خانه » سبك زندگي » آشپزي و شيريني پزي » طرز تهیه پاناکوتای وانیلی + چند نمونه تزیین پاناکوتا برای مجالس

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي سفره آرايي و تزيين غذا مطالب اختصاصي

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی + چند نمونه تزیین پاناکوتا برای مجالس

در اين پست از 7 گنج ، قصد داريم طرز تهيه پاناكوتاي وانيلي را به همراه چند نمونه تزيين پاناكوتا براي مهماني ها و مجالس به علاقمندان آموزش دهيم...
loading...

در این پست از ۷ گنج ، قصد داریم طرز تهیه پاناکوتای وانیلی را به همراه چند نمونه تزیین پاناکوتا برای مهمانی ها و مجالس به علاقمندان آموزش دهیم. دسر پاناکوتا به تازگی در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده، این دسر به سادگی تهیه میشود و میتواند گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمانهایتان باشد. میتوانید پاناکوتا را به تنهایی و یا با ژله های مختلف تهیه کرد. با ما همراه شوید…

پاناکوتا
پاناکوتای وانیلی

پاناکوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود.

مواد لازم:

  • شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
  • خامه: یک پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • آب جوش: دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.

چند نمونه تزیین پاناکوتا برای مهمانی ها و  مجالس:

پاناکوتا
پاناکوتای وانیلی
پاناکوتای وانیلی
پاناکوتای وانیلی
پاناکوتای وانیلی
ایده های تزیین پاناکوتا
پاناکوتای وانیلی
پاناکوتای وانیلی
پاناکوتای وانیلی
زیباترین مدلهای پاناکوتا برای مجالس
پاناکوتا
مدلهای تزیین پاناکوتا ، شیک و ساده
پاناکوتا
پاناکوتای وانیلی
دسر مجلسی
پاناکوتای وانیلی

 

دسر پاناکوتا
مدل تزیین پاناکوتا
تزیین پاناکوتا
پاناکوتای وانیلی

 

پیشنهاد ویژه ما: 

مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

منابع:

طرز تهیه از yasminkitchen.com

گردآوری تصاویر از http://7ganj.ir

*** کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به ۷ گنج مجاز نیست.

loading...
کانال تلگرام هفت گنج

۹ دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

    • من درست کردم عالی شد. شاید شکر کم ریختی. یا پودر ژلاتین زیاد ریختی عزیزم

    • دلیلش اینه که وانیلی که در دستور ذکر شده مقدارش زیاده….وانیل باید کمتر ریخته بشه چون باعث ایجاد یک مزه ی تلخ و تند و ناخوشایند میشه. اندازه نوک ق.مرباخوری که فقط یکم بوش بیاد نه اینکه طعمش غالب بشه.

  • ژلاتین رو‌ با اب سرد مخلوط‌میکنن و بعدش بنماری میکنن چرا میگین با اب جون مخلوط‌کن
    ژلاتین تو اب جوش اصلا حل نمیشه
    لطف بیشتر دقت کنید

    • نه خامه اگه شیرین باشه وقتی شکرروهم اضافه میکنیم خیلی شیرین میشه…مگر اینکه اگرخامتون شیرینه شکر کم بریزید .

    • بستگی به ظرف مورد نظرتون برای سرو داره… از این مقادیر حدودا ۲ قالب کوچک پاناکوتا تهیه میشه…