1- عسل: با خوردن عسل در مدت بسیار کمی به تعداد گلبولهای قرمز 25 – 8 درصد افزوده میشود.
2- پسته: پسته موجب افزایش خون میشود.
3- فندق: فندق خون افزای خوبی است و رنگ چهره را میگشاید.
4- دمکرده برگ با پوست سبز گردو موجب افزایش تعداد گلبولهای قرمز میشود.
5- عدس: یکی از مواد خوراکی افزایش دهنده گلبولهای قرمز خون است.
6- گياه اشيرانت: براي رفع كم خوني 6 گرم برگ و ريشه گياه اشيرانت را در 200 سي سي آب جوش دم كرده و روزي 3 فنجان بنوشيد.
7- گياه اكليپتا: براي درمان كم خوني 3 گرم گياه اكليپتا را در 300 سي سي آب جوش به مدت 5 دقيقه دم كرده و روزي 3 فنجان بنوشيد.
8- بارهنگ: جهت درمان كم خوني بارهنگ را جوشانده پس از سرد شدن با عسل مخلوط كرده و 10 صبح و 5 عصر يك فنجان بنوشيد و يا 5 گرم برگ پهن بارهنگ را در آب سرد ريخته 10 دقيقه بجوشانيد و سپس 20 دقيقه دم كنيدو بعد از سرد شدن با عسل شيرين كرده و روزي 5-3 فنجان بنوشيد.
9- بلوط: كسانيكه كم خون هستند روزي 1 عدد بلوط را به مدت 20 روز ميل كنند.
10- دارچين: دم كرده دارچين براي افراد كم خون مناسب است. هر بعد از ظهريك گرم دارچين را در 100 سي سي آب جوش دم كرده و بنوشند.
از مواد خوراکی دیگر میتوان به این موارد اشاره کرد: نخود سبز ،زرد آلو ، گردو ، خرما ، شلغم ، کلم و خوراک جو.
گردآوري و نوشته شده توسط گروه هفت گنج _ بر گرفته از كتب طب سنتي
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه