خانه » سبك زندگي » آشپزي و شيريني پزي » طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی

loading...

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی

 

شاید شما هم دوست داشته باشید که در خانه ، مرغ سوخاری درست کرده و میل کنید . در این پست از سایت هفت گنج ، طرز پخت آسان مرغ سوخاری رو خدمتتون آموزش می دیم .

مرغ سوخاری

مواد لازم :

مرغ تکه شده ( با پوست ) : ۱ عدد

دوغ غلیظ ( بدون نمک ) : ۱ پیمانه

کره آب کرده : ۴ قاشق سوپ خوری

آرد : یک دوم پیمانه

نمک : یک قاشق سوپ خوری

پاپریکا : ۱ قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه : ۱ قاشق سوپ خوری

پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری

آویشن خشک : ۱ قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن : ۲ پیمانه

 

طرز تهیه :

مرغ را حداقل ۳۰ دقیقه ( بهتر است یک شب ) در دوغ بخوابانید . فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کرده و توری مخصوص خنک کردن کیک را داخل سینی فر قرار دهید و کره را نیز داخل سینی بریزید . آرد ، نمک ، پاپریکا ، ، فلفل سیاه ، پودر سیر و آویشن را در کاسه ای مخلوط کنید . تکه های مرغ را از دوغ خارج کرده و در مخلوط آرد بغلتانید . روغن را در قابلمه ای داغ کرده و هر بار ۲ تا ۳ تکه از مرغ را داخلش خوب سرخ کنید و روی توری به طوری که پوست آن به طرف بالا باشد بچینید ، سپس حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا مغزپخت شود ( عصاره ای را که هنگام پخت در سینی جمع شده را برای تهیه سس نگه دارید ) . در کنار مرغ سوخاری کلاسیک همیشه سس گروی و پوره سیب زمینی سرو می شود ولی از آنجایی که بهتر است همیشه از سبزیجات بیشتری در وعده های غذایی استفاده شود ما به همراه پوره از سبزیجات مخلوط هم استفاده می کنیم .

 

منبع : هنر آشپزی

گردآوری : هفت گنج

loading...
کانال تلگرام هفت گنج