آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بروسکتا پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بروسکتا پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بروسکتا نوعی پیش غذای کلاسیک ایتالیایی است که از نان برشته شده آغشته به کره یا روغن زیتون و سبزیجات و سس‌های مختلفی تشکیل می‌شود که روی نان قرار می‌گیرند. سبزیجات و سسی که روی نان بروسکتا قرار می‌گیرند می‌توانند بسته به میل و سلیقه شما متفاوت باشند.

اما ما می‌خواهیم با استفاده از سس پستو یک ترکیب بسیار هوس بر انگیز برای درست کردن بروسکتا معرفی کنیم. سس پستو نوعی سس سنتی ایتالیایی سرشار از ریحان، سیر، گردو و فلفل دلمه‌ای است. کباب کردن فلفل دلمه‌ای با پوست، سپس گرفتن پوست آن و برش دادنش عطر و بافت خوبی به سس پستو و بروسکتای فلفل دلمه‌ای می‌دهد.

با اضافه کردن کمی پنیر و فلفل قرمز پرک به بروسکتا ، پیش غذای خاص و جذاب شما آماده است. فراموش نکنید که بروسکتا باید کاملا تازه سرو شود تا بتوان لذت نان ترد آن را قبل از شل شدن نان تست بر اثر موادی که روی آن قرار می‌گیرند زیر دندان احساس کرد.

در این مطلب روش تهیه بروسکتای فلفل دلمه ای را آموزش می‌دهیم اما پیشنهاد ما این است که انواع شناخته شده تر بروسکتا مثل گوجه فرنگی و ریحان را حتما امتحان کنید.

نان سوخاری

مواد لازم:

باگت فرانسوی: ۲ عدد
کره: به مقدار لازم

روش سوخاری کردن نان

نان باگت فرانسوی را از عرض به تکه های مساوی و متوسط تقسیم کنید.

روی هر برش نان کره بمالید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تکه های نان را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا جایی که خوب ترد و برشته شوند. سپس نان‌ها را کنار بگذارید

سس پستو مواد لازمن:

ریحان : ۱/۴ فنجان (خرد شده)
اسفناج : ۱/۲ فنجان (خرد شده)
گردو : ۱/۴ فنجان (ریز خرد شده)
پنیر کیوب : ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱/۴ فنجان
سیر: یک قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)

طرز تهیه سس پستو:

در یک ماهیتابه گود مقداری آب بجوشانید و ترکیب اسفناج و ریحان را اضافه کنید، هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت دو دقیقه بپزید. سپس آب‌کشی کرده و روی آن یک دور آب سرد بگردانید.

تمام مواد را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید تا خوب نرم شوند. سس پستو آماده است. آن را کنار بگذارید.

طرز تهیه بروسکتا پنیری سایر مواد:

سس چیلی سبز: ۱/۴ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد متوسط
پنیر کیوب : ۳/۴ فنجان (رنده یا ریز خرد شده)
فلفل قرمز پرک یا پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه بروسکتا:

روی فلفل دلمه‌ای را روغن بمالید و به کمک یک چنگال آن را روی اجاق کباب کنید تا پوست آن از هر طرف سیاه شود.

فلفل‌ را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را نگینی خرد کنید.

در یک کاسه گود سس پستو و فلفل دلمه‌ای خرد شده را مخلوط کنید و هم بزنید.

از ترکیب به دست آمده مقداری روی هر تکه نان بریزید. روی آن پنیر و فلفل پرک را اضافه کنید و از بروسکتای پنیری خود لذت ببرید.
طرز تهیه بروسکتا پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی