نحوهٔ غذا خوردن در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود، همچنین باید از مصرف میوههای حساسیتزا اجتناب كرد...
حمید عبدی، متخصص تغذیه گفت: نحوهٔ غذا خوردن در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود، همچنین باید از مصرف میوههای حساسیتزا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز کرد و با توجه به اینکه از نیمه شهریور تا اواخر پاییز فصل حساسیتها است، باید از استفاده غذاهای حساسیتزا مانند غذاهای سرخکردنی و فستفود جلوگیری کرد.
وی افزود: میوههای انرژیزا مثل موز و میوههای گرمتر نظیر انبه و میوههای حاوی ویتامین C مانند مرکبات، سیب و حشکباری مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه میشود.
وی اظهار داشت: افرادی که سرد مزاج هستند اگر از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی استفاده کنند از درد مفاصل آنها جلوگیری میشود. این اشخاص مناسب است در این فصل از غذاهایی مانند دانههای حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند.
این متخصص، در پایان خاطرنشان کرد: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفولانزا هستند به تشدید علائم آنها کمک میکند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه