آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه چیکن آلفردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیکن آلفردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد مورد نیاز:

۲۳۰ گرم پاستا فتوچینی
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
۱ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۱۱۰ گرم کره
۲ حبه سیر
۱ پیمانه خامه سنگین
۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) پنیر پارمسان
¼ قاشق چای خوری جوز هندی
جعفری خرد شده برای تزئین

پاستاها را داخل قابلمه آب جوش بریزید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه یا مطابق دستور روی بسته پاستا بجوشانید. هنگام جوشاندن دائم هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند.
طرز تهیه چیکن آلفردو
شعله را خاموش کنید. ½ پیمانه از آب پاستا را جدا کرده و کنار بگذارید تا برای درست کردن سس از آن استفاده کنید. سپس پاستا را آبکش کنید.
طرز تهیه چیکن آلفردو
گوشت مرغ را با دستمال کاغذی کاملا خشک کنید. سپس ¾ قاشق چای خوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل را روی آن بپاشید. گوشت ها را پشت و رو کرده و طرف دیگر آن هم نمک و فلفل بزنید.
طرز تهیه چیکن آلفردو
روغن کانولا را داخل تابه بریزید و گاز را روی شعله متوسط قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
طرز تهیه چیکن آلفردو
گوشت مرغ را داخل تابه قرار دهید و بدون این که آن ها را حرکت دهید اجازه دهید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه سرخ شود. (هر چه کمتر تکان دهید تردتر می شود)
طرز تهیه چیکن آلفردو
گوشت ها را پشت و رو کرده و بین آن ها ۱ قاشق غذاخوری کره بریزید و ۵ الی ۷ دقیقه دیگر اجازه دهید سرخ شود.
طرز تهیه چیکن آلفردو
گاز را خاموش کنید و گوشت ها را روی تخته گوشت قرار دهید. روی آن ها را به مدت ۳ دقیقه با فویل بپوشانید.
طرز تهیه چیکن آلفردو
با یک چاقوی تیز گوشت ها را به صورت راه راه برش دهید و دوباره روی آن را با فویل بپوشانید تا سس را آماده کنید.
طرز تهیه چیکن آلفردو
باقیمانده کره را داخل تابه ای که مرغ را پخته بودید بریزید. شعله گاز را کم کنید و سیر را اضافه و به مدت ۳۰ ثانیه الی ۱ دقیقه سرخ کنید.
طرز تهیه چیکن آلفردو
همینطور که هم می زنید خامه سنگین را اضافه کنید. سپس پنیر پارمسان، جوز هندی، باقیمانده نمک و فلفل را اضافه کنید.
شعله گاز را کم کنید و سس را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنید تا زمانی که روی آن حباب ایجاد شود. اگر غلظت سس بیشتر از آن چیزی بود که می خواستید مقداری از آب پاستا که کنار گذاشته بودید به آن اضافه کنید. هنگام درست کردن سس حتما باید دائم آن را هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.

طرز تهیه چیکن آلفردو
گاز را خاموش کنید. پاستاها را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شود.
طرز تهیه چیکن آلفردو
پاستای آماده شده را داخل بشقاب بریزید و روی آن مرغ بریزید. سپس با جعفری خرد شده تزئین کنید و بلافاصله میل کنید.
طرز تهیه چیکن آلفردو
طرز تهیه چیکن آلفردو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی