آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه میرزا قاسمی

آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

بادمجان شرین و قلمی = 4 عدد
سیر تازه = 1 بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
گوجه فرنگی تازه و رنده شده = 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی = 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
لیمو ترش = 1 عددد
تخم مرغ = 4 عدد
زرد چوبه = 1 قاشق چای خوری پر

طرز تهیه

1. ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.

2. گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید.

3. بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.

4. سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.

5. حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود .

6. بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید.

میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.
طرز تهیه میرزا قاسمی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی