سبك زندگي سفره آرايي و تزيين غذا

آموزش يك مدل ژله تزريقي بسيار زيبا براي افراد مبتدي + نكات

در اين پست از 7 گنج، يك مدل ژله تزريقي بسيار ساده و زيبا را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين مدل بسيار ساده بوده و با اندكي دقت و حوصله به راحتي تهيه ميشود. با ما همراه شويد..

در اين پست از 7 گنج، يك مدل ژله تزريقي بسيار ساده و زيبا را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين مدل بسيار ساده بوده و با اندكي دقت و حوصله به راحتي تهيه ميشود. با ما همراه شويد…

ژله تزريقي
ژله تزريقي

مواد لازم :

 ژله آلوورا یک بسته و نیم
 خامه ۳ قاشق
 رنگ خوراکی قهوه ای، سبز، قرمز

 

طرز تهیه :

در کاسه هایی جداگانه ۱ قاشق خامه بریزید و چند قطره رنگ بهش اضافه کنید تا به اون رنگی که دوست دارید برسه سر سرنگ رو در بیارید و سرنگ ها رو از خامه پر کنید و سوزن رو به سرنگ وصل کنید.

ژله آلوورا را از شب قبل با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد به صورت بن ماری اجازه بدهید دانه های ژله کاملاًحل شود بعد داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید در یخچال شب تا صبح بمونه تا خودش رو خوب بگیره اگه داخل ظرف شیشه ای نشکن بریزید بهتر است اینطوری میتونید هر برگ و گلبرگی که تزریق میکنید ببینید من اینجا از کاسه شیشه ای استفاده نکردم اما شما از ظرف شیشه ایی استفاده کنید بهتر است .

سعی کنید سرنگ ها هوا نداشته باشه چون کارتون رو خراب میکنه .
ابتدا باید با خامه ی قهوه ای شروع کنید باید یک دایره فرضی رو در نظر بگیرید سر سورنگ را داخل ژله فرو کنید و آرام آرام تزریق کنید و و یواش یواش سر سرنگ رو رو به بالا بکشید تا خامه به حالت سوزنی در بیاد.

ژله تزريقي

همینطوری ادامه بدهید تا دایره ایی ایجاد بشه اینطوری پرچم گل تون درست میشه با یک دستمال کاغذی اگه سطح کارتون کثیف شد تمیزش کنید هرچی بیشتر این کار رو انجام بدید کارتون زیبا تر میشه .

ژله تزريقي

حالا با یک چاقوی میوه خوری به صورت کج داخل ژله فرو ببرید به این شکل .

ژله تزريقي

حالا از کنار چاقو سرسرنگ رو وارد کنید و گلبرگ ها رو تزریق کنید به این شکل .

ژله تزريقي

همینطوری گلبرگ ها رو ادامه بدهید سعی کنید تا اونجایی که میشه گلبرگها کنارهم تر باشه و پر گلبرگ باشه اینطوری گل قشنگ تری خواهید داشت .

ژله تزريقي

ژله تزريقي
برای برگش از چاقوی بزرگاتری استفاده کنید دقیقاً مثل گلبرگ ها این کار رو انجام بدید .

ژله تزريقي

تعداد گلبرگها بستگی به خودتون داره .
در آخر نصف بسته ژله آلوورا را را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید تا حسابی خنک بشه بعد روی ژله بریزید و بذارید ۵ ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره بعد از داخل قالب خارج کنید .
برای خارج کردن ژله هم به مدت ۳ تا ۵ ثانیه داخل آبجوش قرارش بدید و در ظرف مورد نظر برش گردونید .
زیاد داخل آبجوش قرارش ندید چون ژله آب میشه همون ۳ تا ۵ ثانیه کافیه .

ژله تزريقي
ژله تزريقي

نکات مهم :

  • اگر به جای ژله آلوورا از ژله با رنگهای دیگر مثلاً قرمز استفاده کنید خیلی بهتر میشه بیشتر خودشو نشون میده برای این کار ژله را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و وقتی خنک شد نصف لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید و روی ژله بریزید و بذارید ۵  ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره .
  • مواظب باشید وقتی سرنک را داخل ژله میکنید به کف ظرف اصابت نکنه چون موقع برگردونده خامه از ژله خارج میشود و کارتون خراب میشه .
  • این مقدار ژله به اندازه ۵ تا ۶ نفر می باشد اگر به مقدار بیشتری می خواهید درست کنید مواد لازم را افزایش بدهید .
  • ژله نبايد خيلي شل و يا خيلي سفت باشد. اگر زياد شل باشد تزريق ها وا رفته و در صورتي كه خيلي سفت باشند مثل پاستيل كش مياد و تزريق داخلش سخت ميشه
  • میتونید به جای خامه رنگ شده از دَنِت های رنگی هم استفاده کنید البته اگه طعمش رو میپسندین چون به نطر من با خامه رنگ شده ژله خوشمزه تری دارید
  • موقع درست کردن گلها ، نباید سوزن رو خیلی عمیق فرو کنیم چون در واقع داریم ژله پایه رو سوراخ می کنیم . درنتیجه موقع برگردوندن ، ژله پاره میشه. سطحی از ژله پایه که موقع برگردوندن روی ژله گل دیده می شه باید نسبتاً ضخیم باشه تا موقع برگردوندن ، استحکام ژله رو حفظ کنه.
  • قالب ژله را باید تقریبا تا لبه پر از ژله کنین که موقع برگردوندن فضای خالی زیادی بین ژله و ظرف وجود نداشته باشه، چون در حین جدا شدن از قالب به خاطر فاصله زیاد بهش نیرو وارد میشه و تالاپ میخوره روی بشقاب و میشکنه
  • هیچگاه ژله گلدار رو تو قالب طرح دار درست نکنید چون همه زحماتتون به باد میره مگه اینگه خیییلی حرفه ای باشید و چون معمولا موقع برگشتن ژله شما نصف میشه

نوش جان…

پيشنهاد ويژه: 

آشنایی با روش تهیه ژله تزریقی سطح متوسط + نکات مهم

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

منبع : takmehr.ir + تجربه شخصي

23 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • سلام من پایه ایه ژله تزریقیو با ژله آلوئه ورادرست میکنم دقیقا همونطورکه گفتین دلیل چیه که داخلش تزریق میکنم خامه میزنه بیرون نمیمونه داخل

  • سلام وققتون بخير
    دوستان كسي با سوزن و سر سوزن هاي مختلف ژله تزويقي كار كرده؟من تو نت ديدم ك خيلي زيبا و تميز دراورد كارو ولي من خودم استفاده كردم تميز در نمياد
    گفتم شايد اصول خاصي داره يا مواد غليظ تر يا بلعكس باشه!ميشه راهنمايي كنيد لطفا

  • سلام عالی عالی
    گفتین به جای ژله آلوئه ورا از ژله رنگی با بستنی استفاده کنیم اونجوری که اصلا گل توش دیده نمیشه

  • سلام.من میخوام برای اولین بار این ژله رو درست کنم ولی توی ژله درست کردنش موندم چون هرجا یه چیزی نوشته میشه کمکم کنین که ژله رو با چند لیوان اب جوش و چقد اب سرد درست کنم؟؟واینکه چقد توی یخچال بمونه که نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت؟؟؟تورو خدا جواب بدین

  • سلام میخواستم بدونم من این رنگایه خوراکی ژله رو ازکجا و ب چ اسمی میتونم پیداکنم

  • سلام یه سوال وختی تو ژله میخام میوه ای بزارم میوه ها میان سطح ژله میمونن که هنوز آبه وختیم میبنده برمیگردونم ته ظرف همش میوه اس من میخام میوه ها همه جاپراکنده باشن لطفن بگین چیکارکنم.

    • سلام به شما ، برای این کار باید اول ژله ساده رو توی یخچال بذارید تا کمی ببندد تقریبا مثل سفیده تخم مرغ ، بعد میوه ها رو اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و مجددا اجازه بدین تا کاملا ببنده

    • سلام.
      باید لایه لایه بریزید مثلا ، اول به اندازه 1سانت مایع ژله با میوه بریزید بذارید تو یخچال خودشو گرفت بعد دوباره به اندازه 1سانت مایع ژله بریزید با میوه تا اخر ب همین صورت پیش برید تا همه جا میوه قرار داشته باشد.

  • سلام
    ایا می شودبرای زله تزریقی به جای خامه از خودژله استفاده کنیم

    • نه كار رو خراب ميكنه، چون اگه ژله به صورت مايع باشه غلظتش كمه و تزريق گل كاملا به هم ريخته ميشه و در صورتي كه نيم بند هم بشه به خاطر خاصيت چسبندگي اي كه داره از سرنگ بيرون نميزنه

    • سلام میشه ولی ون رنگ هم شفافه خیلی مصنوعی میشه

  • واقعا سایتتوت عالیییییییییییییییییییییییه نمیدونم کدوم آموزشتون و واسه مهمونیم درست کنم انقدر ژله ها رنگارنگ اند همین طور موندم دارم نگاه می کنم

  • با سلام ممنون تا حالا آموزشی به این واضحی و کاربردی ندیده بودم .ممنون

  • سلام یه سوال داشتم من هرچقدر که میخواستم گلبرگ هام پربشه نشد ینی خامه از سرنگ بیرون نمیومد وگلبرگ ها پیشتر شبیه گل سوزنی شد تا گلی که شما زدید
    ممنون میشم اگه جوابم رو بدید

    • سلام خدمت شما ؛
      اگه خامه از سرنگ بيرون نميومد احتمالا ژله تون خيلي سفت شده بود؛ در متن هم توضيح داديم كه ژله نبايد زياد سفت بشه و گرنه تزريق گل سخت ميشه
      در مورد گلبرگ ها هم پر كردن گلبرگ ها بستگي به شكافي داره كه در ژله ايجاد ميكنيد كه در اين مدل از چاقو در سايزهاي مختلف استفاده كرديم. هر چه چاقوي شما پهن تر باشه گلبرگ پهن تري خواهيد داشت.
      اميدوارم جواب سوالتون رو داده باشم…

    • سلام دوست عزیز دلیل بیرون نیومدن خامه از سرنگ اینه که خامه رو خیلی سفت کردین برای همین خامه از سرنگ بیرون نیومد

    • بخاطر سفتیه خامتونه واسه منم پیش اومد باید رنگ غذا رو بیشتر بریزید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی