اگر از بیماران دیابتی هستید از این غذاهای کاملاً خطرناک که می توانند قند خون شما را افزایش دهند و باعث التهاب شوند، دوری کنید. کنترل دیابت توسط بیماران دیابتی به تعادل دقیق عادات سبک زندگی از جمله تغذیه مناسب، ورزش و مصرف داروهای مناسب نیاز دارد. اما داشتن تغذیه مناسب، به خصوص با غذاهایی که سالم به نظر می رسند اما در واقع می توانند قند خون و سلامتی شما را به خطر بیندازند، مشکل است.
در حقیقت طبق گفته انجمن قلب آمریکا، بیماران دیابتی دو تا چهار برابر بیشتر از افراد غیر دیابتی در اثر بیماری قلبی می میرند یا سکته مغزی تهدید کننده زندگی را تجربه می کنند. حتی برای کسانی که دیابت خود را کنترل نمی کنند خطرناک تر است. این می تواند منجر به بیماری قلبی، آسیب عصبی و بیماری کلیوی شود.
برای ادامه زندگی، حتماً از این 50 ماده غذایی که قند خون شما را افزایش داده و منجر به التهاب مزمن می شوند، خودداری کنید. خوشبختانه، زندگی با دیابت لازم نیست خیلی هم خسته کننده باشد. لوری زنینی نویسنده کتاب “چه بخورید؟” می گوید: “پس از کار با هزاران فرد دیابتی طی سالها، متوجه شدم که بسیاری از افراد در اولین قرار ملاقات خود همین سوال را از من می پرسند:” آیا هنوز هم می توانم غذاهای مورد علاقه خود را بخورم؟ ” “و پاسخ من همیشه” بله “بود.”
مثل همیشه، قبل از ایجاد هرگونه تغییر شدید در رژیم غذایی خود حتماً با پزشک، متخصص تغذیه ثبت شده یا مربی دیابت مشورت کنید. اگر از قند خون پایین رنج می برید، ممکن است برخی از این توصیه ها تغییر کنند. اگر به دنبال چیزی هستید که بتوانید لذت ببرید، حتماً بهترین غذاهای مناسب برای دیابت و بیماران دیابتی را تهیه کنید.
غذاهای نامناسب برای بیماران دیابتی
1. اسموتی میوه ای
مطمئناً به نظر سالم می رسد اما یک اسموتی کم فیبر که در درجه اول از میوه درست شده است در لیست غذاهایی است که دیابتی ها باید از آن اجتناب کنند. ایزابل اسمیت می گوید: “اسموتی ها می توانند سرشار از کربوهیدرات ها و قندها باشند، به خصوص اگر هیچ پروتئین یا چربی سالمی وجود نداشته باشد که مانند فیبر عمل کند تا هضم را کندتر کند و از جهش قند خون جلوگیری کند.”
2. نان سفید
لوری زنینی می گوید: شما می توانید نان مصرف کنید اما فقط از نوع سفید نباشد. “نان ساندویچی سفید از دانه تصفیه شده است، نه از دانه کامل. هنگامی که خورده می شود، شاخص گلیسمی بالایی دارد و می تواند مستقیماً منجر به افزایش سطح قند خون شود.” نان سفید را با نان سبوس دار یا نان حزقیال تعویض کنید.
3. گوشت کبابی
میریام جاکوبسون هشدار می دهد: “ممکن است خیلی خوش طعم باشد اما گوشت های سوخته کبابی و ذوب شده حاوی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) هستند که گیرنده های سلول آسیب دیده را تداوم می بخشند و باعث مقاومت به انسولین می شوند.” انجمن دیابت آمریکا توصیه می کند که کمی سوختگی در هنگام کباب کردن اجتناب ناپذیر است اما اگر هر قسمت به شدت سیاه شده است، آن قسمت ها را جدا کنید.
4. استیک سرخ شده به سبک کانتری
نیوجنت هشدار می دهد، این غذای جنوبی که با آرد سفید تهیه شده است، غذایی است که بهتر است از آن صرف نظر کنید. “ترکیبی از گوشت پرچرب همراه با نشاسته چیز خوبی برای بیماران دیابتی نیست، خصوصاً که به سلامت قلب آنها مربوط می شود.”
5. سیب زمینی سرخ کرده
اینگونه نیست که شما نمی توانید سیب زمینی بخورید، بلکه باید از نحوه تهیه و میزان مصرف آن آگاهی داشته باشید. به عنوان مثال سیب زمینی سرخ کرده ممنوع است. زنینی توضیح می دهد: “غذاهای سرخ شده سرشار از کربوهیدرات ساده و چربی هستند که ترکیبی سخت برای بیماران دیابتی است. قند خون را به سرعت بالا می برد و برای مدت طولانی آن را بالا نگه می دارد زیرا هضم چربی مدت زمان زیادی طول می کشد.”
6. شورتنینگ یا روغن صاف قنادی
طبق گفته انجمن دیابت آمریکا، بیماران دیابتی در معرض خطر بالای حمله قلبی و سکته مغزی هستند. یکی از ساده ترین راه ها برای ایمن نگه داشتن خود، محدود کردن مصرف چربی اشباع است. مواردی مانند گوشت خوک، روغن پالم و گوشت ها و لبنیات پرچرب همه باید در حد متوسط مصرف شوند. هنگام خرید کالاهای بسته بندی شده، به دنبال روغن های هیدروژنه بر روی برچسب مواد باشید. اگر می بینید که در لیست قرار گرفته است، این بدان معنی است که چربی ترانس در محصول وجود دارد (حتی اگر ادعا کند “0 گرم چربی ترانس” دارد) و بهتر است آن را دوباره در قفسه قرار دهید.
7. نوشیدنی ورزشی
نوشیدنی های ورزشی ممکن است برای افراد بسیار فعال و سالم مفید باشد اما افراد مبتلا به دیابت باید کاملاً از آنها دور شوند حتی اگر به ورزشگاه بدنسازی می روند. نیوجنت هشدار می دهد: “آنها می توانند منبع غیرضروری کالری، قندهای اضافه شده و سدیم باشند که همه مواردی است که بیماران دیابتی باید از آنها اجتناب کنند.” در طول تمرین با آب سرد هیدراته بمانید. این بهترین گزینه برای شماست یا با یک نوشیدنی ورزشی سرشار از الکترولیت و کم کالری ورزش کنید.
8. نوشابه
ممکن است قبلاً بدانید که نوشابه بهترین خوراکی برای بیماران دیابتی نیست اما ممکن است متوجه نباشید که این نوشیدنی چقدر می تواند مضر باشد. جاکوبسون توضیح می دهد: “در 10 دقیقه اول نوشیدن نوشابه، حدود 10 قاشق چای خوری شکر به سیستم بدن تان وارد می شود. این ماده به سرعت جذب شده و از بدن انسولین را ترشح می کند، این یک مشکل برای افراد دیابتی است زیرا آنها مقاومت به انسولین دارند.”
9. نوشابه رژیمی
متأسفیم این گزینه نیز ایمن نیست. جاکوبسون اضافه می کند، “نوشابه های رژیمی خیلی بهتر از نوشابه های معمولی نیستند. مواد شیرین کننده 200 تا 600 برابر شیرین تر از قند هستند و نشان دهنده ترشح انسولین از لوزالمعده است. بنابراین حتی اگر قند را به صورت مستقیم نمی خورید، باز هم نشانه آزاد شدن آن را دارید و تداوم آن پاسخ فیزیولوژیکی ناکارآمدی دارد.”
10. شیرینی دارچینی
اگرچه شما احتمال می دادید که پیراشکی های شیرین و کلوچه ها بهترین راه برای شروع روز شما نیستند اما شرط می بندیم که شما نمی دانید شیرینی های خاص تا چه اندازه افتضاح هستند. نیوجنت هشدار می دهد: “به عنوان مثال شیرینی های دارچینی می توانند حاوی چربی اشباع شده و قندهای اضافه شده بیش از حد برای بیماران دیابتی باشند.”
11. غذای منجمد
وقتی بیشتر مردم کلمه “دیابت” را می شنوند، معمولاً به چیزهایی مانند کربوهیدرات و شکر فکر می کنند اما نمک هم در کنترل دیابت نقش دارد. نمک می تواند به فشار خون کمک کند و به نوبه خود، خطر حمله قلبی یا سکته مغزی، دو بیماری معمولاً مرتبط با دیابت را افزایش دهد و از آنجا که بسیاری از شام های منجمد مملو از سدیم هستند و به عنوان یک ماده تقویت کننده و نگهدارنده طعم عمل می کند، بهتر است مصرف غذای منجمد و یخ زده آماده را به حداقل برسانید.
12. شیرین کننده های مصنوعی
برخلاف تصور عموم، این شیرین کننده های مصنوعی برای مصرف بیماران دیابتی سالم نیستند. طبق مطالعه ای در مراقبت از دیابت، نوشیدن روزانه نوشیدنی هایی با شیرین کننده مصنوعی با 36 درصد خطر بیشتر سندرم متابولیک و 67 درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه بود. کارشناسان معتقدند این استدلال به این دلیل است که شیرین کننده های مصنوعی در حدود 180 تا 20000 برابر شیرین تر از قند معمولی هستند. مصرف مکرر آن می تواند باعث تغییر در گیرنده های چشایی شود که باعث می شود سبزیجات و حتی میوه ها تلخ تر از آنچه هستند به نظر بیایند. این باعث می شود که از آن غذاها غافل شوید و به دنبال غذاهایی بروید که میل شیرینی تان را برآورده می کنند.
13. فست فود
سوسیس و کالباس را رها کنید زیرا در یک جاده یک طرفه قرار می گیرید! در یک تحقیق 15 ساله متشکل از 3000 بزرگسال، مشخص شد کسانی که بیش از دو بار در هفته فست فود می خورند، دو برابر بیشتر از افرادی که فست فود مصرف نمی کنند، دچار مقاومت به انسولین می شوند. مقاومت به انسولین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و پیش دیابت را افزایش می دهد.
14. مواد غذایی بدون گلوتن
باور کنید یا نکنید، همیشه بدون گلوتن بودن مواد غذایی به معنای سالم بودن آنها نیست. از آنجا که پروتئین گلوتن قابلیت ارتجاعی و حجم کالاهای پخته شده را فراهم می کند، اغلب اوقات “غذاهای فاقد گلوتن در واقع پر چگالی تر هستند و بنابراین کربوهیدرات بیشتری در هر وعده (نسبت به غذاهای معمولی) خواهند داشت.”
15. نوشیدنی قهوه مخلوط
مطمئناً، آنها به نظر وحشتناک وسوسه انگیز هستند که با خامه زده شده و سس شکلات پوشانده شده اند اما شما باید به نوشیدنی های قهوه شیرین “نه” بگویید. “یک نوشیدنی کوچک قهوه شکلاتی مخلوط شده از یخ از یک کافه به راحتی می تواند بیش از 44 گرم شکر که برابر با 11 قاشق چای خوری است داشته باشد. این بسیار بیشتر از توصیه 6 قاشق چای خوری انجمن قلب آمریکا است.”
16. مکمل قهوه
ممکن است حتی به آن فکر نکرده باشید اما ممکن است شیر پودری که به قهوه خود اضافه می کنید، با شکر اضافه شده ای که فکر نمی کنید پر شود حتی اگر طعم آن را حس نکنید. برای اینکه سطح گلوکز خود را کنترل کنید، اگر باید از مکمل قهوه یا کافی میت استفاده کنید، نسخه های کم قند یا بدون قند را انتخاب کنید.
17. گوشت فرآوری شده
این را در نظر بگیرید: فقط دو قطعه از گوشت غذاهای آماده که نازک برش داده شده است می تواند بیش از یک کیسه چوب شور سدیم داشته باشد. این بیش از 680 میلی گرم است! (و بیایید صادق باشیم، چه کسی فقط از دو برش استفاده می کند؟) رژیم غذایی سرشار از سدیم به ویژه برای بیماران دیابتی خطرناک است زیرا خطر ابتلا به فشار خون بالا (فشار خون بالا) و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
18. پرتزل یا چوب شور
چوب شور، این میان وعده اعتیاد آور نیز بهترین انتخاب برای بیماران دیابتی نیست. این ترکیبی سرشار از سدیم و کربوهیدرات های تصفیه شده ساده است که می تواند قند خون شما را به راحتی افزایش دهد.
19. نوشیدنی انرژی زا
محققان دانشگاه کلگری دریافتند که مصرف نوشیدنی های انرژی زا با کافئین (با 200 میلی گرم کافئین) می تواند باعث افزایش قند خون و انسولین در خون به اندازه 30 درصد شود و بعد ممکن است منجر به اختلال در به نرمال رسیدن سطح قند خون شود. به گفته یکی از محققان این مطالعه، کافئین مقصر عدم توانایی بدن در به تثبیت رسیدن قند خون است زیرا محرک چهار تا شش ساعت پس از مصرف در سیستم شما باقی مانده است. مکانیسم اصلی تأثیر کافئین بر قند خون در حال حاضر ناشناخته است.
20. چای بطری
در خالص ترین شکل، چای یکی از بهترین متحدان کاهش وزن است که پیدا خواهید کرد اما همه چای ها برابر نیستند به خصوص چای هایی که در بطری فروخته می شوند. به جای تهیه اکسیر غنی از آنتی اکسیدان، شما به سادگی نوشیدنی را که مملو از یک تن شکر است میل می کنید. چای سرد با طعم لیمو را به عنوان مثال در نظر بگیرید. به پایان رساندن کل 680 میلی لیتر مایع قوطی به معنی خوردن 25 گرم کربوهیدرات است که 24 گرم آن شکر خالص است.
21. میوه خشک
گول نخورید، این خوراکی های شیرین توسط طبیعت تولید می شوند اما مطمئناً بی ضرر نیستند. میوه واقعی حاوی مواد مغذی مانند آب و فیبر است که هر دو به سیر شدن شما کمک می کنند. هنگامی که خشک می شوند، این میان وعده های شیرین می توانند بین 34 تا 74 گرم کربوهیدرات – به ترتیب برای کشمش و خرما – برای یک وعده کوچک معادل سه قاشق غذاخوری ارائه دهند.
22. آب پرتقال
مطمئناً، طبیعی و سرشار از ویتامین C است اما مملو از قند است و کاملاً فاقد هرگونه ماده مغذی مانند فیبر یا پروتئین است. یک لیوان متوسط از آن 36 گرم شکر ارائه می کند. علاوه بر این، بیشتر شیرینی های آب میوه از فروکتوز، نوعی قند مرتبط با تولید چربی شکم تأمین می شود.
23. مافین و کلوچه
فقط یک کلوچه بلوبری که به صورت تجاری تهیه شده است، کربوهیدرات زیادی دارد به اندازه یک، دو یا پنج برش نان است! همچنین این ماده دارای چربی و کالری است که بیش از 520 کالری و یک سوم چربی روز را در یک شیرینی فراهم می کند و خوردن نصف آن و “نگهداری بقیه اش برای بعدا” تقریباً غیرممکن است. غذاهای غنی از کربوهیدرات، چربی و شکر کاملا اعتیاد آور هستند. یک مطالعه در دانشگاه مونترال نشان داد موش هایی که رژیم غذایی بالایی از این مواد دارند، علائم ترک اعتیاد را نشان می دهند و بعد از قرار گرفتن در رژیم غذایی سالم نسبت به شرایط استرس زا حساسیت بیشتری دارند.
24. بار غلات
آنها ممکن است بهترین راه میانبر در اوایل صبح باشند اما احتمالاً بهتر است در صورت ابتلا به دیابت، در وعده غذایی خود استفاده نکنید. بارها حاوی گرانولا و غلات فقط از کربوهیدرات تصفیه شده بالایی برخوردار نیستند، بلکه از شربت و قندها نیز سرشارند. به ویژه بارهای غلات می توانند نزدیک به 30 گرم کربوهیدرات داشته باشند و 16 مورد از آنها قند مستقیم هستند. با داشتن تنها 1 گرم فیبر، سطح گلوکز خون شما را افزایش می دهند.
25. ماست طعم دار
بیشتر ماست های با طعم دار میوه ای موجود در بازار حاوی میوه هایی با ارزش کم هستند و در عوض با شکر شیرین می شوند. فقط ماست های با طعم میوه مضر نیستند. ماست غلیظ و خامه ای وانیلی یک مارک معروف 31 گرم کربوهیدرات را سرو می کند که 28 مورد آن قند است و فقط با 2.5 گرم چربی و 7 گرم پروتئین همراه است.
26. چیپس سیب زمینی
یک دلیل وجود دارد که چیپس سیب زمینی یکی از اعتیاد آورترین غذاهای ناخواسته است. آنها آغشته به چربی هستند و با نمک پر می شوند. نیکول آنزیانی مدیر کلینیک در Fit4D می گوید: چیپس سیب زمینی برای بیماران دیابتی یک فاجعه محسوب می شود زیرا یک بمب کربوهیدرات و چربی است که به سرعت قند خون شما را افزایش می دهد.
27. پنکیک
پنکیک ها یک خوراکی اصلی در وعده صبحانه هستند اما تقریباً کاملاً از نظر تغذیه ای خالی هستند. پنکیک که بیشتر یک شیرینی است تا یک گزینه صبحانه مغذی، معمولاً با مواد اضافی ناسالم مانند شربت و کره مملو از چربی اشباع شده پر می شود. آنزیانی می گوید: “قند و چربی اشباع به صورت ترکیبی باعث افزایش دوام قند خون می شود.”
28. ماست منجمد بدون چربی
به نظر می رسد ماست منجمد جایگزین سالم تری برای بستنی است، به خصوص اگر بدون چربی باشد اما آنزیانی می گوید: “وقتی چربی نباشد، قند بیشتری برای دادن مزه اضافه می كنند.” “این یک روش آسان برای افزایش قند خون است.” نیازی به گفتن نیست که شما وقتی در یک فروشگاه ماست می خرید به این معنی است که برای طعم دادن به آن شما تعداد زیادی شیرینی مضر مانند شکلات، شربت و سس شکلاتی اضافه خواهید کرد.
29. پارفه (نوعی دسر سرد)
محصولات ماست یکی از بدترین مجرمان تهدید کننده سلامتی هستند به نظر می رسد مقوی باشند اما مخفیانه یک بمب قند و کالری هستند. آنزیانی می گوید: پارفه ها معمولاً سراسر کربوهیدرات هستند. با ماست طعم دار، گرانولای شیرین و پوره میوه ای با قند بالا، آنها می توانند تا 60 گرم کربوهیدرات حاوی قند را فراهم کنند. بهتر است ماست ساده یونانی بدون طعم را انتخاب کنید و دانه های چیا و یک مشت توت فرنگی به آن اضافه کنید.
30. شیر بدون چربی
بیشتر مردم تصور می کنند شیر بدون چربی از آنجا که تمام چربی اش خارج شده بهتر است اما در بیماران دیابتی اینگونه نیست. آنزیانی می گوید: “وقتی چربی را از آن خارج می کنند، به نوشیدنی کربوهیدرات تبدیل می شود.” “یک لیوان شیر در شب معمولاً منجر به افزایش سطح گلوکز خون در صبح می شود.”
31. سس های بدون چربی
سالاد به نظر می رسد یک غذای سالم باشد تا زمانی که آن را با سس پر کالری از بین ببرید. تلاش برای یافتن سس های سالم مناسب دیابت مانند گشتن در میدان مین قند و چربی است اما حتی گزینه های بدون چربی نیز همیشه برای شما بهتر نیستند. آنزیانی می گوید: “وقتی چربی را بردارید، باید چیزی به جای آن برای عطر و طعم و احساس خوشایند اضافه شود.” “این معمولاً نوعی نشاسته و مقدار زیادی قند خواهد بود.” از آن سس های بسته بندی ناسالم خودداری کنید و به جای آن سالاد خود را با روغن زیتون و سرکه بالزامیک میل کنید.
32. روغن گیاهی
روغن هیدروژنه تا حدی نوعی چربی ترانس است که از التهابی ترین روغن های موجود می باشد. مراقب روغن های گیاهی باشید که با روغن های پالم و سویای نیمه هیدروژنه ساخته می شوند و حاوی مقادیر کمی چربی ترانس هستند. در عوض غذاهایتان را با روغن زیتون فرا بکر، روغن آووکادو یا روغن انگور بپزید.
33. پاستیل میوه ای
فریب واژه میوه را نخورید. این آدمک های کوچک چیزی جز بمب های قندی نیستند. آنزیانی می گوید: “حتی اگر با آب میوه واقعی تهیه شود، اینها در هر صورت آب نبات هستند و به سرعت قند خون را افزایش می دهند.” در عوض میوه ای با قند کم مانند بلوبری، تمشک یا یک سیب میل کنید.
34. بیسکوئیت
بیسکویت های کره ای فقط کربوهیدرات های خالص نیستند. آنها همچنین مملو از موارد بد دیگری نیز هستند، به خصوص بیسکویت های تجاری که از فروشگاه یا یک کافی شاپ تهیه می کنید. آنزیانی توضیح می دهد: “حتی اگر بیسکوئیت خانگی باشد باز هم یک آرد و بمب چربی اشباع است که منجر به التهاب بدن و مغز می شود.” علاوه بر دیابت، التهاب با سایر عوارض سلامتی مانند چاقی و سرطان نیز ارتباط دارد.
35. ساندویچ کراکر
گرچه کره بادام زمینی کاملاً طبیعی و شیرین نشده غذایی مناسب برای بیماران دیابتی است اما با کره بادام زمینی فرآوری شده موجود در کراکرهای ساندویچی بسته بندی شده فاصله زیادی دارد. آنزیانی می گوید: این مواد با کراکرهای بسیار تصفیه شده و کره بادام زمینی ساخته شده با مقدار زیادی قند و نمک تهیه می شوند که قند خون و فشار خون را افزایش می دهند.
36. ماکارونی و پنیر
ماکارونی و پنیر را معمولاً با آرد سفید و نودل بسیار تصفیه شده همراه با شیر و پنیر پرچرب تهیه می کنند. آنزیانی می گوید: این ترکیب از کربوهیدرات های تصفیه شده و چربی اشباع منجر به التهاب در بدن و مغز می شود. ماکارونی و پنیر همچنین دارای بار گلیسمی بالایی می باشد.
37. بلغور جو دوسر طعم دار
جو دوسر ساده یکی از بهترین مواد غذایی برای دیابت است زیرا حاوی فیبری به نام بتا گلوکان است که به نظر می رسد دارای اثر ضد دیابت باشد. با این حال، بلغور جو دوسر معمولاً فرآوری می شود و حاوی شکر اضافه شده و سایر مواد شیرین شده است. آنزیانی می گوید: جو دوسر پودر شده به سرعت جذب می شود و افزودن قند اضافی این ماده را به یک مضر تبدیل می کند.
38. نودل فوری
نودل های فوری فقط کربوهیدرات های تصفیه شده نیستند. آنها می توانند حاوی حداکثر سدیم برای مصرف یک روز باشند. آنزیانی هشدار می دهد که این می تواند قند خون را افزایش دهد.
39. بیسکوئیت ترد و کراکر نمکی
حتی اگر کراکرهای نمکی میان وعده ای از دوران کودکی بوده، در رژیم غذایی دیابتی ها جایی ندارند. آنزیانی می گوید: “به این محصولات با آرد بسیار تصفیه شده فکر کنید که تقریباً بلافاصله جذب می شوند.”
40. نوشیدنی کوکتل مخلوط
آنزیانی هشدار می دهد: نوشیدن کوکتل در حالی که مبتلا به دیابت هستید، خطرناک است زیرا الکل به خودی خود می تواند برخی از دیابتی ها را دچار افت قند خون کند. وی می گوید: “مخلوط کردن [الکل] با آب و نوشابه می تواند باعث افزایش قند خون شود.” بنابراین از کوکتل های پر قند و میکس شیرین شده دور باشید.
41. پنیر کبابی
پنیر کبابی اغلب با نان سفید بسیار تصفیه شده و تعداد زیادی پنیر چرب تهیه می شود. مانند ماکارونی و پنیر، پنیر کبابی چیزی بیشتر از آرد تصفیه شده و چربی اشباع نیست. آنزیانی هشدار می دهد که این می تواند منجر به التهاب بدن و همچنین افزایش قند خون شود.
42. مربا و ژله
مربا و ژله برای افراد دیابتی یک ضربه مضاعف است. آنزیانی توضیح می دهد که این فقط قندی است که روی کربوهیدرات تصفیه شده دیگری مانند نان یا کراکر پخش می شود و معمولاً فاقد هرگونه ارزش غذایی است. او می گوید: “[استفاده از ژله و مربا] فقط روشی است كه می تواند قند بیشتری به چیزی كه قبلاً قند دارد اضافه كند.”
43. عسل
فریب “طبیعی” بودن عسل را نخورید. این هنوز هم فروکتوز خالص است که قندی است که آنزیانی می گوید. قند خون دقیقاً مانند قند معمولی افزایش می یابد و هنوز هم در کبد پردازش می شود.
44. غلات شیرین شده
مطمئناً غلات گزینه مناسبی برای صبحانه است اما حتی غلات به اصطلاح “سالم” هم می توانند برای بیماران دیابتی خطرناک باشند. آنها معمولاً دارای کربوهیدرات هستند اما مقدار زیادی فیبر یا پروتئین ندارند که برای یک صبحانه سیر کننده ضروری است. ناگفته نماند غلات شیرین می توانند قند بیشتری نسبت به آب نبات در هر وعده داشته باشند. در عوض، صبحانه سیرکننده تری مانند تخم مرغ، سبزیجات سرخ شده و یک وعده آووکادو را انتخاب کنید.
45. پاپ تارت (شیرینی مربایی)
پاپ تارت چیزی بیش از شیرینی های بسته بندی شده و فرآوری شده نیست. همانطور که آنزیانی می گوید، آنها با آرد تصفیه شده مصنوعی و “قند” ساخته می شوند که روز شما را با قند خون اضافی آغاز می کند.
46. شیر کاکائو
شیر کاکائو می تواند یک نوشیدنی خوب برای ریکاوری بعد از تمرین باشد اما برای بیماران دیابتی نه. آنزیانی می گوید: “[شیر شکلات] شامل کربوهیدرات شیر، لاکتوز، به علاوه قند اضافه شده از مخلوط شکلات برای ایجاد دو برابر قند خون است.”
47. ذرت بو داده
آنزیانی می گوید: “اگرچه پایه آن ذرت است اما گلیسمی بسیار زیادی دارد و به این میان وعده معمولاً با کره مصنوعی، سس کارامل یا سایر مواد ناسالم اضافه می شود.” بله، حتی پاپ کورن هایی که روی اجاق گاز خانه تهیه می شوند هم یک میان وعده پر از کربوهیدرات هستند.
48. کالای پخته شده بسته بندی شده
کالای پخته شده بسته بندی شده حاوی چندین قند اضافه شده است که معمولاً به بیش از یک شکل وجود دارد: قند، شربت ذرت با فروکتوز بالا و دکستروز. آنزیانی می گوید: آنها همچنین دارای مواد مصنوعی هستند و با روغن های نیمه هیدروژنه ساخته می شوند که از چربی های ترانس التهابی هستند. این شیرینی های فرآوری شده قند خون را افزایش داده و منجر به التهاب می شوند.
49. بستنی
جدا از تمام قندها، بستنی معمولاً مملو از چربی اشباع مسدود شده در سرخرگ ها است. همچنین می تواند برای افرادی که بی فکر غذا می خورند مشکل ساز شود. آنزیانی می گوید: “بستنی” بخش لذت مغز را فعال می کند، گیرنده های دوپامین را منفجر می کند و شما را بیشتر و بیشتر مایل به خوردن آن می کند. ” “بسیاری از افراد یک ظرف کامل را می خورند.”
50. شکلات صبحانه فندقی
“اگرچه شکلات صبحانه را در میان سایر کره مغزهای مغذی موجود در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید اما بهترین گزینه برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند نیست. قند و روغن پالم اولین و شایع ترین مواد در آنها هستند که می توانند قند خون و التهاب بالا را تقویت کنند. ” “محتوای پروتئین نیز واقعاً کم است و 2 گرم در هر 2 قاشق غذاخوری است. اگر فقط این غذا را دوست دارید، به دنبال مارکی باشید که فندق اولین ماده تشکیل دهنده آن باشد و شکر در کمترین حد ممکن باشد. گزینه مناسب دیگر سایر کره های مغزهایی است که کاکائو به آنها اضافه می شود بدون شکر اضافی. ”
منبع:
eatthis
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه