آموزش طرز تهیه گلدان حمص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نان یوفکای دالیا به مقدار لازم
نخود پخته شده یا نخود کنسروی ۱ پیمانه
اَرده یک دوم پیمانه
آ بلیمو تازه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
سیر ۳ حبه
سبزی جات دلخواه برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا نان یوفکای دالیا را به اندازه های 10×10 سانت یمتری برش زده و داخل قالب کاپ کیک فرو کنید تا شکل کاسه یا گلدان شود و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خودش را بگیرد،
سپس از قالب جدا کرده و کنار بگذارید.
بقیه مواد را داخل غذاساز ریخته و پوره کنید.
حمص آماده شده را داخل کاسه های یوفکا ریخته و روی آن را با سبزی جات تزیین نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه