پژوهشگران از جدیدترین آزمایشها دریافتهاند مواد غذایی که در روغن سرخ میشوند خطر ابتلای افراد به بیماری دیابت را تا 2 برابر افزایش میدهند.
خطرناك ترين شيوه پخت غذا خطرناك ترين شيوه پخت غذا
به نقل از باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران از جدیدترین آزمایشها دریافتهاند مواد غذایی که در روغن سرخ میشوند خطر ابتلای افراد به بیماری دیابت را تا 2 برابر افزایش میدهند.
گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی مضر در خوراکیهایی مانند چیپس و یا مرغ سرخ شده در روغن میتواند قند خون را از حالت کنترل خارج کرده فرد را مبتلا به دیابت کند.
بررسیها نشان میدهند، خوردن غذاهای چرب همچنین میتواند مادران باردار را در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری قرار دهد. دیابت بارداری در صورت کشف نشدن میتواند منجر به تولد نوزاد زودرس و یا نوزادان با مرگ زودرس شود.
کارشناسان به ویژه خوردن غذاهایی مانند چیپس، املت و یا مرغ سرخ کرده به دلیل بروز خطر ابتلا به دیابت ممنوع اعلام کردهاند.
همچنين اين روش پخت غذا میتواند به شدت باعث ابتلای افراد به سرطان شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه