تغذيه سالم سبك زندگي سلامت نكات مهم آشپزي

براي حفظ مواد غذايي گوشت اين نكات را رعايت كنيد

مواد غذايي گوشت يعني اسيدهاي آمينه و بسياري از ويتامين هاي گروه B زماني در گوشت حفظ مي شوند كه گوشت به آرامي پخته شود و در اثر حرارت زياد از بين مي روند...

1- مواد غذايي گوشت يعني اسيدهاي آمينه و بسياري از ويتامين هاي گروه B زماني در گوشت حفظ مي شوند كه گوشت به آرامي پخته شود و در اثر حرارت زياد از بين مي روند.

IMG09240072

2- گوشت يخ زده وقتي ذوب مي شود و شيره آن خارج مي شود، بسياري از مواد غذايي همراه شيره بيرون مي آيد. چاره اين است كه قبل از آنكه گوشت را فريز كنيد خوب بشوييد تا بعدا بتوانيد شيره آنرا نيز  به همراه گوشت بپزيد.

3- وقتي استخوان را مي پزيد براي آنكه مواد غذايي بيشتري از آن خارج شود، چند عدد گوجه فرنگي يا كمي سركه به آن بيفزاييد.

4- آب استخوان خواص زيادي دارد بنابراين در مصرف آن كوتاهي نكنيد.

5- اگر گوشت يا استخوان را 48 ساعت در آبي كه اندكي سركه دارد خيس كنيد و آن را در يخچال نگهداري كنيد مواد غذايي بسياري وارد آن آب خواهد شد و همچنين به مدت طبخ كمتري نياز خواهد داشت. براي حداكثر استفاده خوب است گوشت و استخوان به قطعات كوچك تقسيم شود تا سركه در آن نفوذ كند.

نوشته شده توسط گروه هفت گنج – برگرفته از كتب علم تغذيه

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی