آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

طرز تهیه چند نوع سالاد خوشمزه رو امروز بهتون یاد میدیم، اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شوند.

سالاد
آشپزی و سلامت

طرز تهیه سالاد سزار مخصوص گیاهخواران

مواد لازم برای تهیه سالاد:

400 گرم نخود پخته

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 حبه سیر پوست کنده

2 برش نان

1 برگ رزماری

500 گرم کلم بروکلی بدون ساقه

½ لیمو، آب گرفته شده

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

1 حبه سیر تفت داده شده

250 میلی لیتر شیر سویا

20 میلی لیتر سرکه سیب

300 میلی لیتر روغن آفتاب گردان

سالاد

طرز تهیه:

1.فر را با دمای 90 درجه سانتیگراد گرم کنید. نخودها را با روغن زیتون مخلوط کزده و در سینی مخصوص فر بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا به خوبی ترد و طلایی شوند.

2.نان را به قطعات کوچکتر برش دهید و سیر را به دو تکه تقسیم کنید. سیر را روی تمام قطعات نان ماساژ دهید. سپس نان ها را روی سینی فر بچینید. روی آن رزماری بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند.

3.کلم بروکلی را در کاسه ای بزرگ بریزید و آن را با روغن زیتون و آب لیمو مخلوط کنید. سپس به مدت 10 دقیقه کلم ها را ماساژ دهید تا رنگ برگ های آن به سبز تیره تغییر رنگ دهند.

4.سیر، شیر سویا و سرکه را با هم ترکیب کنید تا سس سالاد آماده شود.

5.برای سرو کردن، کلم را با 3/2 سس مخلوط کنید و نان و نخود را روی کلم ها قرار دهید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با زیتون و پنیر فتا

مواد لازم:

1 کیلوگرم سیب زمینی

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر

½ قاشق غذا خوری سرکه سفید

1 قاشق چای خوری سس خردل

مقداری پیازچه خرد شده

250 گرم مخلوط زیتون و پنیر فتای خرد شده

1 قاشق غداخوری جعفری تازه خرد شده

سالاد

طرز تهیه:

1.سیب زمینی های خرد شده را در یک ظرف بزرگ بگذارید و روی آن را با آب بپوشانید. بگذارید برای مدت 12 تا 15 دقیقه بجوشند. سپس آب را تخلیه کنید و اجازه دهید سیب زمینی ها خنک شوند.

2.روغن زیتون، سرکه و خردل را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه به آن بزنید. سس را روی سیب زمینی ها ریخته و مطمئن شوید که تمام سیب زمینی ها به سس آغشته شده اند. در آخر پیازچه، زیتون، پنیر فتا و جعفری را خوب با سیب زمینی ها مخلوط کرده و سالاد را سرو کنید.

طرز سالاد گوجه گیلاسی و نعنا

مواد لازم:

400 گرم گوجه گیلاسی درشت

1 عدد پیاز قرمز کوچک

28 گرم نعنای تازه

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر

1 قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده

سالاد

طرز تهیه:

1.گوجه ها را خوب بشویید و آن ها را به دو نیم تقسیم کنید.

2.گوجه ها را روی یک سینی بزرگ بچینید به طوری که روی هم قرار نگیرند. سپس پیازهای خرد شده را روی گوجه ها بریزید و بعد برگ های تازه نعنا را روی مواد پخش کنید.

3.درست پیش از سرو کردن، روغن زیتون بکر و پوست لیمو را به مواد اضافه کنید و نوش جان بفرمایید.

طرز سالاد مرغ گرم با سیب زمینی

مواد لازم:

750 گرم بیبی سیب زمینی یا سیب زمینی معمولی

200 گرم لوبیا سبز

200 گرم نخود فرنگی کنسروی

170 گرم گوجه گیلاسی خرد شده

مقداری جعفری شسته شده و خرد شده

1 قاشق غذا خوری روغن آفتاب گردان

460 گرم فیله مرغ

کاهو به مقدار دلخواه

1 عدد لیموی آب گرفته شده

2 قاشق چای خوری خردل

سالاد

طرز تهیه:

1.سیب زمینی ها را در یک ظرف پر از آب سرد قرار دهید و پس از جوش آمدن آب بین 12 تا 15 دقیقه اجازه دهید بپزد. در یک ظرف دیگر لوبیا ها را نیز بپزید. سیب زمینی ها را پس از پخت خرد کنید.

2.گوجه گیلاسی ها را در کاسه ای بزرگ با سیب زمینی، جعفری، لوبیا سبز و نخود فرنگی مخلوط کنید و روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید.

3.همزمان روغن را روی حرارت گرم کنید و مرغ ها را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید. سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید و چهار دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد. مطمئن شوید که رنگ صورتی مرغ ها کاملا از بین رفته است. می توانید همانند عکس، کاهو را برش دهید و آن را با مرغ حرارت دهید.

4.مرغ و کاهو را با سیب زمینی مخلوط کنید و با سس خردل سرو نمایید.

طرز سالاد پاستا با ژامبون و سبزیجات

مواد لازم:

400 گرم سبزیجات گریل شده یا بخارپز شده دلخواه (مثل گوجه، پیاز، کدو، بادنجان و فلفل دلمه ای)

200 گرم پاستای فرمی

4 قاشق چای خوری سیر رنده شده

100 گرم ژامبون دلخواه (به صورت نوارهای باریک برش دهید.)

100 گرم برگ بیبی اسفناج

پنیر پارمزان

سالاد

طرز تهیه:

1.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سبزیجات را در آن گریل کنید یا اگر دوست دارید از روش بخارپز استفاده نمایید، سبزیجات را بخارپز کنید.

2.در همین حال، در یک ظرف آب را به جوش آورده و پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. سپس آن را آبکش کرده و اجازه دهید خنک شود.

3.سبزیجات پخته شده را به پاستای خنک اضافه کنید. ژامبون، پنیر و اسفناج را به آن اضافه نمایید.

نکته: در صورت تمایل می توانید به این سالاد سس مایونز یا سس سزار هم اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد مالزیایی

مواد لازم:

2 قاشق غذا خوری کره بادام زمینی کم چرب

1 قاشق غذا خوری سرکه

1 قاشق غذا خوری سویا سس

2 عدد لیمو (یکی آب گرفته شود و پوست آن رنده شود. دومی به چهار قسمت تقسیم شود.)

1 عدد فلفل قرمز چیلی خرد شده

1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

چند برگ کلم قرمز برش داده شده

600 گرم نودل آماده

200 گرم برگ اسفناج

1 عدد هویج به شکل ورقه ای برش داده شده

480 گرم فیله مرغ پوست کنده شده و پخته شده

سالاد

طرز تهیه:

1.در یک کاسه کوچک، کره بادام زمینی، سرکه، سویا سس، آبلیمو و چیلی خرد شده را ترکیب کنید و کنار بگذارید.

2.روغن کنجد را در ماهیتابه بریزید، کلم را اضافه کنید و کمی بعد نودل را به مواد بفزایید.

3.مواد را از ماهیتابه خارج کنید و اسفناج و هویج را به آن اضافه نمایید.

4.مواد را در چهار بشقاب بریزید. تکه های مرغ را روی آن بچینید. لیموهای تکه شده و پوست لیمو را به بشقاب ها اضافه کنید. در آخر با سس بادام زمینی سرو نمایید.

طرز تهیه سالاد قارچ

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

3 قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر

1 قاشق چای خوری سس خردل

1 قاشق چای خوری عسل (اگر طعم شیرین را دوست ندارید می توانید عسل را حذف کنید.)

2 عدد لیمو (آب بگیرید و پوست آن را رنده کنید.)

مواد لازم برای سالاد:

10 گرم کره

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

500 گرم قارچ خرد شده

250 گرم گوجه فرنگی خرد شده

100 گرم پنیر بز (به شکل مکعب کوچک خرد شود.)

100 گرم برگ اسفناج

25 گرم دانه کاج برای تزئین

سالاد

طرز تهیه:

1.روغن زیتون، خردل، عسل، آب لیمو و پوست لیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

2.کره و روغن زیتون را در ظرفی با هم حرارت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و بین 5 تا 8 دقیقه تفت دهید.

3.گوجه فرنگی و پنیر بز را به قارچ اضافه کنید و بین 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید. آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کنید. برگ اسفناج را در کاسه ای بزرگ بریزید و مخلوط قارچ و گوجه و پنیر را به آن اضافه نمایید. سس را اضافه کنید و هم بزنید. دانه های کاج را برای تزئین روی سالاد بپاشید و سرو کنید.

طرز تهیه سالاد پیتا و تخم مرغ

مواد لازم برای چهار نفر:

4 عدد تخم مرغ

4 عدد نان پیتا

2 عدد کاهو

335 گرم گوجه گیلاسی نصف شده

120 گرم ژامبون (به شکل نوارهای باریک برش داده شده)

4 قاشق غذا خوری سس سالاد

سالاد

طرز تهیه:

1.یک ظرف آب را به جوش آورید و تخم مرغ ها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید. سپس هر کدام را با چاقو به چهار قسمت تقسیم کنید و اجازه دهید خنک شوند. نان های پیتا را به صورت نوارهای باریک برش دهید و تفت دهید.

2.کاهو، گوجه و ژامبون ها را در کاسه بریزید و با تخم مرغ و نان پیتا و سس مخلوط کنید.

طرز تهیه سالاد پرتقال و انار

مواد لازم:

دو عدد پرتقال بزرگ

1 عدد انار

1 عدد پیاز قرمز کوچک

1 عدد فلفل چیلی

31 گرم گشنیز تازه خرد شده

1 قاشق چای خوری روغن زیتون بکر

سالاد

طرز تهیه:

1.تکه های پرتقال را به کمک یک چاقوی نوک تیز از پوست خارج کنید و هسته های آن را درآورید تا فیله پرتقال داشته باشید.

2.دانه های انار را در آورید و به پرتقال ها در کاسه ای اضافه کنید.

3.پیازها را خرد کنید و به همراه چیلی خرد شده به میوه ها اضافه کنید. اگر نمی خواهید سالادتان زیادی تند باشد، دانه های فلفل را هنگام برش دور بریزید.

4.گشنیزها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید. سالاد آماده سرو کردن است.

طرز تهیه سالاد کلم

مواد لازم:

225 گرم کلم سفید (به شکل نوارهای باریک خرد شده)

2 عدد هویج بزرگ رنده شده

1 عدد پیاز ریز خرد شده

2 عدد زرده تخم مرغ

1 قاشق چای خوری پودر خردل

½ قاشق غذا خوری سرکه سفید

250 میلی لیتر روغن آفتابگردان

سالاد

طرز تهیه:

1.در یک کاسه بزرگ، کلم، هویج و پیاز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.زرده تخم مرغ را با پودر خردل و سرکه در غذاساز بریزید تا ترکیب شوند. کم کم روغن را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید. بدین شکل سس مایونز دست ساز شما کم کم حاضر می شود. برای رسیدن به قوام بیشتر کمی آب گرم به آن اضافه نمایید. سس را پس از خنک شدن با سبزیجات مخلوط کنید.

طرز تهیه سالاد ماهی و سیب زمینی داغ

مواد لازم:

750 گرم سیب زمینی کوچک خرد شده

4 تکه فیله سالمون

50 گرم پودر سوخاری

14 گرم جعفری تازه خرد شده

1 عدد فلفل چیلی خرد شده

1 عدد لیمو (آب آن را بگیرید و پوستش را رنده کنید.)

3 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2 قاشق چای خوری دانه خردل

سالاد

طرز تهیه:

1.سیب زمینی ها را 20 دقیقه در آب جوش بپزید.

2.سالمون را در یک ظرف نچسب قرار دهید. در یک کاسه پودر سوخاری، جعفری، چیلی، آب لیمو، پوست لیمو و 2 قاشق روغن زیتون را مخلوط کنید.

3.بقیه روغن را با قلم مو روی ماهی بکشید. آن را با مخلوط پودر، پوشش دهید و 10 دقیقه گریل کنید.

4.سیب زمینی را آبکش کنید. با خردل و آب لیمو مخلوط کنید. کنار ماهی بچینید و سرو کنید.

منبع : sainsburys

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی