خانه » سبك زندگي » آشپزي و شيريني پزي » طرز تهیه ۱۰ نوع سس رژیمی سالم و خوشمزه برای انواع سالاد

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

آشپزي و شيريني پزي تغذيه سالم تناسب اندام سبك زندگي سلامت مطالب اختصاصي

طرز تهیه ۱۰ نوع سس رژیمی سالم و خوشمزه برای انواع سالاد

در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه چند نوع سس رژيمي و کم کالری اما خوشمزه را برايتان گردآوري كرده ايم . با ما همراه شويد ...
loading...
در این پست از هفت گنج ، طرز تهیه چند نوع سس رژیمی و کم کالری اما خوشمزه را برایتان گردآوری کرده ایم . با ما همراه شوید …
طرز تهیه چند نوع سس سالاد رژیمی
طرز تهیه چند نوع سس سالاد رژیمی

۱. سس سالسا

این سالسای قرمز روشن را می‌توان روی هر نوع ترکیب سبزیجاتی استفاده کرد.

مواد لازم:

  • ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی
  • ۱۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای سبز
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی
  • ۱ قاشق چایخوری تکه‌های کوچک فلفل
  • ۲ تا ۳ عدد سیر رنده شده
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
  • کمی نمک برای مزه

طرز تهیه:

۱. گوجه فرنگی‌ها را بجوشانید و پوست آنها را جدا کنید.
۲. ۲ عدد از گوجه فرنگی‌های آبپز را در مخلوط کن بریزید. پودر فلفل قرمز، سرکه بالزامیک و نمک را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۳. بقیه گوجه فرنگی‌ها را بصورت ریز خرد کنید.
۴. فلفل دلمه‌ای را مستقیما روی شعله کباب کنید تا کمی‌سیاه شود.
۵. پوست آن را جدا کرده و فلفل را بصورت ریز خرد کنید.
۶. گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را با پالپ گوجه فرنگی اضافه کنید.
۷. پونه کوهی، سیر، سرکه و تکه‌های فلفل را به سالسا اضافه کنید.
۸. آن را خنک کنید و به همراه کسادیا (خوراک مکزیکی حاوی آرد، پنیر، کدو و ادویه که سرخ می‌کنند) سرو کنید.

۲.سس سرکه وینگرت

این سس برای سالادهای سبزیجات است. و ماندگاری آن هم چند هفته می‌باشد.

مواد لازم:

  • ۴/۱ فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف تا ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ تا ۲ حبه سیر متوسط و خرد شده

طرز تهیه:

۱. همه‌ی مواد را در یک ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید. درب آن را محکم ببندید و خوب تکان دهید.
۲. در مواقع لازم، آن را روی سالادتان بریزید.

۳. سس کرفس و سیر

مواد لازم:

  • سیر خرد شده:۱حبه
  • برگ جوان کرفس خرد شده:نصف لیوان
  • ماست:۲ فنجان
  • پیاز بزرگ :۱ عدد
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر :دو سوم قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

برگ کرفس، پیاز و سیر را در مخلوط ‌کن خوب نرم کنید. سپس ماست ،شکر و نمک را به آن اضافه کنید تا مخلوط یک دست شود.  سس آماده است. این سس را با هر نوع سالاد یا غذا می‌ توان مصرف کرد.

۴. سس سالاد تند

مواد لازم:

  • ۳/۱ فنجان آب لیمو
  • ۲/۱ قاشق چایخوری پودر خردل خشک
  • ۴/۱ فنجان پوره‌ی گوجه فرنگی تازه (یک عدد گوجه فرنگی در مخلوط کن)
  • ۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۲/۱ قاشق چایخوری سس تاباسکو
  • ۴/۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲/۱ قاشق چایخوری شکر (حل شده در آب گرم)

طرز تهیه:

۱. تمام مواد را در یک شیشه مخلوط کنید. بخوبی تکان داده و در یک شیشه‌ی درب بسته‌ی محکم، در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری آن ۲ تا ۳ روز است.

۵. سس سرکه و روغن زیتون 

مواد لازم:

  • روغن زیتون:یک ‌سوم پیمانه
  • سرکه یا آب لیمو:نصف پیمانه
  • ماست:۲ پیمانه
  • نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه:

نمک و فلفل را در سرکه حل کنید.

روغن زیتون و ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

۶. سس رژیمی فرانسوی

مواد لازم:

  • آب :۱/۲ لیوان
  • سرکه قرمز یا سفید :۱/۲ لیوان
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک :۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر :۱/۲ قاشق چایخوری
  • جعفری: مقداری

طرز تهیه :

آب ، سرکه ، شکر ، پودر سیر و نمک را باهم مخلوط کنید سپس جعفری خرد شده را به سس اضافه نمائید.

سس را درون کاسه ای بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

پس از این مدت زمان سس قابل استفاده است ، این سس مناسب برای انواع سالاد ، کباب و ماهی میباشد.

۷. سس رنچ کم چرب

این سس برای سالادهای تهیه شده از سبزیجات برگدار مانند کاهو و اسفناج، مناسب است. شما می‌توانید برای کاهش وزن، این سالاد برگ‌دار سالم را نیز امتحان کنید.

مواد لازم:

  • ۱ فنجان شیر کره یا باترمیلک
  • ۴/۱ فنجان پنیر هندی کم چرب
  • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری تکه‌های پیاز خشک شده
  • ۴/۱ تا ۲/۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
  • مقدار زیادی فلفل سیاه

طرز تهیه:

۱. همه‌ی مواد را به وسیله‌ی یک همزن دستی با هم مخلوط کنید.
۲. این مخلوط را در یک ظرفی که سرش محکم بسته شده بریزید، و در یخچال نگهداری کنید. چند قاشق غذاخوری از این سس را روی سالادتان بریزید.

۸. سس سالاد تایلندی

این سس بطور کامل با اقلام سوپر مارکتی معمولی و آشنا تهیه شده و سالاد به همراه این سس ترش و شیرین و تند، طعم عجیبی پیدا می‌کند. این سس برای هفته‌ها ماندگاری دارد، بنابراین می‌توانید در هر زمانی آن را تهیه کنید.

مواد لازم:

  • ۶ قاشق غذاخوری کره‌ی بادام زمینی با کیفیت
  • ۱ فنجان آب جوش
  • ۴ قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر زرد یا عسل
  • ۱ تا ۱.۵ قاشق چایخوری نمک
  • ۳ تا ۴ حبه سیر متوسط و خرد شده
  • فلفل قرمز خرد شده برای مزه

طرز تهیه:

۱. تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و روی هر سبزیجاتی بریزید و نوش جان کنید.

۹. سس سفید رژیمی

 مواد لازم:

  • آرد: سه قاشق غذاخوری
  • کره: ۱۰ گرم
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲۵۰ گرم
  •  فلفل سیاه: به مقدار لازم
  •  نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کره را داغ کنید و از روی شعله بردارید، پس از این که کمی خنک شد، آرد و شیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس دوباره روی شعله قرار دهید تا سرخ شود و آنگاه نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید.

از طرف دیگر در نیم لیتر آب جوش، آبلیمو بریزید و در حالی که میجوشد، مخلوط آماده شده را در آن بریزید وخوب هم بزنید. سس شما پس از چند دقیقه آماده است.

البته در صورت تمایل میتوانید،چاشنیهای سالاد را که به صورت آماده میفروشند را به آن اضافه کنید.

۱۰. سس گشنیز

مواد لازم :

  • ۱ فنجان گشنیز
  • ۲/۱ فنجان ماست
  • ۲ حبه سیر
  • کمی نمک
  • روغن زیتون ۴/۱ فنجان
  • ۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب

طرز تهیه

برای سالاد که گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف میکنیم. برگ گشنیز رو هم درشت ساتوری میکنیم و با بقیه مواد در بشقاب تزیین میکنیم. البته اگر آووکادو در دسترستون نبود میتونید به جاش از خیار با پوست استفاده کنید.

برای تهیه سس هم تمام مواد رو با مقداری نمک و فلفل میکس کنید و وقتی سس کاملا یکدستی بدست اومد نوش جان کنید.

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج – اختصاصی هفت گنج

www.7ganj.ir

کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به هفت گنج مجاز نیست.

loading...
کانال تلگرام هفت گنج