تغذیه سالم کارمندان در جامعه از اهمیت بسیاری برخوردار است، زیرا با توجه به شرایط کاری این افراد و تایم طولانی نشستن پشت میز، بهمراتب نسبت به مشاغل دیگر بیشتر مستعد اضافه وزن و ابتلا به بیماریهای مختلف هستند. برای جلوگیری از افزایش آسیبها و بالا بردن راندمان کاری در بین کارمندان، میتوان با یک برنامهریزی درست برای سلامتی با تغذیه سالم گام مثبتی در این زمینه برداشت. داشتن تغذیه سالم و ورزشکردن بهویژه پیادهروی جزء گزینههای اصلی است که باید در این برنامهریزی گنجانده شود. به همین دلیل ما در طی این مطلب قصد داریم به اهمیت رژیم لاغری کارمندی با غذای شرکتی سالم بپردازیم و برای داشتن یک سبک زندگی سالم راهنمای شما باشیم.
ویژگی تغذیه سالم برای کارمندان
با توجه به کمتحرکی و محدود بودن فعالیتهای کالریسوز در بین کارمندان، این افراد نسبت به سایر مشاغل در صدر برخی بیماریهای شایع مثل چاقی، فشارخون، دیابت، یبوست، کمآبی که اغلب اوقات منجر به ایجاد سنگ میشود و بسیاری امراض دیگر هستند. در واقع عدم مراقبت صحیح، باعث میشود که در رنج سنی پایین به این امراض مبتلا شوند. به همین دلیل باید به تغذیه سالم بهعنوان یکی از المانهای مهم سلامتی توجه داشته باشند. از جمله مهمترین ویژگیهای تغذیه سالم که باعث افزایش عملکرد و بالا رفتن راندمان کاری کارمندان میشود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
غذای تهیهشده از مواد اولیه باکیفیت و سالم
چنانچه جزء آن دسته از کارمندانی هستید که بهجای غذای منزل از غذای شرکتی استفاده میکنید، حتما انجام این سفارشات را باید از یک کترینگ معتبر با سرو غذاهای سالم انجام دهید، حالا چه خودتان سفارش میدهید یا تهیه غذا به عهده شرکت است. تحت این شرایط و با توجه به داشتن رژیم لاغری کارمندی با غذای سالم مدیر یا مسئول ثبت سفارش غذای کارمندان باید از کیفیت و سلامت مواد اولیه استفادهشده در غذاهای تهیهشده در کترینگ موردنظر مطمئن باشد. علاوه بر این رعایت بهداشت در آماده سازی و طبخ غذا نیز باید مورد بررسی قرار بگیرد تا یک غذای کاملا سالم به کارمندان ارائه شود.
گرم بودن و بستهبندی مناسب
همانطور که میدانید بعضی از غذاها با گرم شدن مجدد نهتنها خواص خود را از دست میدهند، بلکه منجر به ایجاد بیماری میشوند؛ بنابراین کترینگی که مسئول تهیه غذای کارمندان است، باید با یک بستهبندی درست بتواند غذا را برای مدت زمان حدود یک ساعت تا صرف آن گرم نگه دارد و با تحویل بهموقع آن به کارمندان مانع گرم کردن مجدد آن شود.
تنوع غذایی
ایجاد تنوع در غذاهای شرکتی باعث میشود که بعد از یک روتین کاری تکراری و خستهکننده، کارمندان سر ذوق بیایند. عدم توجه به این مسئله باعث میشود کارمندان برای فرار از منویی تکراری، به سراغ غذاهای آماده و فستفودی بروند و از رژیم سالم دور شوند.
مصرف میانوعده سالم
یکی از المانهایی که در رژیم لاغری کارمندی ممکن است نادیده گرفته شود، مصرف میانوعدههای سالم است. برای این منظور سازمانها میتوانند در کنار وعدههای غذایی سالم یک روتین منظم میانوعده را نیز برای کارمندان فراهم کنند. اگر هم میانوعده به عهده خود کارمندان است پیشنهاد میکنیم از میوه تازه، سالاد میوه و سبزیجات، آجیل، کوکیهای رژیمی، لقمههای سالم مثل نان و پنیر و گردو، تست بادام زمینی و … استفاده کنند.
اهمیت غذای سالم و باکیفیت در رژیم لاغری کارمندان در محل کار
از جمله نکات مهمی که میتوان در اهمیت مصرف غذای سالم در وعدهغذایی کارمندان به آن پرداخت، شامل موارد زیر است:
حفظ سلامتی
حتما این جمله را شنیدهاید که عقل سالم در بدن سالم است. سلامتی هم حاصل نمیشود، مگر با مصرف غذای سالم، استراحت کافی و ورزش که سه المان مهم در این زمینه هستند. با مصرف غذای سالم که از مواد اولیه تازه و باکیفیت در کنار یک پخت اصولی با رعایت موارد بهداشتی تهیه شده باشد، به حفظ سلامت کارمندان و ابتلای آنها به بیماریهای مختلف جلوگیری خواهد شد.
افزایش رضایت کارکنان
وقتی غذایی با استفاده از مواد باکیفیت طبخ شود، طعمی دلچسب و لذیذ داشته که باعث جلب رضایت کارمندان میشود؛ به همین دلیل در انتخاب کترینگ غذای شرکتی توجه لازم را داشته باشید و از استفاده مواد باکیفیت و مرغوب در کنار پختوپز توسط آشپزهای مجرب و ماهر که جزء فاکتورهای مهم در تهیه غذای باکیفیت است، اطمینان حاصل کنید.
تامین انرژی روزانه
مصرف غذای مقوی و سالم که سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی باشد با تامین انرژی مناسب باعث نشاط کارمندان خواهد شد. به این منظور هر کجای تهران که باشید میتوانید با کترینگ هفتونیم بهترین کترینگ غرب تهران همکاری کنید و بهترین غذاها را برای کارمندان خود سفارش دهید تا خیال کارکنان شما از نظر سالم بودن غذاها آسوده باشد.
مزایای استفاده از کترینگهای معتبر و سفارش غذای شرکتی برای کارمندان
صرف یک وعدهغذایی سالم، متنوع و لذیذ از یک کترینگ معتبر و باتجربه، مسلما با مزیتهای بسیاری همراه خواهد بود که در ادامه به آنها میپردازیم.
بهبود راندمان کاری کارکنان
وقتی افراد در محیط کار یک وعده غذای سالم و مغذی مصرف کنند، باعث ایجاد انرژی و تمرکز بیشتر در کار شده که در نهایت منجر به بالا رفتن راندمان کاری خواهد شد.
تقویت روحیه کار تیمی
مصرف یک وعده غذای سالم با همکاران در محیط کاری، باعث ایجاد تعامل بین اعضا و افزایش مراودات و در نتیجه بهبود روحیه کار تیمی خواهد شد.
صرفهجویی در وقت و هزینه
وقتی در محیط کار در راستای پایبندی به رژیم لاغری کارمندی، از سوی سازمان غذای شرکتی سالم به کارمندان ارائه شود، کارمندان دیگر نیاز به صرف وقت و هزینه اضافی برای یافتن و تهیه غذا از خارج از محیط کار نخواهند داشت.
المانهای مهم در انتخاب کترینگ مناسب برای تهیه غذای شرکتی
از آنجایی که تغذیه سالم و باکیفیت در سلامت افراد بسیار اهمیت دارد، باید در فرایند تهیه مواد اولیه و طبخ آن بسیار محتاطانه عمل کرد، بهخصوص وقتی قرار به ثبت سفارش غذا برای یک سازمان باشد، این مسئله از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود. از جمله المانهای مهم در انتخاب یک کترینگ برای ثبت سفارش غذای شرکتی، میتوان به گزینههای زیر شاره کرد:
سابقه و تجربه
یکی از گزینههای موفقیت یک مجموعه در زمینه تهیه غذا، سابقه و تجربه آن شرکت است که نشان از کیفیت خدمات ارائهشده توسط آن دارد.
کیفیت مواد اولیه
از دیگر فاکتورهای یک کترینگ که برای ثبت سفارش غذای سازمانی باید به آن توجه کرد، کیفیت مواد غذایی مورداستفاده است. سازمانها برای سفارش غذا باید سراغ کترینگهایی بروند که در تهیه غذا از مواد تازه، طبیعی و مرغوب استفاده میکنند.
منوی متنوع غذا
در امر تهیه غذا مجموعهای موفق عمل میکند که منویی متنوع از غذاهایی متناسب با ذائقه و نیازهای تغذیهای کارمندان داشته باشد.
قیمت
یکی از امتیازات یک کترینگ معتبر، قیمت مناسب و معقول متناسب با کیفیت غذاست؛ بنابراین باید سراغ کترینگی رفت که هم کیفیت بالا و هم قیمت مقرونبهصرفهای دارد.
رضایت مشتریان
یکی از نکات مهم در انتخاب یک کترینگ برای تهیه غذای شرکتی کارمندان، رضایت مشتریان قبلی آن است؛ بنابراین میتوان با بررسی نظرات مشتریان مجموعههای مختلف، گزینهای مناسب برای ثبت سفارش غذا انتخاب کرد.
نکات مهم در رژیم لاغری کارمندی که باید بدانید
در کنار پرداختن به مقوله غذا که بخش مهم و قابلتوجهی در یک رژیم لاغری است، در ادامه به سایر المانهای موفقیت در این زمینه اشاره خواهیم کرد:
عدم حذف وعدههای غذایی
یکی از نکات مهم در رژیم لاغری کارمندی عدم حذف وعدههای غذایی است. با توجه به این که بسیاری از کارمندان صبح زود راهی محل کار میشوند، به دلیل تایم کم و یا عدم تمایل به خوردن صبحانه این وعده غذایی را حذف میکنند. در این صورت میتوان با تهیه برخی خوراکیها در این وعده برای کارمندان مثل عدسی، املت، خوراک لوبیا یا هرگونه صبحانه مقوی دیگر باعث تقویت و افزایش انرژی کارمندان در اول صبح شد. همچنین به این طریق از ریزهخواری و اضافه وزن جلوگیری میشود.
نوشیدن آب و مایعات کافی
همانطور که میدانید مصرف آب یکی از رکنهای اصلی در سلامت است. مسئولین سازمانها میتوانند با قرار دادن آبسردکنهایی در محیط کار و تشویق کارمندان به مصرف آن در طول روز، باعث حفظ سلامت آنها شوند. علاوه بر این کارمندان میتوانند با همراه داشتن پکهای دمنوش سنتی مثل چای سبز و مصرف آن در طول روز، یک عادت سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانند. همچنین با سرو نوشیدنیهایی مثل دوغ در فصل گرم سال به همراه غذا، میتوانید کارمندان را ترغیب به نوشیدن مایعات سالم کنید.
تحرک بیشتر در محل کار
شرایط کاری کارمندان به گونهای است که بیشتر تایم خود را در محیط کار بر روی صندلی و پشت میز و مانیتور سپری میکنند. تحت این شرایط میتوان با یک برنامهریزی درست شرایطی را برای کارمندان مهیا کرد که با انجام نرمشهای سبک یا پیادهروی، از این روتین تکراری و کسلکننده خارج شوند و برای حفظ سلامتیشان و همچنین تناسب اندام، کمی تحرک داشته باشند. در ضمن به کارمندان پیشنهاد میکنیم در مسیر رفت و برگشت هر روز مسیری را به پیادهروی اختصاص دهند.
خواب کافی
شاید به نظرتان بیاهمیت برسد ولی یکی از المانهای مهم در رژیم لاغری داشتن تایم کافی برای خواب است. نداشتن خواب کافی علاوه بر ایجاد خستگی در محیط کار، باعث اضافهوزن خواهد شد.
مدیریت استرس
از مسائل و مشکلاتی که باعث ایجاد استرس میشود دوری کنید. افرادی با انجام رژیمهای غذایی موفق به ایجاد تناسب در اندام خود میشوند که در کنار خوردن غذای سالم و ورزش، بهگونهای زندگی کنند که با مسائل استرسزا روبهرو نشده و یا قادر به کنترل آن باشند.
مصرف مواد غذایی دارای فیبر
از دیگر نکات مهم در موفقیت یک رژیم لاغری کارمندی مصرف غذاهای دارای فیبر است. غلات کامل، لوبیاها، میوهها و سبزیجات جزء مواد خوراکی سرشار از فیبر هستند که مصرف آنها باعث احساس سیری شده و همین امر باعث میشود افراد به میزان کمتری به سراغ غذاهای ناسالم بروند.
جمعبندی
کارمندان بهعنوان افرادی که کمترین تحرک را در تایم کاری دارند، مستعد مشکلات بسیاری هستند که سلامت آنها را به خطر میاندازد؛ بنابراین اگر نسبت به تغییراتی در سبک زندگی خود اقدام نکنند، مسلما شاهد مشکلات سلامتی مختلفی مثل اضافه وزن، فشار خون بالا، مشکلات اسکلتی مثل دیسک کمر، دیابت و بسیاری موارد مشابه دیگر خواهند شد. برای این که چنین مسائلی پیش نیاید، کارمندان میتوانند علاوه بر توجه به تغذیه سالم، با انجام پیادهروی، ثبتنام در کلاسهای ورزشی، خواب کافی و… تا حد قابلتوجهی در این زمینه موفق عمل کنند.
کترینگ هفت و نیم بهعنوان یکی از تهیه غذاهای معتبر و باتجربه میتواند انتخاب شما برای ثبت سفارش غذاهای شرکتی باشد. این مجموعه با شعار تامین غذای سالم، باکیفیت و تازه، آماده ارائه خدمات در زمینهی تهیه غذای مراسم برای مهمانیها و مجالس، مراسم ختم، غذای شرکتی، کارخانجات، غذای ادارات و مدارس است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه