آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه سمبوسه سیب

طرز تهیه سمبوسه سیب

طرز تهیه سمبوسه سیب

مواد لازم :

ورق خمیر فیلو باز شده : 4 عدد

کره ذوب شده : 100 گرم

 

مواد میانی :

سیب زرد ، پوست کنده و مکعبی خرد شده : 1 کیلو گرم

شکر : 200 گرم

دارچین : 1 قاشق غذا خوری

خرد شده نان تست : 115 گرم

رنده ی پوست لیمو ترش : 1 عدد لیموی کوچک

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر رقیق :

شیر : نیم لیتر

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری

شکر : 130 گرم

نشاسته ذرت : 25 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

 

طرز تهیه :

فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید . سیب را همراه شکر و دارچین در قابلمه ای ریخته و بگذارید کمی نرم شود . نان را در فر یا تستر ، تست کنید و کمی که خنک شد آن را پودر یا خرد نمایید . شهد اضافی سیب را بگیرید و به همراه رنده ی پوست لیمو و خرد نان ها در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید . روی خمیر را کره بمالید و به شکل یک مثلث از مواد روی آن قرار داده و به روش مثلث و مربع بچینید . سمبوسه ها را سرخ کنید و یا به مدت 25 دقیقه یا در زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید . در صورتی که سمبوسه ها را در فر می گذارید ، ابتدا روی آنها را کره بمالید و بعد در فر قرار دهید . سمبوسه ها را با کمی خامه یا کرم پاتیسیر رقیق سرو کنید .

 

طرز تهیه کرم پاتیسیر رقیق :

نیمی از شیر را داخل قابلمه ریخته و همراه با وانیل و شکر بجوشانید ، بقیه شیر را در کاسه ای ریخته و آرد ذرت و تخم مرغ را در آن مخلوط کنید . شیر جوشانده شده را به آرامی به شیر داخل کاسه اضافه کرده و مدام هم بزنید ، سپس کل مواد را داخل قابلمه برگردانید و به طور مداوم هم بزنید تا کرم نسبتا غلیظی حاصل شود . روی کرم را کیسه کشیده و بگذارید کمی خنک شود .

 

منبع : هنر آشپزی

گردآوری : هفت گنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی