. اگرچه یافتن این نوع کمی سخت‌ تر و کمی گران‌ تر است اما کیفیت بسیار بالاتری نسبت به دارچین کاسیا دارد، نسخه‌ ای با کیفیت پایین‌ تر که بیشتر در ایالات متحده یافت می‌ شود. سیلان همچنین در مقایسه با کاسیا برای مصرف منظم ایمن تر است. کاسیا مقدار بیشتری از ترکیب گیاهی کومارین دارد که مصرف آن در مقادیر زیاد ناامن است.

تقویت قهوه با زنجبیل برای دردهای عضلانی

اگر فقط زنجبیل را در نان و شیرینی مصرف می کنید، بسیاری از فواید سلامتی را از دست داده اید. یکی از ساده ترین راه ها برای به دست آوردن مزایای گفته شده این است که مقداری زنجبیل را در قهوه خود بریزید تا یک فنجان کمی تند و معطر داشته باشید.

زنجبیل برای قرن ها درمان رایجی برای تهوع بوده است. حاوی آنتی اکسیدان قوی و ترکیبات ضد التهابی است. زنجبیل همچنین می‌ تواند دردهای عضلانی را کاهش دهد، کلسترول را کاهش دهد و به هضم غذا کمک کند.

سرو: زنجبیل را مستقیماً به قهوه خود اضافه کنید (حداکثر 1 قاشق چایخوری در هر فنجان) یا نسخه کافی شاپی پر کالری و شکر را کنار بگذارید و یک لاته ادویه ای سالم در خانه درست کنید.

نکته: باقیمانده زنجبیل تازه در یخچال خود دارید؟ آن را ریز رنده کنید و سپس آن را در وعده های جداگانه قاشق چای خوری فریز کنید تا آماده زیختن در قهوه شما باشند.

تقویت قهوه با قارچ برای ساخت یک سپر سلامتی

تقویت قهوه با قارچ؟ بله، یک دم کرده پر از قارچ می تواند فواید شگفت انگیزی برای سلامتی شما داشته باشد. قارچ ها دارای خواص ضد ویروسی، ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی هستند. قارچ‌ های سرشار از آنتی‌ اکسیدان‌ ها، اثرات ضد سرطانی بر روی موش‌ ها دارند و مطالعات دیگر روی موش‌ ها نشان می‌ دهد که قارچ‌ ها ممکن است از بیماری‌ های کبدی پیشگیری کنند. همچنین ممکن است به دلیل داشتن پری بیوتیک قوی به هضم کمک کنند.

نوشیدن قهوه قارچ برای بدن شما مفید است زیرا سرشار از مواد غذایی فوق العاده و فقط نیمی از کافئین است. شما همچنین از ناراحتی‌ ها، مشکلات معده و بی حالی پس از کافئین که قهوه معمولی برای بیشتر مردم ایجاد می‌ کند، عبور می‌ کنید.

نکته: همه قهوه‌ های قارچ‌ی برابر نیستند. به دنبال انرژی بیشتر هستید؟ قارچ کوردیسپس را امتحان کنید. برای کمک به استرس و خواب، به سراغ ریشی بروید.

سرو: می توانید پودر قارچ خود را بخرید (که اندازه سرو را نشان می دهد)، یا قهوه قارچ بسته بندی شده مناسب را آماده تهیه کنید.

با تقویت قهوه با یک دوز زردچوبه به هضم غذا کمک کنید

اگر به وبلاگ های سلامتی سر می زنید، احتمالاً با لاته معروف زردچوبه غریبه نیستید. این ادویه خاکی و طلایی دلیل خوبی برای استفاده دارد. بسیاری از فواید دارویی آن از ترکیب کورکومین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی می باشد. این نیروگاه آنتی اکسیدانی از سم زدایی کبد پشتیبانی می کند، به هضم کمک می کند و حتی ممکن است به درمان افسردگی کمک کند.

سرو: زردچوبه را با چربی های سالم نارگیل در قهوه خود ترکیب کنید.

نکته: برای افزایش مزایای سلامتی زردچوبه، آن را با کمی فلفل سیاه ترکیب کنید. فلفل خواص زردچوبه را بهبود می بخشد و ادویه را در دوزهای کمتر موثرتر می کند.

هورمون ها را با ماکا متعادل کنید

شاید پودر ماکا را دیده باشید که از گیاه ریشه ماکا تهیه شده و در عطاری ها موجود است. ریشه ماکا به طور سنتی برای افزایش باروری استفاده می‌ شود و در مطالعه‌ ای روی موش‌ ها اثبات شد که اثرات متعادل‌ کننده هورمون‌ دارد. این گیاه همچنین برای افزایش عملکرد ورزشی، سطح انرژی و میل جنسی مورد مطالعه قرار گرفته است.

ناگفته نماند، ماکا بسیار مغذیست و حاوی بیش از 20 اسید آمینه (شامل هشت اسید آمینه ضروری)، 20 اسید چرب آزاد و سرشار از پروتئین و ویتامین C است.

سرو: برای استفاده از فواید بهینه ماکا برای سلامتی، مصرف 1 تا 3 قاشق چایخوری از آن در روز توصیه می شود. سعی کنید این قهوه سوپر فود را درست کنید.

نکته: برای افزایش ماندگاری پودر ماکا، آن را در یخچال نگهداری کنید.

فنجان خود را با کاکائوی ضد افسردگی شیرین کنید

شکلات و قهوه به نظر می رسد مانند یک ترکیب ساخته شده در بهشت باشند، درست است؟ وقتی فواید سلامتی پودر کاکائوی خام را اضافه کنید، حتی بهتر هم می شود. این ابر غذا یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان های موجود و بالاترین منبع گیاهی آهن است. همچنین علاوه بر تقویت قهوه برای قلب شما نیز خوب است.

کاکائوی ضد التهابی فشار خون را کاهش می‌ دهد، کلسترول HDL (خوب) را افزایش می‌ دهد و کلسترول بد (LDL) را کاهش می‌ دهد. فواید شناختی، بهبود خلق و خو و ویژگی های ضد افسردگی آن، کاکائو را برای مغز نیز عالی می کند و خوشمزه هم هست.

سرو: به دنبال تقویت قهوه و سالم ترین موکای جهان هستید؟ 1 قاشق غذاخوری از کاکائوی خام را در فنجان قهوه خود برای افزایش فیبر رژیمی، آنتی اکسیدان ها و منیزیم استفاده کنید.

نکته: به دنبال کاکائوی خام ارگانیک باشید تا بیشترین فواید را داشته باشید و تفاوت بین کاکائو خام و پودر کاکائو را بیاموزید.

از آنجایی که بیشتر مردم تشویق می شوند مصرف قهوه خود را محدود کنند، منطقی است که از هر فنجان حداکثر استفاده را ببرند. چرا آن نوشیدنی صبحگاهی را ادویه ای نکنید؟ همه این پیشنهادات فواید بسیار خوبی دارند و خطر کمی دارند، اگرچه تحقیقات بیشتری روی انسان برای درک تأثیرات کامل آنها مورد نیاز است.

نوشیدنی سالم

6 راه برای اینکه قهوه خود را فوق العاده سالم کنید

قهوه فواید متعددی برای سلامتی دارد اما استفاده حداکثری از قهوه به این معنی است که آنچه را که در آن قرار می دهید را با دقت انتخاب کنید.

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است. بسیاری از متخصصان سلامت معتقدند که این یکی از سالم ترین ها نیز هست.

برای برخی از افراد، این تنها بزرگترین منبع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی است که از میوه ها و سبزیجات هم بالاتر است.

در اینجا چند نکته برای تقویت قهوه و تبدیل قهوه از سالم به فوق العاده سالم آورده شده است.

1. بدون کافئین بعد از ساعت 2 بعد از ظهر

قهوه یکی از غنی ترین منابع طبیعی کافئین در رژیم غذایی است.

کافئین یک محرک است که یکی از دلایل اصلی محبوبیت قهوه به شمار می رود. این به شما انرژی می دهد و به شما کمک می کند وقتی احساس خستگی می کنید بیدار بمانید.

اما اگر در اواخر روز قهوه بنوشید، می تواند خواب شما را مختل کند. خواب ضعیف با انواع مشکلات سلامتی مرتبط است.

به همین دلیل، مهم است که قهوه را در اواخر روز ننوشید. اگر مجبورید، قهوه بدون کافئین را انتخاب کنید یا به جای آن یک فنجان چای را انتخاب کنید که حاوی کافئین بسیار کمتری نسبت به قهوه است.

پرهیز از نوشیدن قهوه بعد از ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر راه خوبی است با این حال، همه افراد به یک اندازه به کافئین حساس نیستند و برخی از افراد حتی اگر در اواخر روز قهوه بخورند، ممکن است خوب بخوابند.

با این وجود، اگر احساس می کنید می توانید خواب خود را بهبود ببخشید، اجتناب از قهوه در اواخر روز می تواند یک استراتژی موثر باشد.

خلاصه

نوشیدن قهوه در اواخر روز می تواند کیفیت خواب شما را مختل کند. اجتناب از نوشیدن قهوه بعد از ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر احتمالا ایده خوبی است.

2. قهوه خود را با شکر پر نکنید

اگرچه قهوه به خودی خود سالم است اما به راحتی می توانید آن را به چیزی مضر تبدیل کنید.

بهترین راه برای انجام این کار این است که شکر در آن بریزید. شکر مسلماً یکی از بدترین مواد در رژیم غذایی مدرن است.

شکر، عمدتاً به دلیل میزان بالای فروکتوز آن، با انواع بیماری های جدی مانند چاقی و دیابت مرتبط است.

اگر نمی توانید زندگی خود را بدون شیرین کننده در قهوه خود تصور کنید، از یک شیرین کننده طبیعی مانند استویا استفاده کنید.

خلاصه

جهت تقویت قهوه از افزودن شکر به قهوه خودداری کنید. اگر به طور مرتب قهوه خود را به یک نوشیدنی شیرین تبدیل می کنید، ممکن است مزایای کلی آن برای سلامتی را از بین ببرید.

3. یک برند تجاری با کیفیت، ترجیحا ارگانیک را انتخاب کنید

کیفیت قهوه بسته به روش پردازش و نحوه رشد دانه های قهوه می تواند بسیار متفاوت باشد.

دانه‌ های قهوه معمولاً با آفت‌ کش‌ های مصنوعی و سایر مواد شیمیایی که هرگز برای مصرف انسان در نظر گرفته نشده‌ اند آلوده می‌ شوند.

با این حال، اثرات بهداشتی آفت کش ها در مواد غذایی بحث برانگیز است. در حال حاضر شواهد محدودی وجود دارد که نشان می‌ دهد وقتی در سطوح پایین در محصولات یافت می‌ شوند باعث آسیب نمی‌ شوند.

با این وجود، اگر در مورد محتوای آفت کش قهوه خود نگران هستید، به خرید دانه های قهوه ارگانیک فکر کنید. آنها باید حاوی مقادیر بسیار کمتری از آفت کش های مصنوعی باشند.

خلاصه

اگر نگران آلودگی با آفت کش ها در قهوه خود هستید، یک مارک با کیفیت و ارگانیک انتخاب کنید.

4. از نوشیدن بیش از حد خودداری کنید

در حالی که مصرف متوسط قهوه سالم است اما نوشیدن بیش از حد ممکن است مزایای کلی آن را کاهش دهد.

مصرف بیش از حد کافئین ممکن است عوارض جانبی مختلفی داشته باشد، اگرچه حساسیت افراد متفاوت است.

توصیه می شود که از 1.1 میلی گرم در هر پوند (2.5 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم) وزن بدن در روز تجاوز نکنید.

با توجه به اینکه یک فنجان قهوه به طور متوسط ممکن است حاوی حدود 95 میلی گرم کافئین باشد، این معادل حدود دو فنجان قهوه در روز برای فردی با وزن 176 پوند (80 کیلوگرم) است.

با این حال، مقادیر بسیار بالاتر کافئین (400 تا 600 میلی گرم) در روز (حدود 4 تا 6 فنجان) با هیچ گونه عوارض جانبی نامطلوب در اکثر افراد همراه نیست.

نوشیدن قهوه به منظور متعادل کردن خطرات و فواید آن است. به بدن خود گوش دهید و بیش از آن چیزی که به راحتی تحمل می کنید مصرف نکنید.

خلاصه

نوشیدن بیش از حد قهوه ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. با این حال، این بستگی به میزان کافئین مصرفی و تحمل فردی دارد.

5. از خامه های کم چرب و مصنوعی خودداری کنید

خامه‌ های کم‌ چرب و مصنوعی تجاری معمولاً فرآوری شده‌ اند و ممکن است حاوی مواد مشکوک باشند.

با این حال، تحقیقات زیادی در مورد اثرات سلامتی خامه های قهوه غیر لبنی انجام نشده است. محتویات آنها بر اساس برند متفاوت است و برخی ممکن است سالم تر از بقیه باشند.

با این وجود، غذاهای کامل و طبیعی به طور کلی انتخاب بهتری هستند.

به جای یک خامه غیر لبنی، مقداری خامه پرچرب به قهوه خود اضافه کنید، ترجیحاً از گاوهایی که با علف تغذیه می شوند.

مطالعات نشان می دهد که محصولات شیر حاوی برخی از مواد مغذی مهم هستند. به عنوان مثال، لبنیات یک منبع عالی کلسیم است و ممکن است خطر پوکی استخوان و شکستگی استخوان را کاهش دهد.

علاوه بر این، شیر گاو تغذیه شده با علف حاوی مقداری ویتامین K است که با بهبود سلامت استخوان ها نیز مرتبط است.

خلاصه

خامه های غیر لبنی بسیار فرآوری شده هستند و ممکن است حاوی مواد مشکوک باشند. اگر دوست دارید قهوه خود را با خامه رقیق کنید، شیر کامل یا خامه را انتخاب کنید.

6. قهوه خود را با استفاده از فیلتر کاغذی دم کنید

قهوه دم کرده حاوی کافستول، دی ترپن است که می تواند سطح کلسترول خون را افزایش دهد.

با این حال، کاهش سطوح آن ساده است. فقط از فیلتر کاغذی استفاده کنید.

دم کردن قهوه با فیلتر کاغذی به طور موثری مقدار کافستول را کاهش می دهد اما به کافئین و آنتی اکسیدان های مفید اجازه عبور می دهد.

با این حال، کافستول همه چیزش بد نیست. مطالعات اخیر بر روی موش ها نشان می دهد که دارای اثرات ضد دیابتی است.

خلاصه

قهوه حاوی کافستول است، ترکیبی که ممکن است سطح کلسترول خون را افزایش دهد. با استفاده از فیلتر کاغذی می توانید میزان کافستول قهوه خود را کاهش دهید.

کلام آخر

قهوه یک نوشیدنی محبوب است که به دلیل اثرات محرک شناخته شده است.

مصرف زیاد قهوه با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. با این حال، راه های مختلفی وجود دارد که می توانید این مزایا را حتی بیشتر بهبود بخشید.

مهمتر از همه، از پر کردن قهوه با شکر اضافه خودداری کنید. در عوض، می توانید قهوه خود را با افزودن کمی دارچین یا کاکائو طعم دار کنید.

همچنین، در اواخر بعد از ظهر و عصر از مصرف قهوه خودداری کنید زیرا ممکن است کیفیت خواب شما را مختل کند.

با رعایت نکات بالا، می توانید فنجان قهوه خود را حتی سالم تر کنید.

منبع:

healthline

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی