خانه » سبك زندگي » آشپزي و شيريني پزي » طرز تهیه کاپ کیک بادام

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

آشپزي و شيريني پزي دسر سبك زندگي

طرز تهیه کاپ کیک بادام

طرز تهیه کاپ کیک بادام

کاپ کیک بادام

در این پست طرز تهیه آسان کاپ کیک بادام رو خدمتتون آموزش میدیم ، تا آخر با ما همراه شوید…

مواد لازم :

آرد ۱۴۰گرم (۱۴۰ گرم ارد =یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک ویک دوم قاشق خوری بیکینگ پودر )

بادام ۱۰۰ گرم

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

پودر قند ۱۷۵گرم

اسانس بادام  یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۳ عدد

ماست ۱۰۰گرم

کره ۱۷۵گرم .

 

طرز تهیه :

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .آرد را با نمک و بیکینگ پودر ذکر شده در خط اول مخلوط کرده سپس الک کنید .آرد مخلوط شده ،بادام خرد شده ، بیکینگ پودر و پودر قند را در کاسه ای ریخته مخلوط کنید .
تخم مرغ ، اسانس بادام و ماست را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود .سپس مایه را به مواد خشک اضافه کرده کمی هم بزنید ،کره ذوب شده را اضافه کرده و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک دست شود .سپس مایه را در قالب های کاپ کیک که کاغذ مخصوص گذاشته اید تا۳/۲ ارتفاع کاپ کیک ها را پر کرده و به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه و ای تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو میکیند از مایه کیک به آن نچسبد.

 

گردآوری : هفت گنج

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه اسلایس آناناس و خرما

طرز تهیه چیز کیک لیمو

طرز تهیه چیز کیک وانیل با کرم شکلاتی

طرز تهیه یوناناس بادام

طرز تهیه میگلی دسر لبنانی ( خوشمزه و متنوع )…

loading...
کانال تلگرام هفت گنج

۲ دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • سلام ممنون از آموزش ها. اما ایکاش اندازه های مواد رو به پیمانه و قاشق هم بگید نه فقط به میلی لیتر و گرم تا بتونیم بیشتر استفاده ببریم.