آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه موساکا

تقویم فارسی اندروید

طرز تهیه موساکا

موساکا

موساکا یکی از لذیذ ترین غذا های یونانی است که امروز در بخش آشپزی هفت گنج ، تصمیم به آموزش آن گرفته ایم .

 

مواد لازم :

بادنجان دلمه ای : 3 عدد

نمک : به مقدار لازم

آرد : به مقدار لازم

روغن : یک دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه مایه گوشت :

پیاز درشت : ریز و خرد شده 1 عدد

روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری

گوشت گوساله : چرخ شده 500 گرم

گوجه فرنگی رنده شده : 500 گرم

دارچین : یک دوم قاشق چای خوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

سرکه : 1 قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری

 

مواد برای سس پنیر :

کره : 90 گرم

آرد : یک سوم پیمانه

شیر : 2 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

پنیر پیتزا : دو سوم پیمانه

 

طرز تهیه موساکا :

بادنجان ها را به قطر یک سانتی متر ورقه کرده و هر دو طرف را نمک بپاشید و بگذارید تا یک ساعت بماند ، سپس آنها را شسته و با  دستمال آشپزخانه خشک کنید و در آرد غلتانده و در روغن سرخ نمایید . ( این کار باعث می شود که بادنجان ها بهتر سرخ شود و روغن کمتری مصرف کند ) . برای درست کردن مایه گوشت ، پیاز ها را سرخ کنید تا طلایی شود . سپس گوشت را اضافه کرده و 10 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید و بعد گوجه فرنگی ها را بیافزایید ، پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد ، دارچین ، نمک ، فلفل و سرکه را به آن افزوده و بگذارید آهسته بجوشد تا غلیظ شود . وقتی مواد کاملا آماده شد جعفری را اضافه کنید . فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . در ظرف مخصوص فر یک لایه بادنجان چیده و روی آن کمی از مایه گوشت بریزید . این کار را تا آخر ادامه دهید تا بادنجان و مایع گوشت تمام شود . روی لایه آخر سس پنیر ریخته و به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا روی موساکا طلایی شود . 5 دقیقه قبل از سرو ، از فر خارج کنید .

 

طرز تهیه سس پنیر :

کره را در قابلمه ریخته و آرد را به آن اضافه کنید و آهسته تفت دهید ، سپس شیر را کم کم ریخته و مرتب هم بزنید . وقتی سس غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته و تخم مرغ ها را در حال هم زدن به آن اضافه کنید و در انتها پنیر را بیافزایید .

 

منبع : هنر آشپزی

گردآوری : هفت گنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی