زنان بالای 40 سال فقط وقتی شمع روی کیک را فوت می کنند برایشان به معنای یک شمع نیست بلکه احساس درد در مفاصل و ناتوانی در کم کردن وزن هم به روتین زندگی شان افزوده می شود. در حالی که معکوس شدن پیری معجزه ای است که همه ما دوست داریم از آن استفاده کنیم اما با اصلاحاتی که می توانید در رژیم غذایی خود ایجاد کنید، می توانید سرعت و روند پیری را کاهش دهید، مانند از بین بردن برخی از مواد غذایی که پیرتان می کنند.
در زیر، ما بدترین غذاهایی را آورده ایم که اگر بیش از 40 سال سن دارید نباید بخورید. این مقصرهای آب زیر کاه در بسیاری از خانوارهای آمریکایی یافت می شوند و مسئول مقادیر غیر ضروری قند اضافه شده، چربی اشباع و سدیم هستند که به طور روزانه مصرف می شوند. آنها شما را پیر می کنند و به ویژه اگر در دسته زنان بالای 40 سال می گنجید بنابراین وقت آن رسیده است که آنها را رها کنید.
40 غذای بد برای زنان بالای 40 سال
اکنون، در اینجا 40 مورد از بدترین غذاها برای زنان بالای 40 سال ذکر شده است. باور کنید هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست پس هم اکنون این مواد خوراکی بی ارزش را کنار بگذارید.
1. پودر شیر قهوه
مواد پودری که در فنجان قهوه شما حل می شود و آن را از حالت به یک فنجان خامه ای تبدیل می کند، حاوی برخی از مواد غیر منتظره است. سدیم آلومینوسیلیکات که به عنوان ماده ضد انعقاد به این پودر شیرها اضافه می شود، در مواد شوینده نیز یافت می شود و مشخص شده است که باعث تحریکات پوستی، چشمی و تنفسی می شود. نه تنها این، بلکه Coffee Mate’s همچنین حاوی روغن گیاهی هیدروژنه است که به محتوای چربی اشباع آسیب رسان قلب اضافه می کند. اگر با مصرف لبنیات مشکلی ندارید، بهتر است چربی های سالم را از محلول خامه سنگین تهیه کنید یا حتی شیر بادام را انتخاب کنید.
2. قهوه خیلی زیاد
عبارت کلیدی در اینجا “بیش از حد” است. در حالی که ما به خاطر همه فواید آنتی اکسیدانی آن از خوردن قهوه لذت می بریم، شش فنجان در روز نوشیدن یک دستورالعمل برای به خطر انداختن کیفیت خواب است. ایزابل اسمیت متخصص تغذیه به ما می گوید: “با افزایش سن، ریتم شبانه روزی ما نیز تغییر می کند، همچنین هورمون های ما می توانند حساسیت بیشتری نسبت به کافئین داشته باشند و توانایی خواب آرام را تحت تأثیر قرار دهند.”
3. نوشابه
همه ما می دانیم که انتخاب نوشابه به جای آب تصمیم خوبی در مورد حفظ سلامتی نیست اما چرا نوشابه های کلاسیک اینقدر بد هستند؟ مطالعات، مصرف منظم نوشیدنی های شیرین را به بیماری قلبی مرتبط می دانند و اگر این به اندازه کافی نگران کننده نباشد: یک مطالعه 80،000 زن را در طی 22 سال دنبال کرد و دریافت که کسانی که یک قوطی در روز نوشیدنی شیرین مصرف می کنند خطر ابتلا به نقرس در آنها 75٪ بیشتر از زنانی بود که به ندرت از آن مصرف می کردند.
4. اسنک بار کاهش وزن تجاری
کریس مور، ورزشکار سابق و متخصص تغذیه می گوید: “در حالی که افراد جوان می توانند با صرف صبحانه یا صرف خوردن غلات نشاسته ای ” لاغری ” را تجربه کنند، تحقیقات نشان می دهد که خوردن 20 تا 30 گرم پروتئین در هر وعده به خصوص با افزایش سن ایده آل است.” علاوه بر این، بسیاری از این اسنک بارهای تجاری به مقدار زیادی مواد غیر ضروری مانند قندهای مصنوعی و روغن پالم التهابی مخفی دارند.
5. کوکتل های قندی
“استراحت شبانه خوب با الکل در سیستم شما بسیار دشوار است. گرچه ممکن است در 20 سالگی بتوانید با کمبود خواب کنار بیایید اما در 30 سالگی و بعد از آن به خصوص برای زنان بالای 40 سال چنین نیست. شبهای بی خوابی منجر به مصرف کربوهیدرات و قند می شود و روز بعد، می تواند به افزایش وزن بیشتر کمک کند.
6. آب میوه
با افزایش سن، ممکن است کم کردن آن چند کیلوگرم مزاحم مشکل تر باشد. اگر عادت دارید آب پرتقال با صبحانه خود بنوشید یا چیزهایی را به اسموتی ها اضافه کنید، بهتر است بدانید زنان بالای 40 سال باید این عادت را کنار بگذارند. فروکتوز، قند اولیه موجود در آب میوه، با چربی شکم مرتبط است نوع خطرناک چربی که می تواند باعث بیماری های متابولیک شود.
7 و 8. کلوچه و کاپ کیک
اگر عادت دارید محصولات پخته شده در خانه خود را با سبزیجات بخورید و قند را با استویا عوض کنید، باید فعالانه از این شیرینی ها اجتناب کنید. کلوچه و کاپ کیک های خریداری شده در لیست ما غذاهایی هستند که باعث پیری شما می شوند زیرا می توانند حاوی قند اضافی باشند و اثرات مواد شیرین بر پیری زنان بالای 40 سال بسیار تلخ است. گزارشی در کلینیک های پوست می گوید که گلوکز و فروکتوز می تواند کلاژن و الاستین را که از خاصیت ارتجاعی پوست شما پشتیبانی می کنند، به خطر بیندازد بنابراین اجتناب از محصولات پخته شده با قندهای اضافه شده یک روش مطمئن برای جلوگیری از چین و چروک پوست است.
9 و 10. بیکن و هات داگ
ممکن است آنها دارای پروتئین و بسیار کتو پسند باشند اما گوشت های فرآوری شده می توانند سلامتی شما را دچار مشکل کنند. گوشت های فرآوری شده، بیکن و هات داگ معمولاً حاوی نیترات و نیتریت های سرطانی هستند و همچنین مقادیر زیادی سدیم دارند که منجر به فشار خون بالا می شود. مطالعه ای که در سال 2013 در مجله European Cytokine Network منتشر شد نشان داد که نیترات سدیم باعث افزایش استرس اکسیداتیو می شود که می تواند به کلاژن و الاستین تقویت کننده پوست جوان آسیب برساند.
11. کره
با افزایش سن، خطر ابتلا به بیماری های قلبی افزایش می یابد و در حالی که پخش یک قاشق چای خوری کره نمکی روی نان تست کامل غلات کامل برای بدن ضرری ندارد اما زنان بالای 40 سال بهتر است از دستورالعمل های مرغ خود با کره فراوان و پخت غذا به طور با کره خودداری کنند. کره حاوی هفت گرم چربی اشباع شده در هر قاشق غذاخوری است و فقط با استفاده از دو قاشق غذاخوری می توانید بیش از حد مجاز چربی روزانه خود را افزایش دهید.
12. گوشت سوخته
گوشت های کبابی یکی از غذاهای اصلی تابستان و پیک نیک است اما اگر نگران سلامتی خود هستید، نباید غذاهای آماده را به صورت هفتگی مصرف کنید. استیک ها و سایر پروتئین ها در دمای بالا بر روی یک شعله باز می توانند آمین های هتروسیکلیک (HCA) و هیدروکربن های معطر چند حلقه ای (PAH) تولید کنند. مشخص شده است که این مواد شیمیایی DNA را تغییر داده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
13. شیر خشکبار غنی نشده
با افزایش سن، خطر ابتلا به پوکی استخوان افزایش می یابد و دلیل بیشتری برای مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم به شما می دهد. یک منبع عالی از ماده مغذی تقویت کننده استخوان شیر است و اگر نوع بادام را بیشتر از لبنیات انتخاب کنید، ممکن است از مزایای واقعی شیر بهره ببرید. فقط یک لیوان 2٪ شیر حاوی حدود 30٪ از مقدار کلسیم روزانه شماست. اگر از مصرف لبنیات اجتناب می کنید، یک شیر مبتنی بر مغز خشکبار را انتخاب کنید مانند غنی شده از مغز بادام سیلک و پروتئین بادام هندی.
14. غذاهای بیرون بر چینی
در آمریکا غذاهای بیرون بر چینی به دلایل زیادی طرفدار دارند. هم به خاطر سرعت تهیه و ارسال و هم به خاطر ارزان بودن و هم به خاطر تنوع ایجاد کردن در رژیم غذایی، مردم آمریکا روزانه مقدار زیادی از آن ها را سفارش می دهند. وجود مقدار زیاد سدیم در آن ظرف ها دلیل کافی برای دور ماندن از غذاهای چینی است.
15. چیپس تورتیلا
چیپس های مثلی با رنگ های مصنوعی مانند Red 40 و Yellow 6 که با سرطان ارتباط دارند، رنگ آمیزی شده اند. همچنین این خوراکی های محبوب مهمانی ها طعم دهنده های مصنوعی را در لیست مواد تشکیل دهنده خود ذکر دارند.
16 و 17. ماکارونی سفید و نان سفید
دانه های تصفیه شده، فیبر و سایر مواد مغذی را از بین برده اند تا بتوانند رنگ سفید و بافتی بالشی را ارائه دهند که نان سفید با آن شناخته شده است. با این حال، غلات تصفیه شده و فرآوری شده نیز از نظر گلیسمی بسیار بالا هستند، به این معنی که باعث می شوند قند خون شما به سرعت جهش یابد و بنابراین مصرف بیش از حد این غذاهای تصفیه شده می تواند منجر به بیماری های متابولیکی مانند دیابت و چاقی شود. برای تأمین میزان دریافت روزانه فیبرهای مفید از روده و تغذیه بدن با مواد مغذی مورد نیاز، از ماکارونی سفید و نان سفید صرف نظر کنید و کربوهیدرات های پیچیده را جستجو کنید.
18. سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی های فست فودی در روغنی که بارها و بارها مورد استفاده قرار گرفته است سرخ می شوند. یک مطالعه در مجله رژیم غذایی و تحقیقات کانادایی نشان داد که گرم شدن روغن به نقطه دود در هنگام سرخ کردن ممکن است باعث کاهش اسیدهای چرب اشباع نشده به دلیل تخریب اکسیداتیو شود. آنها از چربی های مفید برای قلب هستند که پوست و مفاصل شما را تغذیه می کنند. به جای گرفتن یک ظرف سیب زمینی سرخ شده فست فودی، از پخت و پز خود در خانه با استفاده از کمی روغن زیتون و گیاهان تازه لذت ببرید.
19. رول کالیفرنیا
آووکادو و خیار به اندازه کافی بی ضرر هستند اما گوشت خرچنگ رول کالیفرنیا پروتئینی نیست که بخواهید روی آن حساب باز کنید. خرچنگ تقلیدی اصلا خرچنگ سخت پوستی نیست: این شبه غذاهای دریایی در واقع ترکیبی از ماهی سفید آسیاب شده و مواد پرکننده دیگر مانند گندم، سفیده تخم مرغ و ترانس گلوتامیناز است (که به آن چسب گوشت نیز گفته می شود). همچنین اغلب حاوی رنگ های غذایی مضر هستند که رنگ گلگون خرچنگ واقعی را جعل می کنند.
20. ماست کم چربی
احتمالاً می دانید که غذاهای کم چرب نه برای دور کمر و نه برای سلامتی بهترین گزینه نیستند. بسیاری از غذاهای به ظاهر دوستدار رژیم غذایی که دارای برچسب کم چربی هستند، قند به آنها اضافه می شود تا کمبود عطر و طعم ناشی از فقدان چربی را جبران کنند و وقتی نوبت به ماست می رسد که از قبل حاوی قند طبیعی به شکل لاکتوز است، قطعاً چیزهای شیرین اضافی دیگری نمی خواهید. ناگفته نماند، ثابت شده است که چربی های موجود در لبنیات شما را سیر و لاغر نگه می دارند.
21. غذای منجمد
فریزر همیشه دارای شام های یخ زده ی اشتها آور است که باعث می شود شب های شلوغ هفته برایتان راحت تر شود اما این غذاهای مناسب و ارزان قیمت ممکن است در طولانی مدت برای سلامتی شما هزینه سنگینی داشته باشد. بسیاری از این وعده های غذایی مملو از سدیم و مواد نگهدارنده هستند و فاقد فیبر کافی هستند که به شما کمک کند سیر بمانید و اینگونه در معرض خوردن شیرینی های نیمه شب قرار می گیرید.
22. سیروپ پنکیک
پختن یک دست پنکیک نرم و پنبه ای برای صبحانه یکی از لذت های ساده زندگی است اما شربت یا سیروپ انتخاب شده برای خوش طعم کردن کیک های گرم تان ممکن است برای شکم شما دردسر درست کند. سیروپ هایی با طعم افرا به گفته محققان با شربت ذرت با فروکتوز بالا تهیه می شود، قندی که با سندرم متابولیک از جمله افزایش وزن غیرطبیعی، افزایش تری گلیسیریدها و افزایش چربی های احشایی اطراف روده در ارتباط است. درعوض، به شربت افرای واقعی که حاوی مواد معدنی کمیاب است، روی بیاورید.
23. خامه زده شده
اصولاً مقررات دولتی از برچسب زدن مارک های تجاری برای خامه زده شده جلوگیری می کند. این ها با مواد پیچیده ای مانند روغن گیاهی تا حدی هیدروژنه و شربت ذرت با فروکتوز بالا پر شده اند، دو مقصری که رژیم شما قطعاً باید بدون آنها باشد.
24 و 25. دیپ پنیر و پنیر آمریکایی
چرا وقتی پنیر واقعی بسیار در دسترس است، به سراغ چیزهای جعلی بروید؟ پنیر آمریکایی یک فراورده پنیر است (که اغلب به عنوان پنیر فرآوری شده پاستوریزه شناخته می شود) که با مواد افزودنی – مانند فسفات ها و رنگ ها پر شده است – تا جایی که حاوی کمتر از 51٪ پنیر واقعی می باشد و اگر نگاهی به برچسب آنها بیندازید متوجه می شوید که روی شیشه روی آن “پنیر طعم دار شده” نوشته شده است. عجیب است، درست است؟ دفعه دیگر که به سراغ درست کردن ساندویچ می روید، در نظر داشته باشید که آن را با یک تکه پنیر بز عوض کنید که نشان داده شده است باعث افزایش جذب آهن می شود، استخوان سازی را بهبود می بخشد و برخی مواد معدنی را به طور موثرتری نسبت به شیر گاو ارائه می دهد.
26. لاته کم چرب
با عرض پوزش از مراجعه کنندگان استارباکس اما همین لاته کم چرب وانیلی روزانه ممکن است دلیل تنگ شدن شلوارتان باشد. شربت وانیل بدون قند استارباکس که آن را به لاته های کم چرب اضافه می کنند با سوکرالوز شیرین می شود، قند مصنوعی که مشخص شده است با ایجاد اختلال در میکروبیوته روده خطر ایجاد التهاب بافتی را افزایش می دهد. التهاب مزمن می تواند باعث چاقی و دیابت شود.
27. سوپ کنسرو
بخش بزرگی از غذاهای کنسرو شده که در قفسه های سوپرمارکت به چشم می خورند می توانند سدیم و همچنین افزودنی هایی مانند MSG را ارائه کنند. لورن اسلایتون متخصص تغذیه به ما می گوید: “هنگامی که ما آبگوشت یا آب قلم خانگی را مصرف می کنیم، به عنوان یک کمک کننده در محافظت و بهبودی دستگاه گوارش است که به هضم غذا کمک می کند و به ما کمک می کند مواد مغذی اضافی را از غذاهایی که می خوریم جذب کنیم.” ناگفته نماند آب قلم پر از کلاژن است که به شما کمک می کند تا پوست تان جوان بماند.
28. سس آماده ماکارونی
سس های ماکارونی فرآوری شده ممکن است به عنوان اولین ماده غذایی حاوی گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی باشند اما اغلب اوقات، این خرابکاران آب زیر کاه همچنین حاوی مقدار زیادی روغن التهابی، شکر اضافه شده و نمک هستند و سس آلفردو نیز از این قاعده مستثنی نیست: مواد سفید خامه ای می توانند حاوی حدود 20 گرم چربی در هر فنجان باشند که مقدار بیش از حد زیادی برای خوردن در یک جلسه است.
29. کره بادام زمینی تجاری
مادران مهربان نباید کره بادام زمینی تجاری را برای کودکانشان انتخاب کنند. علاوه بر بادام زمینی، آنها حاوی ملاس، روغن های گیاهی کاملاً هیدروژنه و مونو و دی گلیسیرید است. کره بادام زمینی را اگر صحیح انتخاب کنید می تواند یک غذای سیرکننده و سالم باشد. مدل طبیعی و دست ساز آن بهتر است زیرا آنها حاوی دو ماده ساده هستند: بادام زمینی با پروتئین و کمی نمک دریایی
30. میلک شیک
به جای این خوراکی پر قند و کالری در عوض، می توانید با افزودنی های مفید مانند خرما، کمی کاکائو و کمی پودر پروتئین غنی بدون داشتن اضافه وزن به دور کمر خود احساس سیری کنید و در خانه یک شیک پروتئینی تهیه کنید.
31. ماکارونی و پنیر
ماکارونی و پنیر از همان زمان کودکی لذت همراه با عذاب وجدان شما بوده است اما این به این معنی نیست که باید با افراط ادامه دهید. بسیاری از انواع تجاری و رستورانی آن حاوی 30٪ از مقدار توصیه شده روزانه سدیم و همچنین کربوهیدرات های خالی دارای قند خون است.
32. قهوه داخل بطری
در حالی که قهوه می تواند متابولیسم شما را تقویت کرده و انرژی لازم برای رفتن به سالن بدنسازی را به شما بدهد، بسیاری از انواع داخل بطری آن می توانند برعکس عمل کنند. آنها حدود 270 کالری و 53 گرم قند عظیم دارند. این بیش از دو برابر مقدار توصیه شده روزانه شماست! قند بیش از حد می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد، هورمون های شما را ویران کند و برای کاهش کلاژن عمل می کند.
33 و 34. وافل و اشترودل
شما ممکن است در کودکی از آنها برای صبحانه لذت برده باشید اما دلیلی وجود ندارد که اکنون هم وافل و استرودل را در توستر درست کنید. این وعده های غذایی بدون مواد مغذی و بدون فیبر روده دوست یا پروتئین نگهدارنده عضلات هستند تا شما را سیر نگه دارند. بنابراین اگر برای صبحانه این موارد را انتخاب کنید، زودتر از آنچه فکر می کنید پیر و بیمار خواهید شد.
35 و 36. نوشابه و چای سرد رژیمی
به عنوان یک قانون کلی، هر چیزی که به نظر می رسد بیش از حد خوب باشد، یه جای کارش می لنگد و این مورد در مورد شیرین کننده های مصنوعی با کالری صفر وجود دارد که در نوشیدنی های بدون قند مانند نوشابه رژیمی یافت می شود. محققان دانشگاه ییل، پیوندی بین قند مصنوعی و افزایش خطر چاقی و چربی های اضافی شکم پیدا کردند. لیزا ماسکوویتز، متخصص تغذیه ثبت شده می گوید: “اگر نوشیدنی های حاوی شیرین کننده های مصنوعی جزء اصلی رژیم های غذایی شما هستند، بهتر است این عادت را کنار بگذارید تا سلامتی را حفظ کرده و از بروز بیماری در تمام مراحل پیری جلوگیری کنید.”
37. مواد غذایی فاقد گلوتن
تا زمانی که حساسیت به گلوتن نداشته باشید یا از بیماری سلیاک رنج نبرید، هیچ دلیلی برای حذف محصولات گندم از رژیم غذایی شما وجود ندارد. بسیاری از غلات کامل حاوی فیبر هستند که به دفع سموم، تعادل سطح قند خون و منظم نگه داشتن سیستم بدنی شما کمک می کند. این غلات همچنین حاوی منیزیم هستند که به جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند.
38. کروسان شکلاتی
مگر اینکه در تعطیلات باشید اما به طور کلی بهتر است کروسان ها را از بشقاب خود کنار بگذارید زیرا این ها شامل انواع شکلات نیز هستند. شیرینی آنها ممکن است خوشمزه باشد اما این خوراکی می تواند کالری بدون فیبر شما را بازگرداند که در مدت کوتاهی پس از غذا خوردن دوباره گرسنه خواهید شد. به عنوان مثال یک کروسان شکلاتی از استارباکس 340 کالری و 13 گرم شکر برای شما هزینه خواهد داشت که ارزشش را ندارد.
39. ماهی پرورشی
برخلاف صید وحشی، ماهیان پرورشی حاوی مقادیر بالاتری از اسیدهای چرب امگا 6 التهابی هستند. به علاوه، ماهی سالمون وحشی به طور طبیعی قرمز است. از آنجا که ماهی سالمون پرورشی از این ترکیب جلوگیری کننده از سرطان و پیری عاری است، تولیدکنندگان مجبور می شوند ماهی را به صورت مصنوعی رنگ کنند تا بتوانند آن را به بازار عرضه کنند. دفعه دیگر که به دنبال غذاهای دریایی هستید، برای به دست آوردن مزایای ضد التهاب و سایر مزایای بهداشتی، غذاهای دریایی وحشی را انتخاب کنید.
40. شیک پروتئین تجاری
مطمئناً، آنها سرشار از پروتئین هستند و تضمین می دهند شما را در وعده های غذایی سیر کنند. با این حال، بسیاری از بطری ها مملو از مواد افزودنی مصنوعی، شکر اضافه شده، روغن های هیدروژنه، مواد نگهدارنده و کالری بیشتری از آنچه معمولاً در یک وعده غذایی می خورید، هستند. به عبارت دیگر، این بطری کوچک دلنواز دستورالعملی برای افزایش وزن است.
منبع:
eatthis
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه