خانه » سلامت » خواص مواد غذايي » آیا شکر سم است؟

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

خواص مواد غذايي سلامت سلامت جسمي

آیا شکر سم است؟

آیا شکر سم است؟

این که شکر سم است یک نظریه با دلایل قوی می باشد، امروزه در خیلی جاها شما این جمله را می شنوید. از نظر علمی شکر یک ماده سمی است که سلامت جسمی ما را به خطر می اندازد. همه ما می دانیم که شکر یک منبع خالص کالری است که خاصیت های زیادی دارد، اما بسیار سمی و خطرناک می باشد.

شکر سم

امروز قصد داریم در این مقاله از ۷گنج  مسئله ای که گری تاویس درباره سمی و خطرناک بودن شکر در نیویورک تایمز راجع به آن به بحث پرداخته است را برای شما باز گو کنیم.

رابرت لوستیک در یک سخنرانی به نام (شکر حقیقت) در سال ۲۰۰۹ که در یوتیوب هم منتشر شد درباره اینکه آیا شکر سم است به بحث پرداخته است. و در این سخنرانی می گوید شکر سم به معنای واقعی است و باعث بیماری های خطرناکی می شود.

با توجه به تحقیقات به عمل آمده، آمریکایی ها در اوایل سال ۲۰۰۰ بیش از ۹۰ پوند برای هر نفر افزایش مصرف قند داشته اند. این افزایش ۹۰ پوندی با بیماری های فعلی آمریکا مانند: چاقی و دیابت رابطه مستقیم دارد. طبق آمار های به دست آمده تا سال ۱۹۸۰ از هر هفت نفر در آمریکا یک نفر چاق بود و چیزی حدود شش میلیون دیابتی وجود داشته است که هیچ تغییر چشم گیری تا ۲۰ سال بعد نداشته است. اما در اوایل سال ۲۰۰۰ با رواج یافتن مصرف قند در آمریکا، از هر سه آمریکایی یک نفر شان چاق بوده و چیزی حدود ۱۴ میلیون مبتلا به دیابت وجود داشته است.

استدلال برخی ها این است، که شکر دارای ویژگی های منحصر به فردی است و اگر در مقادیر متعادل مصرف شود، مشکلات زیادی ایجاد نخواهد کرد. اگر این استدلال درست باشد، به این معنا است که مصرف بیش از اندازه شکر می تواند یک محرک برای ابتلا به بیماری هایی همچون بیماری های قلبی، فشار خون بالا و بسیاری از سرطان های رایج باشد.

اگر ما ۱۰۰ کالری گلوکز (یک سیب زمینی یا نان) یا ۱۰۰ کالری شکر (نصف کلوگز و نصف فروکتوز) مصرف کنیم آن ها در بدن ما متابولیزه می شوند و اثرات متفاوتی خواهند داشت. درست است که کالری هر دو به یک اندازه است، اما عواقب متابولیک آن کاملا متفاوت است. در آخر ممکن است مصرف ۱۰۰ کالری شکر منجر به سرطان شود، در صورتی که ۱۰۰ کالری گلوکز خطر چندانی نخواهد داشت.

من به شما پیشنهاد می کنم که این مقاله را بخوانید. تئوبس در پاسخ به این سوال که آیا شکر سم است؟ می نویسد بله قطعا شکر سم است. فروکتوز به روش منحصر فردی در بدن متابولیزه می شود و باعث می شود که چربی در کیسه های ما انباشته شود و پس از آن بدن ما مقاومت  انسولین و سندروم متابولیک خود را از دست می دهد و در نتیجه منجر به بیماری هایی مانند: بیماری های قلبی، دیابت، چاقی و احتمالا سرطان نیز می شود. درست است که شکر سم است ولی این مشکلات یک شبه برای ما اتفاق نمی افتد و سال ها طول می کشد که شکر اثار مخربش را در بدن نمایان کند، ولی محققان به این نتیجه رسیده اند که قطعا شکر یک سم شیرین است که خسارات جبران ناپذیری در بلند مدت بر روی بدن ما می گذارد.

loading...
کانال تلگرام هفت گنج