آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

آموزش طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

۵۰۰ گرم پوره سیب زمینی
۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۵ گرم پیازچه
جوز هندی به اندازه سر انگشت
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا پودر نان

به جای پیازچه می توانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.

طرز تهیه

ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.

یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپ ها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید. قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمت های آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.

پنیر را رنده کنید. پیازچه ها را بشوئید خشک کنید و خرد کنید.

پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم مرغ ها، پیازچه، جوز هندی و ۷۵ گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپ ها را پر کنید و روی آن ها پنیر بریزید.

۲۰ الی ۲۵ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.

بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینی ها را از قالب جدا کنید.

کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است و حتی سرد آن می تواند صبحانه ای دلچسب باشد.
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی