آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

آموزش طرز تهیه ترشی فلفل سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ترشی فلفل سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین غذا نیز کاربرد دارد. این ترشی خوشمزه را می توانید با مخلوط فلفل سبز و قرمز تهیه کنید تا رنگ و لعاب بهتری داشته باشد.

با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقدار کمی ترشی فلفل سبز تهیه نمایید. در صورتی که می خواهید ترشی بیشتر یا کمتری تهیه کنید کافیست که مقدار مواد لازم را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور طرز تهیه ترشی فلفل سبز در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم

فلفل سبز ۵۰۰ گرم
ترخون ۳ شاخه
سیر ۶ حبه
سرکه سفید به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه مناسب و جادار انتخاب کنید سپس چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و آنرا روی حرارت زیاد قرار دهید. پس از اینکه آب به جوش آمد ۴ قاشق غذاخوری نمک داخل آب بریزید و متداوم هم بزنید تا نمک در آب حل شود.

پس از اینکه آب به جوش آمد و نمک در آن حل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود. پس از اینکه آب داخل قابلمه خنک شد فلفل های سبز را داخل آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید. فلفل ها باید به مدت ۲۴ ساعت در آب نمک بمانند.

قرار دادن فلفل ها در آب نمک باعث می شود تلخی فلفل ها گرفته شود. پس از گذشت ۲۴ ساعت فلفل ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید به طوری که هیچ رطوبتی داخل فلفل ها نماند زیرا باعث کپک زدن ترشی می شود.

فلفل سبزها را داخل ظرف شیشه ای که برای تهیه ترشی در نظر گرفته اید بریزید. شاخه های ترخون و سیرها را هم بین و لا به لای فلفل سبزها قرار دهید. باید به حدی سرکه داخل شیشه بریزید که به طور کامل روی فلفل سبزها را بپوشاند.

درب ظرف ترشی را محکم ببندید به طوری که هوا نتواند وارد ظرف شود. پس از اینکه ترشی به طور کامل آماده شد آنرا در جای خشک و خنک قرار دهید تا آماده شود. برای آماده شدن ترشی فلفل سبز حدودا ۱۰ روز زمان نیاز است.
طرز تهیه ترشی فلفل سبز

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی