روانشناسي و سلامت روان روانشناسی

14 حقیقت روانشناسی درباره ذهن انسان

تقویم فارسی اندروید

مطالعات روانشناختی پس از آنکه به نظمی مستقل رسید و در دهه 1870 به رسمیت شناخته شده، تا کنون راه درازی را طی کرده است. چندین حقیقت روانشناسی درباره ذهن انسان وجود دارد که ممکن است بسیاری از انسان ها درباره آن چیزی ندانند. در این مقاله 14 حقیقت روانشناسی را جمع آوری کرده ایم که در زندگی روزمره می تواند بسیار به شما کمک کند. با ما همراه باشید:

حقیقت روانشناسی

1. اهداف زندگی خود را نزد دیگران بازگو نکنید.

این کار در اغلب موارد باعث می شود شما انگیزه خود را برای دستیابی به آن هدف از دست بدهید. این یک حقیقت روانشناسی است که وقتی هدف تان را اعلام می کنید در حقیقت ارزش آن نزد شما کم می شود. به مرور زمان شما احساس می کنید که کمتر تمایل دارید برای رسیدن به آن هدف تلاش کنید و در نهایت از آن دست می کشید.

2. همه انسان ها در زندگی خود آهنگی محبوب دارند.

آهنگ ها می توانند برخی از رویدادهای عاطفی را در ذهن انسان یادآوری و بازسازی کنند. موسیقی به طور مستقیم بر احساسات ما تاثیر می گذارد. به همین دلیل است که ما به محض شنیدن یک آهنگ خاص، خاطره ای به یاد می آوریم.

3. موسیقی و تاثیر آن بر جهان بینی انسان یک حقیقت روانشناسی است.

اینکه برخی از افراد به موسیقی شاد و برخی دیگر به موسیقی غم انگیز علاقه نشان می دهند، راهی برای درک جهان اطراف است. این یک حقیقت روانشناسی است که موسیقی به نوع تفکر انسان رنگ می بخشد.

4. اینکه هدیه دادن بهتر از هدیه گرفتن است حقیقت دارد.

مطالعات نشان می دهد که مردم وقتی پول یا هدیه ای به دیگران می دهند شادترند تا زمانی که آن را دریافت می کنند. در واقع انسان ها از اینکه بخشنده باشند و داشته هایشان را با دیگری به اشتراک بگذارند لذت می برند.

5. صرف پول برای تفریح به جای اندوختن آن موجب شادی می شود.

برخی از افراد سفر، تعطیلات و هرگونه سرگرمی را بر خود و خانواده شان حرام می کنند تا بتوانند با جمع آوری پول، اموال یا ماشین خاصی خریداری نمایند. نادیده گرفتن شادی شما راهی قطعی برای از بین بردن رفاه عاطفی شماست.

6. تقریبا نیمی از مردم جهان دچار افسردگی، اضطراب و یا اعتیاد هستند.

به نظر می رسد هر دهه جمعیت جهان مضطرب تر می شود. اغلب مردم فقط در حال حرکت هستند و به درستی چیزی را حل و فصل نمی کنند. مردم شغل شان را تغییر می دهند و حتی ازدواج می کنند فقط برای اینکه زندگی را سپری نمایند. بدین ترتیب آیا عجیب است که تعداد بچه ها در دنیا زیاد به نظر می رسد؟

7. پیروی از مذهب برای مقابله با افسردگی و سایر بیماری های روانی مفید است.

مطالعات نشان می دهد کسانی که در خدمت مذهب هستند و یا زیاد در مراسم های دعا شرکت می کنند، سطح پایین تری از هورمون استرس را دارا هستند. این حقیقت خارج از مسائل دینیست و یک حقیقت روانشناسی محسوب می شود.

8. پول تا میزان معینی، شادی را با خود به همراه می آورد.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که تا وقتی شما با درآمدتان بتوانید نیازهای اولیه و تفریحات تان را تامین کنید برایتان کافیست. درآمدی بیشتر از آن نمی تواند شادی بیشتری برایتان به دنبال داشته باشد. به همین سادگی اثبات می شود که شما وقتی پولی بیشتر از آنچه نیاز است دارید، چیزهایی را خریداری می کنید که مورد نیازتان نیستند. دو تعریف متفاوت برای توصیف خوشبختی وجود دارد. یکی رفاه احساسی (که مردم با زندگی روزمره خود شاد هستند و از هر چه دارند لذت می برند.) و دیگری ارزیابی زندگی (که در آن افراد مدام داشته های خود را با دیگران مقایسه می کنند.)

9. برای شاد زیستن، افرادی را پیدا کنید که شاد هستند و به آنها بپیوندید.

خندیدن مسری است و سریعترین راه برای یافتن شادی محسوب می شود. شادی و استرس هر دو می توانند واگیردار باشند. اکنون خود شما هستید که باید یک روش را برای ادامه زندگی انتخاب کنید.

10. افرادی که بین 18 تا 33 سال سن دارند، بیشترین سطح استرس را دارا هستند.

استرس در هر دوره سنی در بدن انسان افزایش می یابد اما پس از رسیدن به سن 33 سال، سطح استرس به مرور کاهش پیدا می کند.

11. شب بیداری، کم خوابی و نیاز شما به خوابیدن

درست است که بسیاری از دانشمندان ساعات دقیقی برای خوابیدن انسان اعلام کرده اند اما مطالعات اخیر نشان داده است که اگر خودتان متقاعد شوید که به مقدار مناسبی خواب و استراحت داشته اید، همان میزان برایتان کافی است. در حقیقت به این نوع خواب، خواب لذت بخش می گویند و واقعا جواب می دهد.

12. حقیقتی درباره میزان هوش و دانایی افراد

حقیقت روانشناسی عجیب و غریب این است که افراد نادان معتقدند بسیار دقیق هستند و واقعا هم هستند در حالیکه افراد باهوش اغلب هوش و توانایی خود را دست کم می گیرند.

13. یادآوری خاطرات و تجریبات گذشته

هر بار که شما به خاطره ای از یک رویداد در گذشته فکر می کنید، ذهن تان کمی آن را اصلاح و تعدیل خواهد کرد بدون آنکه این کار را آگاهانه انجام دهید. به همین دلیل است که خاطرات ما در طول زمان کمی در ذهنمان تغییر کرده و دیگر آنچنان دقیق نخواهند بود.

14. مبارزه با نژادپرستی

توانایی یادگیری یک زبان خارجی می تواند تاثیر بسزائی در کنار گذاشتن تعصبات داشته باشد. یعنی اگر شما با کشوری که با شما متفاوتند مشکلی داشته باشید اما زبان آن کشور را یاد بگیرید ذهن تان کم کم آن تعصبات پوچ را دور می ریزد.

منبع : viralnovelty

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی