آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بیکن لایه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیکن لایه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پودرسوخاری یک دوم پیمانه
پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا 4 ورق
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
بیکن 5 ورق
برگ کوچک اسفناج 1 دسته کوچک
خلال دندان 4 عدد

طرز تهیه

در سه ظرف جداگانه آرد مخلوط شده با نمک و فلفل، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را بریزید.
پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را از طول با چاقو دو نصف کنید.
روغن را در تابه داغ کنید.
در بشقاب ابتدا یک لایه بیکن بگذارید، سپس پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را روی بیکن قرار داده و بعد برگ اسفناج را روی پنیر بگذارید و سپس بیکن و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر.

خلال دندان را از وسط نصف کرده و در بیکن فرو کنید (برای این که لایه ها از هم جدا نشوند).
بیکن لایه ای را ابتدا در تخم مرغ خوب بغلتانید به طوری که تمام دیواره ها آغشته به تخم مرغ شود،
سپس در آرد بغلتانید و دوباره در تخم مرغ غلتانده و این بار در پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.

بیکن را در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.
پس از سرخ کردن در ظرف سرو برش زده و سرو نمایید.
طرز تهیه بیکن لایه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی