سبك زندگي موفقيت در زندگي

7 راهکار جادویی برای منظم بودن

تقویم فارسی اندروید

7 راهکار جادویی برای منظم بودن
هر کسی برای رسیدن به موفقیت راهکار و روش خاص خود را دارد. برنامه ها و اصلول یک ورزشکار به کار یک کارمند نمی آیند و ترفند های موفق بودن یک نویسنده برای یک ورزشکار مفهومی ندارد. هر کس نسبت به شرایط و اهداف خود برنامه هایی برای دستیابی به موفقیت دارد. شما چه برنامه ای دارید. دستیابی به موفقیت برای هر کس متفاوت است اما تمام این برنامه ها یک نقطه ی اشتراک دارد و آن هم منظم بودن افراد است. تمام کسانی که می خواهند به موفقیت برسند منظم بودن را سرلوحه ی کار خود قرار می دهند. مهم نیست که می خواهید در چه کاری موفق شوید. می خواهید تنها یک ساعت زودتر از خواب بیدار شوید و یا اینکه می خواهید نواختن گیتار را یاد بگیرید. فرقی نمی کند در هر صورت باید منظم بودن را یاد بگیرید. در این مقاله 7 راهکار که به شما در منظم بودن بیش از پیش کمک می کند آورده شده است. با هفت گنج همراه باشید.

1. به دنبال بهانه نباشید

یکی از بزرگترین موانع منظم بودن این است که هر اتفاقی شما را از انجام برنامه ی خود باز دارد. ممکن است یک روز هوا بارانی باشد و بخواهید به جای رفتن به باشگاه در خانه بمانید و یا شاید یکی از کارهایی که می خواستید در محل کارتان انجام دهید زمان تحویل آن به تعویق می افتد و شما تصمیم می گیرید آن را تا دقیقه ی نود انجام ندهید. هر بهانه ای که شما را از انجام اهداف تان دور کند یکی از مواردی است که جلو منظم بودن شما را می گیرد و برچست بی نظم را روی پیشانی تان محکم تر می کند. اگر این خصلت را دارید سعی کنید کم کم آن را کنار بگذارید. می توانید برای شروع یک هدف کوچک و آسان انتخاب کرده و هر روز و به هر نحوی آن را انجام دهید. مثلا روزی 5 صفحه از یک کتاب را بخوانید و یا یک ساعت خاص را به تمرین پیانو اختصاص دهید. ممکن است در ابتدا سخت باشد اما این یک تمرین ایده آل است تا بتوانید کم کم نظم و انظباط را به بخشی از زندگی تن تبدیل کنید.

2. به دنبال اثبات خودتان به دیگران نباشید

برای جلب توجه دیگران یا اثبات خودتان به آن ها کاری نکنید. همیشه طبق برنامه ها و اولویت های خودتان پیش بروید و به فکر نظر دیگران در مورد خودتان نباشید. آن ها فقط یک پارت از زندگی شما را می بینند و دیگر از اهداف و برنامه های شما بی خبرند. بنابراین هرگاه دیگران به برنامه ها و تلاش های شما پوزخند زدند بی توجه به آن ها کارتان را ادامه دهید.

3. هر چیزی که حواس تان را پرت می کند یا وسوسه تان می کند را کنار بگذارید

اگر مدام فیس بوک تان را چک می کنید و یا عادت دارید نوسانات بازار ارز را پیگیری کنید، یا مدام به دوستان تان پیام می دهید و یا با گوشی موبایل تان بازی می کنید باید سعی کنید تمام این ها را از خودتان دور کنید. درصورتی که نمی توانید جلو وسوسه های تان بایستید باید حداقل سعی کنید که راه های انجام آن ها را محدود کنید. می توایند گوشی موبایل تان را موقع انجام کار در جای دیگری بگذارید و یا اینکه دسترسی به اینترنت را برای خودتان محدود کنید. در این صورت کنترل خودتان آسان تر خواهد شد.

4. دیگران را از برنامه های خود مطلع کنید

اگر شما در حال انجام یک پروژه یا ایجاد یک تغییر در زندگی تان هستید باید به دیگران هم در جریان بگذارید تا از اهداف تان مطلع بوده و در رسیدن به آن ها به شما کمک کنند. همچنین شاید لازم باشد انتظارات شان را از شما کمتر کنند و به نوعی یک مهلت خارجی برای تان در نظر بگیرند. البته لازم نیست جزئیات اهداف تان را به آن ها بگویید چرا که ممکن است به همه ی آن ها دست پیدا نکنید. اما یک دورنمای کلی از ایده های تان باعث خواهد شد که آن ها هم در رسیدن به آن با شما همراه شوند.

5. منظم بودن هم در ابتدا ممکن است آسان نباشد

همیشه ایجاد تغییر یا منظم شدن ممکن است کار آسانی نباشد از طرفی شما را از خیلی از امتیازاتی که قبلا داشتید محروم کند. آغاز یک کار ناراحتی و کلافگی و شاید دردهای عضلانی را برای شما به همراه دارد. پس خیلی طبیعی است که در ابتدا از ایجاد تغییرات وحشت کنید یا ناراحت شوید. کمی تمرین و تحمل سختی می تواند شما را برای منظم بودن و نظم و انظباط داشتن در زندگی تان آماده کند.

6. زندگی تان را زمانی که به اهداف تان رسیده اید تصور کنید

چه هدفی دارید؟ آیا می خواهید پول زیادی به دست آورید؟ آیا به دنبال تناسب اندام تان هستید؟ دوست دارید به چه چیزهایی برسید؟ برای رسیدن به چه اهدافی تلاش می کنید؟ زندگی را زمانی که به اهدافتان رسیده اید تصور کنید. می توانید جزئیات را برای خودتان به تصویر بکشید و برای رسیدن به این زندگی بیش از پیش مشتاق شوید.

7. اشتباهات تان را اصلاح کنید

هر کسی ممکن است اشتباه کند. شما هم در راه رسیدن به اهداف تان ممکن است لغزش های زیادی داشته باشید. به خاطر اشتباهات گذشته تان خود را ببخشید و به جای سرزنش کردن خودتان با آن ها کنار بیایید و سعی کنید آن ها را جبران کنید. اشتباهات هم جزئی از فرایند موفقیت هستند تنها باید از آن ها درس بگیرید و سعی کنید در آینده دیگر آن ها را تکرار نکنید. هر بار که اشتباهی انجام می دهید آن را اصلاح کنید و از آن عبرت بگیرید و با عزم بیشتری به انجام کارهای تان بپردازید. نظر شما چیست؟

یک دیدگاه

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی