رفتن به محتوای اصلی
منو

مهناز افشار با انتشار اولين عكس از دخترش نوشت …

| | 1 دقیقه مطالعه
مهناز افشار
مهناز افشار بازیگر سینمای ایران چند روز پس از تولد دخترش عکسی از او را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد …
مهناز افشار
مهناز افشار

 لیا دختر مهناز افشار و محمد یاسین رامین روز 4 خردادماه جاری به دنیا آمد و همین اتفاق باعث شد تا سایر چهره‌های سینمایی در شبکه‌های اجتماعی تولد فرزند این بازیگر را به او تبریک بگویند.

دنبال کنندگان صفحه مهناز افشار هم پس از به دنیا آمدن دخترش، پیام‌های تبریک متعددی را برای او نوشتند. حالا این بازیگر سینما در کنار عکسی که از دخترش منتشر کرده نوشته: «از خواندن نوشته‌های زيباي شما، مهرباني شما، ادبيات شما و پاسخ‌های شما هزار بار به تک‌تک شما باليدم و بسيار خوشحالم.»

 عكس دختر مهناز افشار
اولين عكس دختر مهناز افشار

او در مورد دخترش هم نوشته: «لیا (٤/خرداد/)١٣٩٤ دختر ما (به معني فرخنده) برايش دعا كرديم خداحافظش باشد هميشه … بهترين دوران زندگي همين کودکی است و كودكي را تا می‌شود بايد مراقبت كرد و زندگي كرد … هميشه باور دارم، كودكان فرشتگان زمين هستند كه باعث می‌شوند خداوند زمين و هر آنچه در زمين است را ببخشد …براي همه كودكان دعا كنيم.»

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

منبع: خبر آنلاین

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *