نتایج تحقیقات جدید محققان دانشگاه ویریجنیا نشان میدهد، مصرف گوشت احتمالا بیش از آنچه تاکنون تصور میشد، عامل بروز «آنافیلاکسی» به عنوان یک واکنش حساسیتزا، شدید و بالقوه کشنده است...
بررسی 60 بیمار که به دلیل نامشخصی به واكنش هاي شديد حساسيتي مبتلا شده بودند، نشان میدهد، مولفهای در گوشت موسوم به «آلفا-گالاکتوز» (alpha-galactose) میتواند عامل بروز این واکنشها باشد. در این تحقیق، نمونههای خون ۶۰ نفر با واکنشهای حساسیتی مورد بررسی قرار گرفت و در بدن آنها پروتئینهای سیستم ایمنی به نام آنتیبادیهای IgE کشف شد.
دکتر اسکات کامینز از دانشگاه ویریجنیا و رهبر این پژوهش میگوید: وجود آنتی بادی IgE در قند آلفا-گالاکتوز در جمعیت انسانی گستردهتر از چیزی است که ابتدا تصور میکردیم و این تحقیق نشان داده که تصور سنتی نادر بودن حساسیت به گوشت، ممکن است درست نباشد.
با توجه به آنکه آنافیلاکسی در عرض چند دقیقه بروز میکند، در این تحقیق دانشمندان نمونههای خون ۶۰ بیمار را که برای آنتیبادی آلفا گالاکتوز آزمایش شده بودند، غربالگری کرده و دریافتند نتیجه ۲۵ آزمایش در باره وجود آلفا گالاکتوز مثبت بود و الگوهای دیگری دیده نشد که بتوان علت بروز آنافیلاکسی این افراد را با آنها توضیح داد.
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
منبع: ايسنا
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه