آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي نكات مهم آشپزي

2 روش براي سرخ كردن بادمجان رژيمي خوشمزه با روغن كم

با اين روشها نيازي به روغن اضافه نخواهيد داشت. تنها يكي دو قاشق روغن كافي است. امتحان كنيد ...

با اين روشها نيازي به روغن اضافه نخواهيد داشت. تنها يكي دو قاشق روغن كافي است. امتحان كنيد …

سرخ كرن بادمجان رژيمي
سرخ كرن بادمجان رژيمي

روش اول:

ابتدا در يك قابلمه آب ريخته و اجازه دهيد تا به جوش بيايد. سپس كمي روغن و نمك به آن اضافه كنيد ( مثل ماكاروني)

سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید.

سپس بادمجان ها را سرخ کنید.

روش دوم:

بادمجان را پوست گرفته و برش بزنيد. سپس در ماهيتابه چيده و كمي نمك روي آنها بپاشيد و حدود نصف استكان آب به آن اضافه كنيد.

توجه: در صورتی که بادمجون هاتون رو نازک برش دادید مقدار آب کمتری بریزید

در ماهيتابه را بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد. زماني كه آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد ، يكي دو قاشق روغن و اندكي زردچوبه به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرخ شود.

جهت مشاهده خواص و مضرات بادمجان اينجا كليك كنيد

نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي

www.7ganj.ir

3 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • بادمجانها را روی چدن بگذارید زیرشو روشن کنید. نرم که شد آمادست. بدون استفاده قطره ای روغن بادمجانهایس با طعم دود خواهید داشت

  • دوستان فقط کافیه حدود 2 الی 3 دیقه بادمجون ها رو تو آب در حال جوش بندازین بعدش آبکش کنین و در آخر سرخ کنین.یه قطره روغن هم به خودش نمی گیره.امتحان کردم میگم ها.

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی