تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهیه حلوای لبو به ۲ روش / به همراه فواید لبو

در این پست می خواهیم طرز تهیه حلوای لبو را به دو روش به شما عزیزان آموزش دهیم. روش اول با استفاده از لبوی خام و روش دوم با لبوی پخته. با ما همراه شوید و یکی از 2 روش را بسته به ذائقه خود انتخاب کنید ...
loading...

در این پست می خواهیم طرز تهیه حلوای لبو را به دو روش به شما عزیزان آموزش دهیم. روش اول با استفاده از لبوی خام و روش دوم با لبوی پخته. با ما همراه شوید و یکی از ۲ روش را بسته به ذائقه خود انتخاب کنید …

روش اول: حلوای لبو بدون آرد ( به سبک هندی )

حلوای لبو
حلوای لبو

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • لبوی خام رنده شده: ۳ پیمانه
  • شیر: ۲ پیمانه
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر هل: مقدار دلخواه
  • بادام زمینی: ۵- ۴ عدد
  • پسته (اختیاری): ۵- ۴ عدد

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای، لبوهای خام رنده شده را به مدت ۴- ۳ دقیقه، حرارت داده سپس شیر را به ظرف اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

• مخلوط فوق را تا حدی که غلیظ شود روی شعله متوسط حرارت داده،‌ سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

• روغن را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که لبه‌های مخلوط کمی از ظرف جدا شود به سرخ کرده ادامه دهید.

• مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و روی آن را با آجیل‌های تفت داده شده در روغن،‌ تزیین کنید.

دسر آماده شده را به صورت گرم یا سرد میل کنید.

 

روش دوم: حلوای لبو با آرد

حلوای لبو
حلوای لبو

مواد لازم :

آرد یک لیوان.
شکر یک لیوان.
پوره لبو یک لیوان.
روغن نصف لیوان.
گلاب و آب هر کدام نصف لیوان.
عصاره هل دو ق.غ.

طرز تهیه:

لبو رو خوب پخته و پوره میکنیم و با شکر و آب و گلاب و هل مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم به حدی که شکر آب شود.
پوره لبو را کنار گذاشته و شروع به بو دادن آرد میکنیم تنها در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود.
نیازی به تغییر رنگ نیست.
سپس روغن را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.
در مرحله بعد پوره لبو را اضافه کرد و خوب مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا حلوا جمع شود. (  حدود ۵ دقیقه)
نوش جان…

مروری بر خواص لبو:

 

  • چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.
  •  چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.
  • فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌ های قلبی در بیماران قلبی است.
  •  لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ” C ” و اسید فولیک است که از بروز کم خونی در افراد بویژه دختران جوان ممانعت می کند.
  •  املاحی که در شیرۀ چغندر وجود دارد، یک پاک کنندۀ بسیار عالی برای کبد، کلیه و کیسۀ صفراست.
  •  چغندر ملین، نرم کنندۀ و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده ای را ایفا می کند. همچنین اهمیت به سزایی در دستگاه گوارش دارد.
  •  درمان کننده التهاب مجاری ادرار است.
  •  چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماریهای پوستی بسیار مفید است. اشتها را نیز زیاد می کند.
  • چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامین ” A ” می شود.
  • خوردن چغندر پخته، برای رعشه مفید است خصوصاً اگر برگ آن سرخ رنگ باشد.
  •  خوردن چغندر، در هوای خشک خصوصاً در فصل زمستان مؤثر تر است و به همه، خصوصاً پیران بسیار توصیه می شود.
  •  مصرف چغندر برای درد مفاصل و نقرس مفید می باشد چون مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد.

 

طرز تهیه انواع حلوا و ایده های تزیین حلوا را اینجا بخوانید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج – اختصاصی 

www.7ganj.ir

کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به هفت گنج مجاز نیست.

loading...