براث استخوان گاو
براث استخوان گاو از مهم ترین مواد غذایی است که می تواند مزایای بسیاری هم برای تان داشته باشد. این غذا سرشار از ژلاتین و گلیسین است که به محافظت از دستگاه گوارش و التیام آن می پردازد. همچنین این غذا برای پوست شما و بازگرداندن خاصیت کشسانی به آن از اهمیت بالایی برخوردار است. سعی کنید این غذا را حتما امتحان کنید و آثار آن را خودتان تجربه کنید.
بهتر است براث استخوان را در کیفیت بالا تهیه کنید. توصیه می شود مطمئن شوید که این ماده از گوشت گاوهایی تهیه شده است که در مزارع طبیعی تغذیه شده اند.
بیماری سندروم روده چکه کن از بیماری هایی ای است که روز به روز عده بیشتری را به خود مبتلا می کند. این مورد می تواند خود عامل ابتلا به بسیاری از بیماری های دیگر باشد. یکی از عواملی که می تواند در بهبود پوشش روده چکه کن و درمان آن مفید باشد کلاژن است. کلاژن از غذاهای حیوانی و به خصوص استخوان به دست می آید به همین علت مصرف براث استخوان یا همان عصاره استخوان می تواند مزایای زیادی برای تان داشته باشد.
با 7گنج همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
2 کیلوگرم استخوان گاو با مغز
4 هویج خرد شده
4 ساقه کرفس
2 عدد پیاز متوسط و خرد شده به شکل خلالی
4 حبه سیر له شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل
2 برگ فلفل قرمز
3 شاخه کوچک آویشن تازه
5-6 شاخه جعفری
1/4 فنجان ACV یا سرکه سیب
18 – 20 فنجان آب سرد
دستورالعمل
آب را در ظرف مورد نظرتان ریخته و اجازه دهید به جوش بیاید.
بعد از آنکه آب به جوش آمد زیر آن را کم کرده و تمام مواد را در آب جوش انداخته و اجازه دهید تا 24 تا 48 ساعت در آب آرام آرام بپزد.
شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود.
استخوان ها و مواد جامد را جدا کرده و دور بیندازید و بقیه مواد را در یک ظرف دیگر صاف کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
تمام شد! عصاره استخوان شما آماده است می توانید آن را به مدت یک هفته تا 3 ماه هم در یخچال نگه داشته و مصرف کنید. البته بهتر است آن را در فریزر نگه دارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه