سلامت سلامت جسمي

6 عادت که منجر به کاهش قند خون می شود

تقویم فارسی اندروید

بسیاری از افراد در سراسر جهان از چاقی و دیابت رنج می برند. غذا بر قند خون تاثیر زیادی دارد. داشتن قند خون پایین منجر به اتفاقات زیادی مانند کاهش حساسیت به انسولین، نوسانات خلقی، استرس، سردرد و افسردگی می شود. اما خوشبختانه 6 عادت وجود دارد که می تواند در بلند مدت روی میزان حساسیت به انسولین و نتیجتا کاهش قند خون اثر بگذارد. در این مقاله از 7گنج با ما همراه باشید.

کاهش قند خون 

کاهش قند خون

خوردن چربی کافی

چربی جذب قند خون را کاهش می دهد. خیلی از مردم از چربی ها می ترسند اما خوردن چربی ها هم مانند دیگر گروه های غذایی در جای خود و به اندازه خود لازم است. اگر قصد دارید رژیم غذایی سالمی داشته باشید و یا می خواهید وزن کم کنید، باید چربی ها را تا حد لازم کاهش داده و آن ها را با چربی های سالم مانند روغن نارگیل، روغن دانه های چیا، زرده تخم مرغ، آووکادو و غیره جایگزین کنید. در مورد چربی های اشباع که موجب بیماری های قلبی در شما می شوند نگران هستید؟ مصرف درست و به اندازه چربی های سالم خطری برای شما نخواهد داشت و باعث کاهش قند خون شما نیز می شود.

به طور مداوم غذا بخورید

خوردن وعده های کوچک و زیاد می تواند مدام شما را تشویق به خوردن بیشتر کند. سعی کنید تا زمانی که گرسنه نشده اید، غذا نخورید. در ابتدا ممکن است سخت باشد مخصوصا اگر قبل از این مدام غذا می خورده اید. اما بعد از چند روز درک می کنید که غذا خوردن تنها باید زمانی اتفاق بیفتد که لازم است. باید به بدن تان گوش دهید و نیازهای آن را به درستی برطرف نمایید.

خوردن پروتئین ها

مانند چربی پروتئین هم سبب کاهش جذب قند در بدن می شود. اگر دوست دارید یک تکه سیب بخورید، هوشمندانه است که آن را با یک غذای پروتئینی مانند ماست یویانی، لوبیا یا عدس میل کنید.

پروتئین ها نهایتا نه تنها سبب کاهش قند خون شما می شوند که خوردن آن احساس سیری و پری را در شما افزایش داده و سبب می شود تا در کل روز نیازی به خوردن غذا نداشته باشید. علاوه بر این تحقیقات نشان داده اند که خوردن یک صبحانه با مقادیر بالای پروتئین موجب کاهش قند در وعده های غذایی روز بعد می شود.

از سبزیجات ریشه ای و میوه ها لذت ببرید.

میوه ها و سبزیجات ریشه ای منابع خوبی از کربوهیدرات ها هستند. غلات می توانند باعث ایجاد التهاب در بسیاری از افراد شوند لذا خوردن نشاسته های پیچیده مانند سیب زمینی شیرین و میوه های غنی از فیبر مانند سیب  در وعده های غذایی اغلب دسته های کربوهیدرات بهتری برای هضم هوشمندانه و اعتدال سطوح قند خون در اختیارتان می گذارند. فیبر در غذاهای سالم و طبیعی موجب تسریع جذب قند خون می شود. در نتیجه باعث افزایش سطح قند خون سالم می شود. باز هم باید مطمئن باشید که به اندازه کافی پروتئین و چربی مصرف می کنید تا مقادیر قند خون تان بهتر کنترل شود.

خوب بخوابید

تعادل قند خون و داشتن وزن ایده آل تنها به خورد و خوراک تان محدود نمی شود. مطالعات نشان داده است که خواب کم یا بی کیفیت هم نتیجتا موجب چاقی و دیابت می شود.

خواب کم سطح هورمون لپتین را تحت تاثیر قرار می دهد و حساسیت به انسولین در فرد کاهش می یابد. هدف خواب کامل به مدت 7 تا 9 ساعت در شبانه روز است. مطمئن شوید که خواب تان را کامل و درست پشت سر می گذارید.

ورزش های ملایم

اگر بدن تان مدام دست خوش تغییرات و عدم تعادل می شود، معمولا تمرینات شدید ورزشی بهترین کمک به عملکرد آن می باشد. قلب می تواند سطح کورتیزول را افزایش دهد که به نوبه ی خود موجب تخریب بدن می شود. در عوض تمرینات یوگا و پلاتس در نوع شدیدشان می توانند سبب کاهش سطح کورتیزول شوند. ورزش مداوم و طولانی همواره یک انتخاب هوشمندانه برای سلامت ذهن و بدن شماست.

اگر سبک زندگی ملایم و سالمی داشته باشید، سطح قند خون تان نیز در حد متعادل باقی خواهد ماند. وقتی گرسنه شدید مقداری چربی و پروتئین و کربوهیدرات مصرف کنید. تمرینات متوسط سبب بهبود وضعیت بدن شما می شود.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی