دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود این میوه ی خوشمزه را دوست بدارید. آن ها در فروشگاه های مواد غذایی به فروش رسیده و در دسترس هستند. منشا اصلی انار در شرق میانه و در سراسر مدیترانه و بخش هایی از ایالات متحده و آسیا است. درخت انار می تواند تا 30 فوت بلند شود اما معمولا به شکل درختچه هایی با ارتفاع کم و انبوه ساقه ها یافت می شود. در بسیاری از فرهنگ ها این میوه ابتدا با مصارف دارویی خود شناخته شد اما امروزه به عنوان یک ماده ی خوراکی مصرف می شود. طعم این میوه بی نظیر است و ترشی و ملسی آن در نوع خود تک بوده و یک طعم ویژه دارد. اما گذشته از طعم آن من به خواص دارویی و درمانی آن فکر می کنم. فواید انار می تواند باعث کاهش درد و جلوگیری از بیماری های قلبی و همچنین برخورداری از خواص ضد ویروسی باشد. در ادامه 5 تا از مهمترین فداید انار را بررسی می کنیم.
1. فواید انار و محافظت از قلب
انار می تواند سلامت قلب و عروق را تضمین کند. رنگ یاقوتی این میوه نشانی از وجود آنتی اکسیدان های بیشمار درون آن است. این آنتی اکسیدان ها می توانند از دیواره ی شریان ها حفاظت کرده و آن ها را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت کنند و به این ترتیب احتمال پلاک های شریانی را کاهش دهند. طی یک مطالعه روی فواید انار در ایالات متحده و ایتالیا مشخص شد که آب انار بر آترواسکلروز تاثیر مثبت داشته و با وجود پلی آنتی اکسیدان ها اثرات پیشگیرانه و اصلاحی دارد.
2. خواص انار در کاهش درد و التهاب
خوردن انار می تواند به کاهش درد مفاصل و همچنین کاهش التهاب کمک کند. محققان دانشگاه کیس وسترن رزرو در کلیولند با مطالعه روی فواید انار بر شاخص های التهاب و تخریب غضروف در مفاصل به این نتیجه رسیدند که انار در روند کار خانواده خاصی از آنزیم ها به نام (MMP ها) که طیف گسترده ای از فعالیت های بدن را تسهیل داده و منجر به کاهش درد و التهاب می شوند تاثیر به سزایی دارد.
3. مبارزه با ویروس ها
محققان فواید انار را روی ویروس اچ آی وی مطالعه کرده و به این نتیجه رسیدند که انار بالا ترین فعالیت بازدارندگی را روی ویروس های HIV-1 دارد. نویسندگان این مطالعه چیزهای جالبی در خصوص خواص طولانی مدت این میوه ی معجزه آسا فهمیدند. آن ها معتقدند که باید بیش از پیش این میوه و خواصش را به رسمیت شناخت و از آن ها بهره برد.
4. فواید انار در برابر سرطان
انار می تواند یک سلاح موثر در برابر سرطان باشد. مطالات مختلف نشان داد که این میوه آثار متعددی روی انواع مختلف سرطان از جمله سرطان ریه، روده، پوست، سینه، پروستات و خون دارد.
5. مبارزه با باکتری های مضر
محققان در آفریقای جنوبی خواص ضد باکتریایی آنتی اکسیدان ها و تیروزیباز را در پوست انار بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که عصاره ی پوست این میوه می تواند تاثیرات زیادی روی فعالیت باکتری های گرم منفی و گرم مثبت داشته باشد. به عبارتی پوست این میوه پتانسیل زیادی دارد تا یک عامل ضد میکروب سالم و طبیعی باشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه