دسر سبك زندگي

طرز تهیه فرنی خامه ای با ژله زعفران

طرز تهیه فرنی خامه ای با ژله زعفران

فرنی خامه ای با ژله زعفران

مواد ژله زعفران :

پودر ژلاتین : 30 گرم

آب : 2 پیمانه

شکر : 150 گرم

زعفران دم کرده غلیظ : 2 قاشق سوپ خوری

 

مواد فرنی خامه ای :

نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپ خوری

آرد برنج : 1 پیمانه

شکر : یک دوم پیمانه

شیر : 4 پیمانه

خامه : 2 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه ژله زعفران :

پودر ژلاتین ، آب و شکر را در ظرف مناسبی مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید تا صاف و یکدست شود . بعد از حل شدن کامل شکر ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود ، سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی سرد شود . در این مرحل زعفران دم کرده را اضافه کنید و در ظرف پیرکس سلفون انداخته و ژله را به قطر دو سانتی متر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود .

 

طرز تهیه فرنی خامه ای :

تمام مواد خشک را مخلوط کرده و بعد شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید حداقل 2 ساعت در یخچال بماند ، سپس روی حرارت خیلی ملایم قرار داده و خیلی آرام هم بزنید تا به غلظت ماست برسد . شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف سرور ریخته و ژله ها را مکعبی خرد کنید و روی فرنی بریزید و یا فرنی را روی ژله ها ریخته و سرو کنید .

 

منبع : هنر آشپزی

گردآوری : هفت گنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی